- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi izmirinsani
-
Belki akşama özür de diler .. Hatasını anlamış ki adım atmaya çalışıyor .. Erkekler zaman zaman böyle o iki kelime
zorlarına gidiyor ..
Bazen insanların eşek saati oluyor ya belki o dönemdir.Ben uyurken biris çok sees çıkarda veya ben ona taksam çok fevri ve sert olurum çoook negatif olabilirm .Ama senin özel durumun var anlayış göstermesi lazım.
Memnun musun diyerek başlattığın cümle karşı tarafa '' senin yüzünden çocuğumuza bir şey oldu '' imajı vermiş. Belki de kavga ettiğiniz için blöf yaptığınızı düşündü. Bunun için iyi tamam demiş olabilir. Tabi bir süre sonra normal bir insan merak ederdi ya gerçekse diye mutlaka arardı ama eşini en iyi sen tanırsın. 5 yıl kısa bir süre değil. Onun karakterini artık biliyorsundur. Kötü bir şey yapmış ama daha kötü şeyler yaşayanlarda var. İnşallah çözersiniz problemlerinizi.
FAZLADA ABARTMA CNM BNM HAMİLELİĞİNDEN DOLAYI DUYGUSALDA DAVRANIOSUNNBİLEEMİYORUM ARKADAŞLAR... BİR GELİŞMEM YOK BUNLAR DIŞINDA. VE O ÖZÜR DİLEMEDEN ESKİSİ GİBİ OLASIM DA YOK... ÇOK KIRGINIM ÇOK. DESTEK OLMASI GEREKİRKEN, EN ZOR ZAMANIMDA BANA YAŞATTIKLARI ÜZÜCÜ...
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İLGİNİZE, MANEN YARDIMLARINIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAYI İSTİYORUM AMA YETİŞTİREMEYECEĞİMDEN AKLIMDA KALANLARLA CVP VEREYİM..
DÜN AKŞAM EVEGİTTİM. AÇTIM KAPIYI ANAHTARIMLA. O EVDEYDİ. YANIMA YAKLAŞMADAN UZAKTAN HOŞGELDİN DEDİ. GİRDİ OTURMA ODASINA TEKRAR. BEN HİÇ CEVAP VERMEDİM... İÇİMDN GELMİYOR UNUTAMIYORUM HAKSIZ YERE BAĞIRTISINI...
SONRA ÜSTÜMÜ DEĞİŞTİRİP ÜST KATA ANNEMİN YANINA ÇIKTIM. ANNEM ANNANEM VE BABAM EVDELERDİ. OTURDUM. SONRA O DA GELDİ. ANNEM BÖREK YAPMIŞ. TABAKLARA KOYDU. ONA BİRAZ FAZLA KOYMUŞ. ANANEM , MELEK HAMİLE NEDEN AZ YAPTIN MELEĞE DİYE SORDU ANNEME. O SIRADA EŞİM KENDİ TABAĞINDAKİNİN FAZLASINI BANA KOYDU. AMA YEMEDİM. HİÇ MUHABBETİNE KARIŞMADIM. O YOK GİBİ DAVRANDIM...
SONRA MEYVE GETRDİ ANNEM. AYVA , ELMA FALAN SOYDU EŞİM BANA UZATTI YEMİCEM DEDİM... ALMADIM YEMEDİM. SONRA AŞAĞI İNDİM EVE. O DA ARKAMDN GELDİ. AMA HİÇ KONUŞMADIK. BEN GİTTİM YATTIM YATAĞA. O İÇERDE OTURDU. GECE GELMİŞ YATMIŞ YANIMA. SABAH DA HAZIRLANDI GİTTİ. KONUŞMADIK HİÇ YANİ.
SONRA SABAH MSJ GÖNDERDİ. HAYIRLI İŞLER,KAHFALTINI YAPTINMI DİYE SORDU. YAPTIM YAZDIM BENDE. ÖĞLEN ARASINDA DA ARADI. NASILSIN CANIM VS..CANIMLI CİCİMLİ KONUŞTU. YÜZ VERMEDİM. İYİYİM SAOL DEDİM. O KADAR...
GELİŞMELER BUNDAN İBARET ÖZÜR DİLEMEK HALA AĞRINA GİRİYOR VE BEN HALA KIZGINIM ONA.
Ben çalışmıyorum. Haftanın her günü dersim de yok, çoğu zaman öğleden sonra kalkıyorum. Buna rağmen sabah başkası tarafından uyandırılmak bana sinir krizi geçirtiyor. Bütün gün sinirli asabi gergin oluyorum. Belki de bu hafta çok yoruldu, o günü bekledi hep uyumak için. Uyandırılınca ben de geri uyuyamam çok sinirlenmiştir. O kadar bağırması hamile karısına çok üzücü. Ama biraz anlayışı hak etmiş bence. Bebeğime bir şey olduğunu düşünsem ağlaya zırlaya arayıp "gel" diyebilirdim sadece. Senin yüzünden oldu vs. demenize inanmamış olabilir bu yüzden. İnsanın yine de içi içini yer "hemen geliyorum" der ama ne bileyim yahu amalar birsürü... İki taraf da tamamen haklı değil. Sonrasında da gönül almaya çalışmış, çalışıyor. Akşam tamamen bu kırgınlığı bitirecektir diye düşünüyorum. Kendinizi üzmeyin, bebiş hisseder. Umarım çook sağlıklı bir bebiş alırsınız kucağınıza, harika anne baba olursunuz.
hatasını farkettiği belli oluyor ama bazı insanlar nedense özür dilemekten aciz.
konuyu açıp üstüne gitme özür dilemeyi bilmiyorsa benimki gibi ben özür dileyecek bir şey yapmadım der bi de pişkin pişkin bir süre daha bence böyle fazla yüz göz olmayın.onun canına takedince kendi açacaktır konuyu.
Arkadaşım bir de erkeklerde hamilelik sendromu diye birşey var biliyor musun? Şaka değil, gerçek.
Karısı hamile olunca bilinçaltında hamilelik sendromları gösteren erkekler var.
Hatta bazıları aşeriyor, bazıları eşiyle birlikte kilo alıyor, bazılarının sebepsiz karnı şişiyor.
Baba olmak da çok kolay birşey değil.
Onun da psikolojisi etkileniyordur.
Nasıl hamile kadınlar bazen daha alıngan olur, en ufacık şeye ağlar vs
belki o da yaşıyordur bir duygusal değişim
1 seferlik bir olay seni bu kadar karıştırmasın
sen bi de çocuklar olduktan sonrasını gör :)))))))
istemeden bile olsa neler neler söyleniyor karşılıklı :)))
eşiniz apayrı bir olay da, şu dediğiniz laf kimseye söylenmez herhalde.[/QUOT
evet bu laf ne boyle okuyunca sok oldum boyle bi durumda hemen hastaneye giderdim bu laflar aklima gelnezdi hic
esinde duygusuz mus resmen aranmaz mi hic aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?