her ne yaşarsan yaşa .. direnme gücünü kaybetme .. her acıdan sonra silkelen ve kaldığın yerden daha sağlam olarak kalk ve davam et hayata..İnsanlara olan inancımı yitirdim ..
Bu beni benden etti hayatta ..
Eskiden ne yaşanırsa yaşansın yeni doğmuş bebek gibi tertemiz kalmayı başarır insanları da temiz görür, inanırdım , severdim ..
Ama artık insanlara inanmıyorum , Kayboldum ..
bu çok huzursuz edici bir durum , yanlız bırakıyor insanı , kimsesiz bırakıyor ama öyle işte ..
İnancımı kaybettirenler utansın ..
İnsanlara olan inancımı yitirdim ..
Bu beni benden etti hayatta ..
Eskiden ne yaşanırsa yaşansın yeni doğmuş bebek gibi tertemiz kalmayı başarır insanları da temiz görür, inanırdım , severdim ..
Ama artık insanlara inanmıyorum , Kayboldum ..
bu çok huzursuz edici bir durum , yanlız bırakıyor insanı , kimsesiz bırakıyor ama öyle işte ..
İnancımı kaybettirenler utansın ..
bana bir şey öğretmedi şuan.sadece sinir sahibi oldum e öfkemi kontrol edemiyorum.sanırım ilerde daha güçlü olmayı öğreneceğim.beynimi kemirip duran şeyler var.sinirden başımın ağrısına dur diyemiyorum.sadece annemi ve babamı gençlik zamanlarımda çok zmüşlüğm var şimdi onların kıymetini o zmnlar bana ne demek istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.şimdi onlar bnm için dünyanın vazgeçilmez 2 insanı
bundan sonra her yuzume gulene ınanmamayı öğrendım 2 yıllık evlılık hayatımda ne kadar yanlıs secım yaptıgımı gordum.bır daha dunyaya gelsem aynı adamla ve tabıkı boyle aılesı olan ınsanla asla ewlenmem..ASIL HAYAT ELE KARISINCAYMIS..gercekten böyle..ben cocuk saflıgıyla yaklastım herkese ama hep yanılan ben oldum..şimdi derseniz gelecekten umutsuzum..tek dileğim en kısa zamanda hayırlısı neyse o olsun..baska bişey demıyorm büyük konusmaktan korkuyorm..neşeli ben gitti karamsar ben geldı..kısacası bu ewlılık bana yaramadı hayatımı alt üst ettii..
Canim benim,ayni durumdayiz desene...gercekten benim gibi düsünüyorsun ama güclü olalim.
iyiki böyle bir sayfa var.ah be güzelim bak yalniz degilsin,bende cekiyorum suan...erkege pek bisey olmuyor be canim.
yazmayı unuttum sen ne cekıosun canım
keske hep cocuk kalsaydım dıorm cogu zamn..senn ıcınde cok uzuldum cnm gucluyum desmde bı yanım hep yıkıkmagdurum cok magdurum :)
ben 7 aylik evliyken kocamin kumar aliskanligini ögrendim,evlilikten önce bir bucuk yil beraberdik ama anlamadim iste.
ögrendimde bir sans verdim ama o eski yalanlarindan dolayi bir iki kere daha yalan söyledi ve bende ailemin yanina geldim,geldigim gün esime dedim sende gelip aileme kendin anlatacan,ondan sonrada üc aydan fazla oldu evi terk edeli,bir kere geldi...ve arayip sormuyor.birde annesi sorundu,ya kadin arkamdan aileme konusuyordu,bizimkilerde bana ilk zamanlarda hic bisey söylemiyordu,bizim huzurumuz kacmasin diye,ama annesi susmak bilmeyen bir kadin.simdide diyorki,ben iki kere geldim ayagina simdi sen caba sarf et.
cok komik,ailesi hic gelmedi.neymis efendim benim annemler geldigim gün ailem annesinin konusmalarinida konu etti ve dedi niye yalanlar söylüyor.sorun buymus güya,yani bize gelirlerse ailem yine suclamalar yapabilirmis.ama aileme arkamdan konusup sonrada inkar eden o kadin ve ailem dediki niye böyle yapip bu kadin aranizi kötü yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?