- Konu Sahibi Jasmine2020
-
Rabbiğğmm rığzkını veriiiiğğr mottosundaki "rızkın" elektrik su faturaları yanında mama ve bez masrafını bile kapsamadigi böylece anlaşılmış oldu sanırım.... Anlaşılmıştır di mi?Evine ekmak alamayan, fatura ödeyemeyen yapmasın tabi ki. Bunun için duyar kasmaya gerek yokm
ZannetmemRabbim rızkını veriiiiğğr mottosundaki rızkın elektrik su faturaları yanında mama ve bez masrafını da kapsamadigi böylece anlaşılmış oldu sanırım.... Anlaşılmıştır di mi?
Yapmadım mi zamanında onu da yaptım çocuk olmadan 3sene çalıştım ve tek bir iğne almadım kendimeeve bırak 3 bini 3 kuruş katkısı olmayan ev hanımı, adamın öz be öz babasının cenazesi için harcadığı para hakkında neler demiş bak sen. madem öyle bir yerlerini kaldırıp çalış ve ev ekonomisine katkıda bulun.
Çocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyorO zaman sabahları erken çıkıp bırakacaksınız çocuğu annenize gidip çalışacaksınız elektrik yok su yok mama yok sen evde ne yapıyorsun?
Çok çalışmışsinYapmadım mi zamanında onu da yaptım çocuk olmadan 3sene çalıştım ve tek bir iğne almadım kendime
Çocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyor
Tövbe tövbe...Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Size göre az olabilirÇok çalışmışsin
Üç bin lira için ne kadar ağlıyorsunuz ya. Bir de bayılın isterseniz. Bu cenaze, yemek işleri falan keşke bitse ama bitmiyor işte. Herkes kendinden sorumlu. Diğerleri yapmadıysa o da onların insanlığı. Eşinizin babası ölmüş gitmiş zaten, korkmayın bir daha masraf çıkaracağını sanmıyorum.Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum
Yapmadım mi zamanında onu da yaptım çocuk olmadan 3sene çalıştım ve tek bir iğne almadım kendime
Çocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyor
Size göre bize goresi mi var? Faturam ödenmeyen diyen sizsiniz.Size göre az olabilir
Ya bırakın Allah aşkınaAynı ildeyse ulaşım her şekilde vardır. Ben ilk çalışmaya başladığımda ise gitmem iki saatten fazla sürüyordu. Gerekirse çocuk hafta içi birkaç gün onlarda kalsın. Üç bin lira siz çalışmadığınız için gözünüze büyük bir para gibi geliyor ama alakası bile yok.
Bir buçuk yaşında değil miydi çocuğun aç mı duruyor evde elektrik su yoksa nasıl yikiyorsun ? Ne içiyor su olarak bu çocukÇocuğum daha mama yemiyor geri kalan ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz yetmediği yerde ailem destek oluyor
Ohoooo....bu ekonomik ortamda , önümüzdeki günlerde ve yıllarda daha ne konular açılacak buraya....tahminlerimi yazsam banlanirim....Yani bunlar daha fragman....ama bizim millet evde boş boş oturup dogurmaktan zerre vazgeçmeyecek...Aha da buraya yazıyorumÖlünün arkasından yapılan masrafın ilk defa tartışma konusu olduğunu gördü gözlerim.Ana -baba onlar ya bu kadarda olmaz.
Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..Size göre bize goresi mi var? Faturam ödenmeyen diyen sizsiniz.
Ben şimdiki zamandan bahsetmedim ama yaşadığım zamanlar oldu olmadı değilBir buçuk yaşında değil miydi çocuğun aç mı duruyor evde elektrik su yoksa nasıl yikiyorsun ? Ne içiyor su olarak bu çocuk
O zaman karanlık ve susuz evde oturun, bebeğe de bez bağlayın.Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..
Ee şimdiki zaman değilse konunun baba için yapılan hayırla ne alakası var?Ben şimdiki zamandan bahsetmedim ama yaşadığım zamanlar oldu olmadı değil
Yemek ve çay işi,nasıl bilmezsin bunu kınadım seni şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?