• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenen kopsun gökçe !!!

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba hanımlar :110:Bilenleriniz vardır şu an Çin deyim..Buraya gelmek için,vize işlemleri ,okula ön kayıt için falan İzmir de bir danışmanlık şirketiyle anlaştım ..1150 dolar karşılığında vize işlemlerimi ,okula ilk giriş kaydımı ,okulla ilgili konuları hallettiler.Ben onlara gelmeden en az 20 kere dedim ki ;sizden sadece tek bir şey istiyorum .odam tek kişilik olacak ,gerekirse iki kişilik odada kalırım ,ücretini tek başıma öderim ama şartım bu .Bunlar aaaaaa tabii ki oraya gittiğinizde hiç bir sorunla karşılasmayacaksınız falan dediler..Tamam dedim.Bana habire yok kışlık götür ,yok salça götür ,yok zeytin götür gibi saçma sapan e-mailler atıyorlardı.Dedim ki bana bunları atmayın ,daha önemli konu var nerede kalıcaz bana resimleri atın..İşte okul resim göndermedi ,ama çinde tv var,buzdolabı var diye söylediler eyvallah dedim.

Gün geldi çattı ,uçaktan indik bizi rehber karşıladı ..Eskiiiiii,dökülen bir arabayla bizi aldı ..Okula getirdi ,oda YOK !!! Tek kişilik oda yok dendi ..Allahım 18 saat yolculuk yapmışım,açım,yorgunum nasıl oda olmaz..Danışman diyor ki Gökçe şimdilik idare et ,ikinci dönem çıkarsın.Dedim sen ne diyorsun ya ,benim takıntılarım var ,tek şartım buydu ,gerekirse iki kişilik veririm dedim..Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım,rehber işte saçma sapan teselli etmeye çalışıyor ,neyse bu dedi gelin size bakkalı ,çakkalı etrafı gezdireyim ,iki kişiyiz bu arada ,neyse kampüs çok aşırı büyük,bir köyden daha büyük belki de ..

Gece olmuş zaten,bu çocuk dedi ki rakıyı burdan alırsınız (sanki tek derdimiz bu ) neyse kendisi için 5 bira aldı ,bize de dedi ki ben sizi buraya kadar getirdim bana adam başı 200 yuan verin ,benim dönüş param da var ,dedi biz de kek gibi verdik,biliyordum şirketin ona para ödediğini ama o anki ruh halimle sorgulamadım..Hadi dedi siz yolu bulursunuz bana eyvallah:KK57::KK57::KK57: sonuç biz KAYBOLDUK ..Dolaş Allah dolaş yok ,zar zor bulduk odaya geldim bir Türk kız .AAAAA dedi ben Türk istemiyorum ,yabancı istiyorum haydaa bu da başladı mı bağrınmaya ,bana bak dedim ben de sana bayılmıyorum ama başka şansımız yok ..Bu dedi ki benim çince bilen arkadaşım var gidelim anlaşalım tamam dedim ..
neyse oda konusu hallodu ..Ama beni bir daha ne arayan var ,ne soran..Burda okul kaydını bir çocuk yaptı ,rehber ortada yok ..Bizim hattımıza kadar,lokantamıza kadar götürdü ..Hala daha ilgileniyor.

konunun özü bunların aklına gelmiş bana mail attılar..EEE gökçe nasıl gidiyor.Dedim ki siz bana utanmadan bir de e-mail mi atıyorsunuz.Biz neler yaşadık haberiniz var mı ?Siz de sizin alkolik danışmanınız da 5 para etmezsiniz.Bizi aptal yerine koydu para aldı,okula bıraktı arkasını döndü gitti .Sizin hizmet anlayışınız bu mu ? Siz bir yerden bir yere hayvan nakliyatı yapmıyorsunuz ,insanlar ülkesini bırakırken size güveniyor,dedim .Bu hakkımı hukuki yollardan arayacağım,size de hakkımı helal etmiyorum dedim ..Sizi vicdanınızla bırakıyorum ,yaptıklarınızdan profosyonel olmadıgınız zaten anlaşılıyor ,bir de iş ahlakınızla başbaşa kalın ,başarılı mıyım diye objektif olun dedim.Ben bir daha sizin e mailinizi posta kutumda görmek istemiyorum,zaten adaptasyon sürecindeyim ,kalan sabrımı da zorlamayın benim dedim.Bunu mahalle kavgasına çevirmeyin zaten bir web sitesi hazırlattırıyorum orada adınız geçecek sizde okursunuz dedim.

Bunlar defalarca özür maili atmışlar ,skypten eklemeye çalıştılar reddettim.İstanbul genel merkezden eşimi aramışlar elimizden gelen telafiyi yapalım demişler..Ama benim vicdanım rahat değil ,sanki izmir deki çalışan çocuğa çok fazla hakaret ettim gibi .Bir de en son vicdanım rahat değil o yüzden tekrar yazdım size ,o rehber için özür dilerim ,bir daha mail almayacaksın benden dedi.Kalbim burkuldu o da bir çalışan netice de niye bu kadar ağır konuştun salak gökçe dedim :KK11:Becerememiş olabilir sanki öldün mü çeneni tutsaydın dedim offfff içim acıdı yaaaa ...:KK43:

Ay kıyamam sana ya, kendimi gördüm sende. Bende böyle durumlarda hep vicdan yaparım sonradan :(

Bazılarına bu yarıyor, baksana hemen tutuşmuşlar. Para alıyorsan işini doğru yapacaksın. İyi yapmışsın, ohhh.

ben de erasmusta yabancı bir ülkede bir yurtla anlaşmıştım onlar da böyle akıllarına her şey de emrivaki yapıp delirtmişlerdi beni.sonra ayrı eve çıktım da rahatladım.çinde yeni olduğunuzu oraya bağlı olduğunuzu biliyorlar o yüzden öyle yapıyorlar:110:

E sorun? Çindeyim, mutluyum diye mi konu actiniz? Yoksa sizi magdur edenlere karsi uzuldugunuz icin mi? Anlamadim ki...

ÇİN e bir şekilde geldim burada başımdan geçenleri anlattım ,çok ağır konuştum sonradan vicdanım sızladı çokkkkk ayrıntılı yazdım ama tam olarak neyi anlamadınız merak ettim :KK64:

Hani Safranbolu gezisinde başına gelmiş olsaydı bu durum, derdim ki olur insanlık hali, sende sinirlenmişsin biraz falan.
Canım sende Çin'de kaybolmuşsun. Tek kişilik odayı özellikle belirtmişsin hiç biri olmamış. Yine az konuşmuşsun. O İzmir'deki eleman da, soylediklerinin şahsına değil işine yönelik olduğunu farketmiştir.

Siz başınızın çaresine bakabilmişsiniz. Ama bakamayabilirdiniz de. Bir başkasının başına gelebilecek daha kötü şeyleri engellediniz belki bu kadar tepki göstererek.

Hani Safranbolu gezisinde başına gelmiş olsaydı bu durum, derdim ki olur insanlık hali, sende sinirlenmişsin biraz falan.
Canım sende Çin'de kaybolmuşsun. Tek kişilik odayı özellikle belirtmişsin hiç biri olmamış. Yine az konuşmuşsun. O İzmir'deki eleman da, soylediklerinin şahsına değil işine yönelik olduğunu farketmiştir.

evet ,dedim ki amacım sizin kişiliğinize hakaret etmek değil ,ama insanları hayal kırıklığına uğratmanın ne demek olduğunu anlayın .eğer anladıysanız benim için işlem tamam dedim ama ...

Yeni bir ülkede üstelik dünyanın diğer ucunda yaşama cesaretinizi takdir ettim ,bir bayan olarak.Herşey gönlünce olsun.

teşekkür ederim..Bir de bu olay olmasaydı çok damarıma bastılar ama ben de verdim kalayı..Şimdi deli gibi özürler dileniyor ama o ilk gece ki korkumu anlatamam kaybolmak :KK43:

evet ,dedim ki amacım sizin kişiliğinize hakaret etmek değil ,ama insanları hayal kırıklığına uğratmanın ne demek olduğunu anlayın .eğer anladıysanız benim için işlem tamam dedim ama ...
Sıkma canını boşver. İşlerini düzgün yapsınlar laf işitmesinler. Çin diyorsun kız.

Siz başınızın çaresine bakabilmişsiniz. Ama bakamayabilirdiniz de. Bir başkasının başına gelebilecek daha kötü şeyleri engellediniz belki bu kadar tepki göstererek.
evet bir de ortada bırakıp bir daha aramadı ,siz ne yiyip ne içiyorsunuz diye ..Az çok çincemle idare ettim ama hiç bilmeyen ne yapacaktı acaba ölüp kalcak mıydı acından ...

Sıkma canını boşver. İşlerini düzgün yapsınlar laf işitmesinler. Çin diyorsun kız.
sağol içime öyle bir oturdu ki söylediklerim,biraz sertimdir ben ..Annem der hatta sen dilinle öldürürsün ,hiç vurmana falan gerek yok diye ...

Back
X