çelişkiler içindeyim...

Güzel değil, içe atılacak bir olay hiç değil.
Yetiş, bana bir şey oluyor derdim korkuyla, aklıma başka bir şey gelmezdi. Umarım en kısa sürede yeniden iyi olur aranız.

o gelmezdi. en azında benim eşim. gelecek olsa arardı zaten...

o gelmezdi. en azında benim eşim. gelecek olsa arardı zaten...
Baştan sona okudum konunu bebeğiniz bir mucize Allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..
Konunun sonuna gelene kadar eşin uykusundan kalmış siniri olarak algıladım ama ne olursa olsun seni inandırıcı bile
bulmasada gün içerisinde araması gerekirdi ya da yanına gelmesi ..
Önemli olan akşam ne yapacak nasıl yaklaşacak sana ...
Sen sakin kalmaya çabala o sinirli olsada sen kırgınlığını belli et tartışmaya girme bebişi düşün ..
İnsan bazen anlamsızca davranabiliyor önemli olan nedeni, neden böyle davrandığıdır ..

ben zaten sesimi yükselten bağıran çağıran bir kadın değilim. sevmiyorum yüksek sesi. başım ağrıyor yüksek sesten. bağırmak beni çok üzüyor. o yüzden ben sakinimdir.

nedenini bilmiyorum ama şimdi işten çıkacağım eve gideceğim. ilk kez eve gidesim yok...
yüzünü göresim yok...
aynı evde durasım yok...
biryerlere sığınmak istiyorum...

Çok iyi anlıyorum hissettiğin duyguyu ..
Daha diğer yorumları okumadım umarım tatlıya bağlanmıştır ..

naptınız canım akşam konuştunuz mu halletmişsinizdir umarım hamilelik hassas bir dönem zor alıngan oluyoruz birazda

arabayı almanızı gereksiz buluyor
erkekler böyledir işte

Öncelikle çok kaba davranmış bu kesin Ama birde sabah ki sersemliğine bakalım yani birden kalkıyo uyku sersemliğivar üstünde yani her ne olursa olsun genede bu şekilde bir tavırı haketmemiş olsanda bazen erkeklerin sağı solu belli olmuyor.Yani iş stresi vardır bazı sana diyemedği sorunları vardır belki hamilesin diye üzmek istememiştir,yani altında yatan sebepleri hiç sorununuz yok ıken bu denli davranışını araştırmak lazım bence konuşmalısın sana neden bu şekilde davrandığını anlamalısın...stres yapma derim üzülmede bak beklediğin melek karnında sen üzüldükçe oda üzülür bunlar inşallah aşılırr...

tamam gerilmişsiniz ikinizde
ama bu kadar da abartmamalısın
işaretlediğim yerden bahsediyorum

benim de uykum çok ağırdır mesela
eşime hep tembihlerim tam uykuya dalacakken ses yapma
sabah tatil zamanım da alarmı 3 4 hatta 5 kez erteleyip durma etme uykumun içine diye
oda genelde yapma dediğim ne varsa yapar.. bende baya fevri davranırım elimde değil
araba olayında ikinizi de haklı buldum sen haklısın hamile halinle uğraşmak istemeyebilirsin
ama eşin de haklı araba yatıyor.. bi seferlik git gel demek istedi belki de
kanama konusunda söylediğin çok ağır ama.. keşke arayıp kanamam var deseydin sadece
onun da aramaması daha çok dırdır eder ihtimalindendir.. daha da ağır konuşacaksın diye
ama ne olursa olsun aramalı.. erkekler ince düşünmüyor malesef
inşallah oturup güzel güzel konuşmuşsunuzdur canım.. hallolmuştur..

Bence bu kadar abartmaya gerek yok.. Haftada 1 gün tatil yapan kişilerde bu tarz sinir bozukluğu oluyor genelde çünkü dinlenmeye vakit yok anlayışlı olmak lazım.

bence burada ki problem """memnun ol kan akıyor dedim. bebeğime birşey olmuş olabiilir memnunmusun şimdi yptığından dedim. iyi tamam deyip kapattı yüzüne telefonu. sadece iyi tamam dedi...sonra bütün bir gün aramadı sormadı. ne oldu merak bile etmedi""" işte bu cümlede

sizin eşinize böyle bir cümle kurmanız ve eşinizin böyle bir durumda sizi hiç aramamış olması.

senin tıkırtına tokurtuna neden laf ediyor ben o kısmına takıldım.çocuk doğunca ve ağlamaya başlayınca sen doğurdun sen sustur şunu mu diyecek,canı babalık yapmak istiyor mu istemiyor mu ayrıca her halukarda kalktıysa arabayla sizi götürsün sonra alsın arabayı napacaksa yapsın izinli gününde akşamda indiğiniz metrodan alsın. bu bu kadar zor mu? şimdiden takırtının derdine düşmüş çocuğunuz için geçireceğiniz uykusuz gecelerde onunda uykusu kacacak eninde sonunda,mesela ola ki bebeğin ateşi çıktı acile gitmeniz lazım sen doğurdun arabaya bin git hastaneye mi diyecek?kamu da ise ve genelde bazı kurumlar dışında sabah 8:30 aklam 17:00 mesai cts pazar tatil oluyor.asıl bayanların daha çok kamu da bu şartlarda çalışmaya ihtiyacı var çocukla uğraşırken.ufak bir şeyde kocanızın rahatı bozuluyorsa ilerisini düşünemiyorum bile,sonuçta eviniz orası devlet dairesi değil. çok kızdım durunuza göre eşinizin tavrına belki hamile olmasanız inerdiniz onun duygusal derinliklerine işte günü kötü mü geçti para mı kaybetti vs sorunları mı var diye.şuan sizin diğer zamanlardan daha çok desteğe ilgiye ihtiyacınız var.o da yükünüze yük eklemiş. bizimkinin de ne yapacağı kayıp yaşayıp görücez artık çocuk ağlama sesine bile geriliyor.

öncelikle hamilesiniz ve bebeğiniz içn kendinizi üzmemeniz gerekir. eşinizi salın gitsin önemli olan bebeğiniz. evet yaptığı çok yanlış ama bu hareket sürekli tekrarlanmıyorsa çok üzerine düşmeyin derim. insanlar bazen sebepsiz yere saçmalayablir yada bunalıma girebilir bu sebeple olayı akışına bırakmanızı tavsiye ederim.

bence hemen karamsar olma..bazen insanların sinirleri çok yıpranmışsa böyle tepkiler verebilir.işte sorunu olabilir ailesiyle sorunu olabilir...aslında böyle zamanlarda idare etmek lazım..sizide anlıyorum hamilesiniz hatta normale göre daha duygusal daha gerginsiniz..umarım bebeğinize birşey olmamıştır..ikinizde sakinleşince oturup konuşun sarılın birbirinize..

bence hemen karamsar olma..bazen insanların sinirleri çok yıpranmışsa böyle tepkiler verebilir.işte sorunu olabilir ailesiyle sorunu olabilir...aslında böyle zamanlarda idare etmek lazım..sizide anlıyorum hamilesiniz hatta normale göre daha duygusal daha gerginsiniz..umarım bebeğinize birşey olmamıştır..ikinizde sakinleşince oturup konuşun sarılın birbirinize..

Surekli boyle degilse , bu ilkss ozaman sebeblerini arastirmalisin bence .

Belki is yerinde veya baska sorunlari vardir , Yaptigi saygisizlik evet .
Ama sizde hemen kestirip atmayin ..

Kirildiginizi belli edin .
Ama kendinj uzneyin hamile halinizle ..

Çok iyi anlıyorum hissettiğin duyguyu ..
Daha diğer yorumları okumadım umarım tatlıya bağlanmıştır ..

naptınız canım akşam konuştunuz mu halletmişsinizdir umarım hamilelik hassas bir dönem zor alıngan oluyoruz birazda

beklemedeyiz bi an önce yorumlarını bekliyoruzz izmirinsani

arabayı almanızı gereksiz buluyor
erkekler böyledir işte

mu da ise ve genelde bazı kurumlar dışında sabah 8:30 akla

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İLGİNİZE, MANEN YARDIMLARINIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAYI İSTİYORUM AMA YETİŞTİREMEYECEĞİMDEN AKLIMDA KALANLARLA CVP VEREYİM..

DÜN AKŞAM EVEGİTTİM. AÇTIM KAPIYI ANAHTARIMLA. O EVDEYDİ. YANIMA YAKLAŞMADAN UZAKTAN HOŞGELDİN DEDİ. GİRDİ OTURMA ODASINA TEKRAR. BEN HİÇ CEVAP VERMEDİM... İÇİMDN GELMİYOR UNUTAMIYORUM HAKSIZ YERE BAĞIRTISINI...

SONRA ÜSTÜMÜ DEĞİŞTİRİP ÜST KATA ANNEMİN YANINA ÇIKTIM. ANNEM ANNANEM VE BABAM EVDELERDİ. OTURDUM. SONRA O DA GELDİ. ANNEM BÖREK YAPMIŞ. TABAKLARA KOYDU. ONA BİRAZ FAZLA KOYMUŞ. ANANEM , MELEK HAMİLE NEDEN AZ YAPTIN MELEĞE DİYE SORDU ANNEME. O SIRADA EŞİM KENDİ TABAĞINDAKİNİN FAZLASINI BANA KOYDU. AMA YEMEDİM. HİÇ MUHABBETİNE KARIŞMADIM. O YOK GİBİ DAVRANDIM...

SONRA MEYVE GETRDİ ANNEM. AYVA , ELMA FALAN SOYDU EŞİM BANA UZATTI YEMİCEM DEDİM... ALMADIM YEMEDİM. SONRA AŞAĞI İNDİM EVE. O DA ARKAMDN GELDİ. AMA HİÇ KONUŞMADIK. BEN GİTTİM YATTIM YATAĞA. O İÇERDE OTURDU. GECE GELMİŞ YATMIŞ YANIMA. SABAH DA HAZIRLANDI GİTTİ. KONUŞMADIK HİÇ YANİ.

SONRA SABAH MSJ GÖNDERDİ. HAYIRLI İŞLER,KAHFALTINI YAPTINMI DİYE SORDU. YAPTIM YAZDIM BENDE. ÖĞLEN ARASINDA DA ARADI. NASILSIN CANIM VS..CANIMLI CİCİMLİ KONUŞTU. YÜZ VERMEDİM. İYİYİM SAOL DEDİM. O KADAR...

GELİŞMELER BUNDAN İBARET ÖZÜR DİLEMEK HALA AĞRINA GİRİYOR VE BEN HALA KIZGINIM ONA.

Belki akşama özür de diler .. Hatasını anlamış ki adım atmaya çalışıyor .. Erkekler zaman zaman böyle o iki kelime
zorlarına gidiyor ..

Bazen insanların eşek saati oluyor ya belki o dönemdir.Ben uyurken biris çok sees çıkarda veya ben ona taksam çok fevri ve sert olurum çoook negatif olabilirm .Ama senin özel durumun var anlayış göstermesi lazım.

Memnun musun diyerek başlattığın cümle karşı tarafa '' senin yüzünden çocuğumuza bir şey oldu '' imajı vermiş. Belki de kavga ettiğiniz için blöf yaptığınızı düşündü. Bunun için iyi tamam demiş olabilir. Tabi bir süre sonra normal bir insan merak ederdi ya gerçekse diye mutlaka arardı ama eşini en iyi sen tanırsın. 5 yıl kısa bir süre değil. Onun karakterini artık biliyorsundur. Kötü bir şey yapmış ama daha kötü şeyler yaşayanlarda var. İnşallah çözersiniz problemlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…