- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Jasmine2020
-
Elektrik su kesilene kadar temizlige gidin, günlük 400 TL. Haftada 2 gün gitseniz 3200 TL. Cenaze masrafinda yapılan 3000 TL ile mi hayatiniz kurtulacak?Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Ne kadar kötüsünüz ya diğer kardeşler yapmış yapmamış iyi adammış kötü adammış önemli mi bunlar vefat etmiş adam ayrıca aylardır 3.000 gibi bir miktarı ödeyemeyip evladınıza istediğini alamıyorsanız bence başka şeyleri sorgulayınBen 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Şimdi bak yanlıştasın hala daha yanlışa yanlışla cevap veriyorsun. Yaşadığın maddi sıkıntılar apayrı bir konunun mevzusu ki anlattıklarına göre yine sen suçlusun çunku bu hayatı sen tercih etmişsin.Çocuğumun üzerine yemin ederim ben yalan konuşmam o yazdıklarımdan kat ve kat fazlasını da yaşadım yaşıyorum da..kimseye yalan söylemeye borcum yok çok şükür..
Anlatabildiniz herkes ölecek ama benim vasiyetim kesinlikle arkamdan bu kadar meşakkatli işlere girilmemesi sadece dua isterim,kabrime gelip bir yasin okunsun isterim bilmem anlatabildim mi
Çekilen parayı nasıl ödeyecek eşiniz peki,madem elektrik ve su kesiliyormuş.Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Çocuğunun üstüne yemin etmemeni tavsiye ediyorum . Evden de para kazanabilirsiniz . Erişte kesmek , mantı bükmek , içli köfte yapmak , elişi , dantel vs .Çocuğumun üzerine yemin ederim ben yalan konuşmam o yazdıklarımdan kat ve kat fazlasını da yaşadım yaşıyorum da..kimseye yalan söylemeye borcum yok çok şükür..
Yemek ve çay işi,nasıl bilmezsin bunu kınadım seni şimdi:))meşakkatli olan şey ne?
Cenaze evinde hüzün varken cenaze sahiplerinin millete yedirilecek yemeğin derdine düşmesine ben de karşıyım. Benim de babam öldü. Babamın acısını yaşarken milletin “pideye karabiber yok mu, 2. Ayranı alabilir miyim”demeleri canımı yakıyordı. Bu iğrenç adetin kalkması gerekir bu konuda haklısınız. Fakat diğer konularda malesef sizi haklı bulamadım. Babasının arkasından insan bir şeyler yapmak istiyor. Onun için ne yapabilirim diye çok düşünmüştüm. Ben de kendimde bir şeyler yaptım. Kocam laf etse yaptığıma karışsa haddini bildirirdim. Sizin yaptığınız hoş değil, adamcağız ne üzülmüştür.Afedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Evine ekmak alamayan, fatura ödeyemeyen yapmasın tabi ki. Bunun için duyar kasmaya gerek yokmEvlendiginizden beri ailenizin yardimi ile geciniyorsaniz, elektrigi kesilen evde neden cocuk yapiyosunu anlamiyorum. Gecen konuda da duyar kastilar fakirler cocuk yapmasin mi diye. Mamasini alamayacaginiz cocugu yapmadan once bir ise girersiniz 2-3 sene calisir, maasi harcamaz biriktirir altin yaparsiniz. Sonra cocuk yaparsiniz. Lazim oldukca altinlari bozdurur, cocugun ihtiyaclarini giderirsiniz. Verebilecegim en basit ornek bu. Yardimlarla cocuk buyumuyor arkadaslar. Tasima su ile degirmen dönmüyor. Sonra babaniza yaptiginiz hayır bile goze batiyor iste
Belediye nin ücretsiz gönderdiğin den yedim oda evime geldikten sonra...Kıymalıdyısa bide of ne yenmiştir
Yapamadık çünkü eşim sürekli benden habersiz birşeyler yaptı Kredi çekti vs..10 senedir neden boşanmadınız, aileniz bir de eşinize bakmak zorunda mıydı bari dönseydiniz tek size bakarlardı? Şimdi bir de çocuk olmuş. 7 senelik evliliğinizde çocuk yokmuş hiç birikim vs. yapamadınız mı onca yıl ikiniz birlikte çalışıp?
Şunu eklemek istiyorum. Hamile kaldigimda eşim maaşlı calisandi, gebeligimde isten cikarildi. Zamaninda araba modeli yukseltmek icin benden istedigi ve vermedigim altinlarla cocugun ihtiyaclarini giderdik. Yapilmayacak bir tavsiye vermiyorum, bizzat aynisini yaptim.Evlendiginizden beri ailenizin yardimi ile geciniyorsaniz, elektrigi kesilen evde neden cocuk yapiyosunu anlamiyorum. Gecen konuda da duyar kastilar fakirler cocuk yapmasin mi diye. Mamasini alamayacaginiz cocugu yapmadan once bir ise girersiniz 2-3 sene calisir, maasi harcamaz biriktirir altin yaparsiniz. Sonra cocuk yaparsiniz. Lazim oldukca altinlari bozdurur, cocugun ihtiyaclarini giderirsiniz. Verebilecegim en basit ornek bu. Yardimlarla cocuk buyumuyor arkadaslar. Tasima su ile degirmen dönmüyor. Sonra babaniza yaptiginiz hayır bile goze batiyor iste
Neden çalışmıyorsun ?Belediye nin ücretsiz gönderdiğin den yedim oda evime geldikten sonra...
Afiyet olsun da neden çalışmıyorsunuz?Belediye nin ücretsiz gönderdiğin den yedim oda evime geldikten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?