38 yaşındayım şu anda senden iki yaş küçük bir oglum var allah ikinizede tüm çocuklara uzun ömür versin. sana neden yazdım biliyormusun miniki kız şimdi acıların o kadar taze ki geçmez sanıyorsun ama inan bu gün ki kadar içini acıtmayacak 16 yaşında babamı kaybettim 3 ay aradan sonra erkek kardeşimi dünya yıkıldı sandım hiç sabah olmayacak bir daha gülemem sandım ama o buyuk yaradan varya o nelere kadır kı sevdigi kullarını sınar onlara kaldıracakları acıları verir hiç unutma her gecenin bir sabahı var. ünv okurken aşık oldum evlendim oglumun babasıyla tüm acılarıma merhem oldu güneşe ihtiyacım vardıya geldi ... sonra boşandık olmadı güneş ışınının fazlası zararlı biliyosunben suna inanırım allah herkezi birinin karsısına bır amaç için çıkarır onuda mukemmel oglumu dogurayım acılarıma merhem olsun diye çıkardı misyonunu tamamlandı ve gitti hala çok iyi dostuz 5 yıl once kız kardeşim gögüs kanseri oldu delirdik agladık tepindik kabullendik hayatı sana verdikleriyle kabullenmelisin oda kabullendi direndi ve kurtuldu şimdi çok saglıklı hayat sadece dünyada kalmak degildir ki şimdi sen yaşamı kabullenmekle acıları kanıtsamakla başlıyorsun hayata öyle güzel şeyler yaşıyacaksın kı allah senden aldıklarını fazlasıyla yerine koyar inancını sevincini umudunu sakın yıtırme en büyük kayıp iste budur. BÜYÜK YÜREKLİ KÜÇÜK KIZ
başın sağolsun canım..öldürmeyen acı güçlendirirmiş..böyle böyle insanların gerçek yüzünü dostunu tanıyacaksın
Canim senin adina cok uzuldum. Allah sabir versin..
bu arada unutuyordum şu nickini bence degiştirmen için en az iki nedenin var birincisi duyguların olmasa bu satırları yazıp içime işletemezdin ikincisi ben bu nick hiç sevmedim... banane sevmediysen dedigini duyar gibiyim DEGİŞTİR bir yerden başla ki sabah olsun
Gözyaşımın çok değerli olduğunu öğrendim. Herşeye rağmen dik durabilmeyi, ne olursa olsun o sorun karşısında ki çözümlerimde kararlı olmayı öğrendim.asla 3.cü bi şıka yer vermedim. ya o dert beni yer yada ben onu. genelde hep ikincisi olur... durumunuza üzüldüm umarım şimdi eskisinden daha iyisinizdir.
Herkesin derdi kendine göredir.Hani deriz ya gözyaşlarımı bu adam ya da bu kişi hak etmiyor.
Ama ben onu diyenlerden değilim.
Çünkü biz o adam,kaybettiğimiz dost için ağlamayız ki.Biz verdiğimiz değere ağlarız.
Ağlarız ki tükensin içimizdekiler,ağlayalım ki gitsin her şey.
Erkekler içer,bağırır,eder birini bulur.
Maalesef biz öyle değiliz.Doğamız...
Haklısın. Keşke bağırıp çağırsaydım yada içimi döke döke ağlasaydımyapamadım. olan yine bana oldu her zaman olduğu gibi. öğrendim ama değer verene değer vermeyi. benimle olmak isteyenlerle olabilmeyi. gidenin arkasından çok yandım, ama hep ben yandım yine ben yandım. hatta belkide bu sonu ben kendim yazdım
ne kdar güçsüz ve acizmişim dedim ..
ne kadar sewsende her zmaan güçlü olmayı sesini çıkarmayı bilmen lazımmış karşındaki insanaki kendini ezidrmeyesin...
Hani bir söz söylerim ve severim bu sözü:
Değer verdim ilk terk edilen ben oldum,sövdüm,saydım karşımdakini ama el üstünde tutulan ben oldum...
Galiba dünya böyle işliyor.
Ben aynı adamla kaç defa denedim.Ve ben acımın 4 ay sonra hıçkırarak çıktığını bilirim.
Senin elinde olan bir şey değil bu güzelim.İnsanın patlama noktasına denk geldiği anda bağırıp çağırıp ağlayabiliyor.Hep yandık ve yandın.Olan bize oldu.Onlar yaşamına devam etti.
Ben onu iki gün önce gördüm ikinci defa karşılaştık içimde öyle bir fırtına koptu ki.Öyle bir baktı ki.Tek şey dedim kendi kendime koşarken,ondan uzaklaşırken be adam madem böyle bakacaktın neden beni bıraktın?
Olan bize oluyor onlar da belki acı çekiyor ama bizim kadar değil.
Sen değerlisin unutma,senin gözyaşların değerli.
Sen sensin.Yaşamanın tadına bak.Zor da olsa...
Çektiğim sıkıntıların hiçbirini atamadım kalbimden,ruhumdan...Ama beni olgunlaştırdı..!
İyi midir kötü mü bilemiyorum, artık hiçbirşeye şaşırmaz oldum.
Herşeye sakin yaklaşıyorum ancak gereğinden fazla tepkisiz ve sakinim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?