ablacim ya bana masaj yapan kimse yok yazan benim (Ben kocamin eski kartini alip kardesime yazdim o bana nasil yanit vericek diye)
YANI O YAZIYI BEN YAZDIM ama kizkardesim ENISTESI YAZDI SANDI
kizlar sizin dedigini yaptim . benimkinin eski karti vardi onu götürdüm isyerine ve sanki o yaziyormus gibi kizkardesime yazdim az biraz kopyaladim okuyun lütfen :
Isyerindemisin canim sikiliyo.
Ben sana 15 dakka sonra yazarim ok. Yoksa otobüs kacacak sakin uyuya kalma o zamana kadar tamam
Tamam sen otobüsü kacirma
tamam, e ne var ne yok? Is nasìl gidiyor? Sen nasilsin? Anlat biraz coktandir konusamiyoruz.
Is cok stresli cok insan gelip gidiyo benimde canim sikialiyo para yok pul yok Uyuyamadim emriyeyi ise götürdüm hert tarafim agriyo masay yapanda yok
m, hicyoktan iyidir dimi? Hic ögle tatilin yokmu? Bosver iste burda parani alirsin. Ben masaj yapiverem sana :) cumartesi günüde yoksun artik, hic görmicem seni
bir ben yazdim bir o yazdi isallah anlarsiniz emriye ben oluyorum
daha annemgile birsey söylemedim cünkü babam cok sertdir yani bilemiyorum kardesimi dövmekten beter eder ama sirasi gelince onlara söylicem kardes mardes umrumda degil simdi ben ona söylicegimi söyledim gerisi kardesimin bilicegi is ve kocamin tabi
Yazılanları ve yorumları okudum .Ortada büyük bir haysiyetsizlik ve ahlaksızlık var .Ben ortada ne kurtarılması gereken bir yuva ne kardeş ne de koca gördüm .Ortada sadece baldızına kötü gözle bakan alçak ve pisilik bir ırz düşmanı , ablasının kocasına göz diken iğrenç bir kardeş müsvettesi gördüm .Ortada hala bir şey yokmuş gibi yorum yazan arkadaşlara soruyorum .Hangi normal kızkardeş eniştesi ile MASAJ diyaloğuna girer .Kanıtsa işte kanıt .Hala kardeşimdir veya aman yuvam yıkılmasın diyorsanız bizim zaten yorum yazmamıza gerek yok .Hangi ahlak anlayışı böyle bir şeyi kabul eder .Böyle kardeşte böyle ahlaksız koca da olmaz olsun .Ailelerin de bu tip olaylarda mağdur durumda olan evlatlarına sahip çıkması ve böyle soysuzları ailede barındırmaması gerekir.arkadaslar ben cok ama cok sabirli bir insanim bekleyip görmek istiyorum cünkü onlarin gözünde daha dogrusu kocamin gözündeki degerimi anlamak istiyorum okadar sey söyledim bilemiyorum yani beni kaybedicekleri icin korkmalilar utanmalilar daha dogrusu kocama sans vericem adam olsun diye ama bakicaz görücez yani affedersiniz ama öküz degilse hatasini anlar ve degisir
[/COLOR]Yazılanları ve yorumları okudum .Ortada büyük bir haysiyetsizlik ve ahlaksızlık var .Ben ortada ne kurtarılması gereken bir yuva ne kardeş ne de koca gördüm .Ortada sadece baldızına kötü gözle bakan alçak ve pisilik bir ırz düşmanı , ablasının kocasına göz diken iğrenç bir kardeş müsvettesi gördüm .Ortada hala bir şey yokmuş gibi yorum yazan arkadaşlara soruyorum .Hangi normal kızkardeş eniştesi ile MASAJ diyaloğuna girer .Kanıtsa işte kanıt .Hala kardeşimdir veya aman yuvam yıkılmasın diyorsanız bizim zaten yorum yazmamıza gerek yok .Hangi ahlak anlayışı böyle bir şeyi kabul eder .Böyle kardeşte böyle ahlaksız koca da olmaz olsun .Ailelerin de bu tip olaylarda mağdur durumda olan evlatlarına sahip çıkması ve böyle soysuzları ailede barındırmaması gerekir.
Benim en çok takıldığım nokta , böyle bir kocaya şans vermek istemen .Ne değeri, ne utanması .Bu başka bir kadına bakma olayı değil ki .Bu adam senin canına ciğerine kötü gözle bakacak kadar alçalan bir insan .Nasıl bir düşünce biçimyle bu adama şans vermek istiyorsun kocaman bir hayret!!!!!
Kusura bakmayın arkadaşlar belki de beni tanıyanlar ilk kez bu kadar sert bir yorumuma şahit olacaklar ama dayanamadım .Benim ahlak anlayışım böyle bir evliliği ve aile yapısını asla kabul edemez .
[/COLOR]Yazılanları ve yorumları okudum .Ortada büyük bir haysiyetsizlik ve ahlaksızlık var .Ben ortada ne kurtarılması gereken bir yuva ne kardeş ne de koca gördüm .Ortada sadece baldızına kötü gözle bakan alçak ve pisilik bir ırz düşmanı , ablasının kocasına göz diken iğrenç bir kardeş müsvettesi gördüm .Ortada hala bir şey yokmuş gibi yorum yazan arkadaşlara soruyorum .Hangi normal kızkardeş eniştesi ile MASAJ diyaloğuna girer .Kanıtsa işte kanıt .Hala kardeşimdir veya aman yuvam yıkılmasın diyorsanız bizim zaten yorum yazmamıza gerek yok .Hangi ahlak anlayışı böyle bir şeyi kabul eder .Böyle kardeşte böyle ahlaksız koca da olmaz olsun .Ailelerin de bu tip olaylarda mağdur durumda olan evlatlarına sahip çıkması ve böyle soysuzları ailede barındırmaması gerekir.
Benim en çok takıldığım nokta , böyle bir kocaya şans vermek istemen .Ne değeri, ne utanması .Bu başka bir kadına bakma olayı değil ki .Bu adam senin canına ciğerine kötü gözle bakacak kadar alçalan bir insan .Nasıl bir düşünce biçimyle bu adama şans vermek istiyorsun kocaman bir hayret!!!!!
Kusura bakmayın arkadaşlar belki de beni tanıyanlar ilk kez bu kadar sert bir yorumuma şahit olacaklar ama dayanamadım .Benim ahlak anlayışım böyle bir evliliği ve aile yapısını asla kabul edemez .
gelişmeler çok ama çok kötü..
ortada "yuva" "koca" ve "kardeş" kavramlarına denk gelen hiçbişe yok, ben bulamadm..
lütfen kusura bakma ancak öle iğrenç bi durumkii, sen nasıl sadece kardeşine kocamın peşini bıraak diyebiliosun, yani kardeşin eşine mesaj yazmayı bıraksa görüşmeyi kesseler herşey yoluna giricek ölemi, ve kaldığı yerden devam ölemii :uhm: hala o adamın soyadını taşıyıp aynı evde yaşayıp aynı yatağı paylaşıcaksın, kardeşinlede biraz soğukta olsa abla-kardeş muhabbetine devam akannehir
aman Allahım yok yaa bukadar basit olamaz herşey, bi kendine gel arkadaşım ya..
aldatmanın ölesi bölesi olmaz, ama bu aldatmayıda aşmış durumda..
kızıcaklar çok olucak belki bu yazdıklarıma ama evlilik kurumu kardeşlik bukadar basit şeyler değil ya, yaşamak buysa insanlık vicdan kardeşlik kavramları buysa ben bitki olup fotosentezle yaşamayı tercih ederim :umursamaz:
Kimse kızmaz aslında hepimiz böyle düşünüyoruz ama kızın durumu zaten zor diye bişey diyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?