Cep telefonundaki smsler

ablacim ya bana masaj yapan kimse yok yazan benim (Ben kocamin eski kartini alip kardesime yazdim o bana nasil yanit vericek diye)
YANI O YAZIYI BEN YAZDIM ama kizkardesim ENISTESI YAZDI SANDI

Ben biliyorum olayı zaten,
sizin eşinizin ağzıyla mesaj yazmanız ve kardeşinizin verdiği cevaplar,
kardeşiniz hangi güçle gel ben masaj yaparım diyebiliyor,
kusura bakmayın ama suçlu hangisi değil,
ikisi de birbirinden suçlu ama insan böyle bir çirkinliğe başladığı zaman,
demek ki etrafındakileri uyutabileceğini düşündü ya da etrafında kim varsa
silmeyi...kardeşinizi Allah ıslah etsin,eşinizi Allah ıslah etsin,
size de Allah yardım etsin....

Şu an bu iğrençliğe siz de onlara göz yumarak dahil oluyorsunuz.
Kız kardeşin küçük filan değil bir kere.
18 yaşında kız. Annen hiç mi görmüyor onun gizli konuşmalarını filan???
Afyon gibi küçük şehirde oturuyorsunuz, hiç mi eşinle ikisini bir arada gören tanıdık biri çıkmıyor???
Hadi bunları geçtim.
Sen en büyük suçu kardeşinde buluyorsun.
Hala seviyorum diyorsun...
Seni kızkardeşinle gözünün içine baka baka aldatan birini mi???
Bu düpedüz aldatmak ya!
Ve açıkçası bunlar şu an sevgili değilse bile çok kısa zamanda olacakları belli.
Sen hala bu adama nasıl koca diyebiliyorsun kız kardeşin bir tarafa koyalım da...???

:sm_confused:

nasıl insanlar bunlar, koca haksız kıza yüz vermemeliydi veya kız haksız onun kardeşi falan fasa fiso bunlar ikiside eğer böyle birşey yapıyorlarsa ahlaksızların önde gidenidirler, ahlaksızlığın bile bi sınırı vardır bu kadarına verecek sıfat bulamadım, ne demek ben yapayım sana masaj,onun yeri masaj salonu zaten belli töbe yarabbim

Yazılanları ve yorumları okudum .Ortada büyük bir haysiyetsizlik ve ahlaksızlık var .Ben ortada ne kurtarılması gereken bir yuva ne kardeş ne de koca gördüm .Ortada sadece baldızına kötü gözle bakan alçak ve pisilik bir ırz düşmanı , ablasının kocasına göz diken iğrenç bir kardeş müsvettesi gördüm .Ortada hala bir şey yokmuş gibi yorum yazan arkadaşlara soruyorum .Hangi normal kızkardeş eniştesi ile MASAJ diyaloğuna girer .Kanıtsa işte kanıt .Hala kardeşimdir veya aman yuvam yıkılmasın diyorsanız bizim zaten yorum yazmamıza gerek yok .Hangi ahlak anlayışı böyle bir şeyi kabul eder .Böyle kardeşte böyle ahlaksız koca da olmaz olsun .Ailelerin de bu tip olaylarda mağdur durumda olan evlatlarına sahip çıkması ve böyle soysuzları ailede barındırmaması gerekir.
Benim en çok takıldığım nokta , böyle bir kocaya şans vermek istemen .Ne değeri, ne utanması .Bu başka bir kadına bakma olayı değil ki .Bu adam senin canına ciğerine kötü gözle bakacak kadar alçalan bir insan .Nasıl bir düşünce biçimyle bu adama şans vermek istiyorsun kocaman bir hayret!!!!!
Kusura bakmayın arkadaşlar belki de beni tanıyanlar ilk kez bu kadar sert bir yorumuma şahit olacaklar ama dayanamadım .Benim ahlak anlayışım böyle bir evliliği ve aile yapısını asla kabul edemez .

off resmen şok olmuş durumdayım Allah yardımcnız olsun hala öle bi insanla aynı ewde nefes almanız bile büyük bi olay bence zamana bırakılacak hiç bişey yok bu durumda kız kardeşinize sölylicek lafım bile yok bende baldızım eniştem war ama enişte yani hiç bi zmn ablamdan daha öte dostum olamaz.allahım ne biçim bi ahlaksızlık ne biçim bi terbiyesizlik bu ya aklım almıolar.
ama çok normal böle tw dizilerinn olduğu bi ülkede gelecek nesiller bizim çocuklarmız daha beterini yapma potansiyeline sahip olabilirler Allah korusun,Allaha herkese akıl fikir wersin...klava: :mymeka:

Hay ağzını öpem ya!
Harikasın...

kaydirigubbakcemile5

aaah ah konu sahibesi az daha uzatsaydı bu mesajlaşmayı ortaya daha neler çıkıcaktı kimbilir çok kesin delilleri olcaktı ama bu kadarıda anlamak için yeterli tabi akannehir

Geçen bir yorum yapmışdım böyle tv dizisi izlemiyorum diye çünkü bu ahlaksızlıklara prim vermek istemiyorum kım kımınle belli değil bizlerde onları ayran budalası gibi izliyoruz hadi aklı başındakiler böyle şeylere prim vermiyor peki bu tarz olaylara özenen gençliğimiz hali işte ortada nerdeyse abla suçlu çıkacak sen de eşinin sana vereceği değeri ölçmeye çalışıyorsun valla arkadasım hadi bu olayları sineye çektin diyelim ailenin evine eşinle nasıl gideceksin kardeşinin yüzüne nasıl bakacaksın el kızı deyilki ömür boyu göreceğin bir insan bu yaa benım aklım mantığım durdu ama bu yapılan şerefsizliği ikisinin de yanına bırakma derim eğerki değerin olsaydı kocanın gözünde baldızına yan gözle bakmazdı

vereliniortak

bugün kardeşinle yazışan yarın da en yakın arkadasınla oynaşacaktır ,benim midem yine bulandı ..
o kızkardeşin saçını başını yolar tüm sülaleye rezil ederdim onu o kocanın da aynı sekilde...midesizler diyorum alıma yaprak dökümü geldi ama o film neyse ki..

24 yaşında ve 5 yıllık bi koca ve 18 yaşında kız kardeş.ne diyaceğimi bilemiyorum.iki cahilin yaptıklarına bak yaa.ne olursa olsun affedilir bi durum değil bence.allah ıslah etsin.yabancıyla olsa insanın içi bu kadar yanmaz.şimdi bu kadıncağız kocasından ayrılsa bile öyle kardeşin yüzüne bir ömür nasıl balkacak.çok zor çok allah kimselere yaşatmasın

Yabancıyla olsa vurur tekmeyi ailene sığınırsın
Ama burdan ihanetin diğer tarafı kardeş yani ailenin bi parçası
ınsan kime güveneceğini şaşırıyor

gelişmeler çok ama çok kötü..

ortada "yuva" "koca" ve "kardeş" kavramlarına denk gelen hiçbişe yok, ben bulamadm..

lütfen kusura bakma ancak öle iğrenç bi durumkii, sen nasıl sadece kardeşine kocamın peşini bıraak diyebiliosun, yani kardeşin eşine mesaj yazmayı bıraksa görüşmeyi kesseler herşey yoluna giricek ölemi, ve kaldığı yerden devam ölemii :uhm: hala o adamın soyadını taşıyıp aynı evde yaşayıp aynı yatağı paylaşıcaksın, kardeşinlede biraz soğukta olsa abla-kardeş muhabbetine devam akannehir

aman Allahım yok yaa bukadar basit olamaz herşey, bi kendine gel arkadaşım ya..
aldatmanın ölesi bölesi olmaz, ama bu aldatmayıda aşmış durumda..

kızıcaklar çok olucak belki bu yazdıklarıma ama evlilik kurumu kardeşlik bukadar basit şeyler değil ya, yaşamak buysa insanlık vicdan kardeşlik kavramları buysa ben bitki olup fotosentezle yaşamayı tercih ederim :umursamaz:

Kimse kızmaz aslında hepimiz böyle düşünüyoruz ama kızın durumu zaten zor diye bişey diyemiyoruz

Kimse kızmaz aslında hepimiz böyle düşünüyoruz ama kızın durumu zaten zor diye bişey diyemiyoruz

kızın durumu zaten zor tamam, ama bazen insan kendi hayatını kendi zorlaştırır..

o şimdi bu eşi olucak kişiye göz yumarak seviorum hala napim dierek kendisine en büyük kötülüğü yapıo.. bunu haketmio bu arkadaş kesinlikle..

adam dicekki " kardeşine bile göz koydum ama karım hala benimle birlikte".. haklıda vala böle düşünürse, baksanıza olay netleşmiş herşey ortada ama verilen tepki sadece kardeşe çekilen kocamın peşini bırak mesajı...

ben kimseye boşan gitsin diyemem kolay kolay, bekarım ama karı boşaması kolay gelmio bana.. ama bu durum okadar uç bi noktaki, nasıl tahammül edio diorum, bu çok ahlaksız bi durum.. çok ama çok büyük bi derse ihtiyaç duyulan bi durum, ya boşanma yada alternatif bi çözüm...

çok üzüldüm canım.. ortada çocuk olmaması bence bir işaret... derhal bu koca def edilmeli.. o kız kardeşin de bulunduğu durumun ergenlikle alakası yok... resmen ahlaksızlık... bence iyi bir ders alması bakımından babasına durum anlatılmalı... (yaptığı şeyin görmezden gelinecek bir tarafı yok neyazık ki)

şok şok şok oldum yani allahım sen koru kınamıyorum allahım ıslah etsin..
ama arkadaşım bu olay saklanmaz annene babana söyleyeceksin öyle kişilerin gözü kaara oluyo sen ailenle bi müddet görüşmesen de olur yeter ki eşinle mutlu ol ama eşinde yapmış hata...ayyy çok üzüldüm allahım kimsenin yuvasını bozmasın erkekleri de şeytana uydurmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…