Cenaze için yapılan masraf

Evine ekmak alamayan, fatura ödeyemeyen yapmasın tabi ki. Bunun için duyar kasmaya gerek yokm
Rabbiğğmm rığzkını veriiiiğğr mottosundaki "rızkın" elektrik su faturaları yanında mama ve bez masrafını bile kapsamadigi böylece anlaşılmış oldu sanırım.... Anlaşılmıştır di mi?

Yapmadım mi zamanında onu da yaptım çocuk olmadan 3sene çalıştım ve tek bir iğne almadım kendime
O zaman sabahları erken çıkıp bırakacaksınız çocuğu annenize gidip çalışacaksınız elektrik yok su yok mama yok sen evde ne yapıyorsun?
Çocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyor

Çok çalışmışsin

Tövbe tövbe...
Babasi ölmüş hanimefendi ,o adam olmasaydi eşinizde olmayacakti.
Sizde çalişin alin istediğinizi

Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum
Üç bin lira için ne kadar ağlıyorsunuz ya. Bir de bayılın isterseniz. Bu cenaze, yemek işleri falan keşke bitse ama bitmiyor işte. Herkes kendinden sorumlu. Diğerleri yapmadıysa o da onların insanlığı. Eşinizin babası ölmüş gitmiş zaten, korkmayın bir daha masraf çıkaracağını sanmıyorum.

Ya bırakın Allah aşkına
Neden kendinizi yoruyorsunuz
Çalışmak isteyen çözüm bulur
Benim yardımcım yıllarca çocukla geldi benim evime, 2 çocuğuda benim evimde büyüdü diyim ben size. Benim çocuklarım kreşde okuldayken onlar benim çocuklarımın odasında oyuncaklarla oynuyordu, uykulari gelince yataklarında yatıyorlardı.
Yardımcım çok dürüst, gözü tok kadın. Çocuklarıda kendi gibi. Allah dağına göre veriyor karı, çok akıllı terbiyeli çocuklar ikiside annelerini üzmeden işini yapıp gidiyordu.
Oda oturup elektriğim kesildi suyum yok diye ağlayabilirdi ama hiç yapmadı. Kadın yıllardır temizlik, merdiven evine katkıda bulunuyor, çocuklarını mağdur etmiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyor.
Onun gibi milyonlarca kadın varken. Annem çok uzak, çocuğum küçük gibi cümleler birtek bahanedir.
Alışmış anne babasına bu yaşta yük olmaya.

Çocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyor
Bir buçuk yaşında değil miydi çocuğun aç mı duruyor evde elektrik su yoksa nasıl yikiyorsun ? Ne içiyor su olarak bu çocuk

Ölünün arkasından yapılan masrafın ilk defa tartışma konusu olduğunu gördü gözlerim.Ana -baba onlar ya bu kadarda olmaz.
Ohoooo....bu ekonomik ortamda , önümüzdeki günlerde ve yıllarda daha ne konular açılacak buraya....tahminlerimi yazsam banlanirim....Yani bunlar daha fragman....ama bizim millet evde boş boş oturup dogurmaktan zerre vazgeçmeyecek...Aha da buraya yazıyorum

Size göre bize goresi mi var? Faturam ödenmeyen diyen sizsiniz.
Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..

sizce de çok ayıp değil mi şu söylediğiniz bence hemen kendinizden utanın
bahsi geçen 3.000₺ hepi topu sanki dersin 300.000₺ çekti harcadı
ayrıca adam babasını kaybetti farkındaysanız, diğer kardeşleri ne yaptı ne yapmadı sizi ilgilendirmez siz eşinizden mesulsünüz oda öyle uygun görmüş

Bir buçuk yaşında değil miydi çocuğun aç mı duruyor evde elektrik su yoksa nasıl yikiyorsun ? Ne içiyor su olarak bu çocuk
Ben şimdiki zamandan bahsetmedim ama yaşadığım zamanlar oldu olmadı değil

Adamın babası ölmüş. Degil 3 bin daha fazla da çekebilir gereken yapılır. Bu kadar ucuz işler peşinde koşmayın. Kardeş sayısı onemli degil niteliği önemli. Bunu da dillendirmeyin eşinize çok çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…