- 1 Ocak 2017
- 59
- -64
- 88
- 38
- Konu Sahibi Jasmine2020
-
Koşa koşa mama alamayacağın çocuğu doğurmasaydın o zaman. Gir bir işe tekrar çalış. Ne insanlar var ya...Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Kusura bakma da herkes doğruyu söyledi ağır geldi şimdi yalanlara başladın. Evinde elektrik su yokken eşiniz gitti iş yerinden para mı aldı boş laf. Yarın Bir gün sizin çocuklarınızda kimsesizler mezarlıgına gömelim paramız yok yer almaya derlerse normal olurAfedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Anlatabildiniz herkes ölecek ama benim vasiyetim kesinlikle arkamdan bu kadar meşakkatli işlere girilmemesi sadece dua isterim,kabrime gelip bir yasin okunsun isterim bilmem anlatabildim miPınar hanım
Şair şöyle der;
Yaş 35 yolun yarısı eder.. Bilmem anlatabildim mi?
Bu kadar fakir bir yaşama neden hemen cocuk yaptınız? Elektrik su kesilen bir yaşam ortada o cocuk büyüsün bunca fakirliğe rağmen doğurdun diye sizi siler muhtemelen siz de bu para mevzusunu düşünür moral bulursunuzAfedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Çocuğumun üzerine yemin ederim ben yalan konuşmam o yazdıklarımdan kat ve kat fazlasını da yaşadım yaşıyorum da..kimseye yalan söylemeye borcum yok çok şükür..Kusura bakma da herkes doğruyu söyledi ağır geldi şimdi yalanlara başladın. Evinde elektrik su yokken eşiniz gitti iş yerinden para mı aldı boş laf. Yarın Bir gün sizin çocuklarınızda kimsesizler mezarlıgına gömelim paramız yok yer almaya derlerse normal olur
Eeeeee? Yaniiii? Bu kadar durumunuz kötüyse , evlendiğiniz günden beri elektriğiniz suyunuz kesiliyor ise elektrik, suyu ödeyemeyen adamdan çocuk neden yaptınız? 3000 tl pide parasının hesabını tutmayı biliyorsunuz, elektrik su ödenmezse bu çocuğun bezi nasıl alınır hesabını neden yapmadınız?Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Elektriğini suyunu bile ödeyemiyorsunuzÇocuğumun üzerine yemin ederim ben yalan konuşmam o yazdıklarımdan kat ve kat fazlasını da yaşadım yaşıyorum da..kimseye yalan söylemeye borcum yok çok şükür..
Zamanında onu da yaptım diye bir savunma şekli olamaz, olmamalı.Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Neden çalışmıyorsunuz o zaman? Elektrik yok su yok ama çocuk var? Çocuklu bir ailenin 3binlik masrafla bu kadar darma duman olması size normal mi geliyor? Ayrıca evet her ne kadar desteklemesem de ülkemizde ölünün arkasından ikramlar da oluyor. Bunu da ilk defa görmemişsinizdir?Çocuğumun üzerine yemin ederim ben yalan konuşmam o yazdıklarımdan kat ve kat fazlasını da yaşadım yaşıyorum da..kimseye yalan söylemeye borcum yok çok şükür..
Bacım, elektriksiz susuz evde yaşayıp, 1. dereceden ölünüzü sokakta köpekler yemesin diye borç almak zorunda kalan ve bunun bile kavgasını yapan insanlarsiniz madem, niye evde yayıla yayıla oturup habire doguruyorsunuz? Hadi çocuğa bakmayi geçtim, yarın öbür gün kocan küt diye ölse nolcak? Kim kaldıracak cenazesini? Sen mi?Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Nasıl yenir hemde.Kıymalıdyısa bide of ne yenmiştir
Ayyy babası vefat eden tabiki de kuranini okutacak masraf edecek kimsesizler gibi belediyemi kaldırsın cenazeyi ayıp yaa ölümlü dünya bu kadarına da pes kayın babanız olurkende sizden izin isteseydi bari tövbe yarabbim birazcık ölüye saygınız olsunBen 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Kaldırmaz öyle bir potansiyel varBacım, elektriksiz susuz evde yaşayıp, 1. dereceden ölünüz ortada kalıp köpekler yemesin diye borç almak zorunda kalan ve bunun bile kavgasını yapan insanlarsiniz madem, niye doguruyorsunuz? Hadi çocuğa bakmayi geçtim, yarın öbür gün kocan küt diye ölse nolcak? Kim kaldıracak cenazesinin? Sen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?