- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
- 103
- Konu Sahibi PureLove16
-
Sen kimsin ki, senden izin isteyen mi var diyeceksiniz kaynananıza. Biraz dik durun bu ne böyle, okurken bana fenalık geldi.Eminim kaynanam arayıp acilamazsin ben izin vermiyorum diye konuşacak ama ben kararından donmiycem.
Bakin idrak edemediginiz sey ne biliyomusunuz siz zorla yapmamisinizBaşınızı açınca sizce hayatınızda ne değişecek, mutlu mu olacaksınız ,kendinize guveniniz mi artacak,toplum içinde daha mı rahat olacaksınız, güzellik açısından mı istiyorsunuz..
Sanki bir beklentiniz var farkındamısınz , diger türlü kimlik sorunumu yaşıyorsunuz... mucize beklemeyin daha farklı bir sınava tabi olabilrsiniz ... rabbim esirgesin...
Ben açık bir bayandım ,sonra eşimle evlendim kapandım ... şimdi tekrar açılsam indanlar 3 gune alışır ama artik korkarım bir şalı başımda taşıyamadım , günahımı nasıl kalbimde taşırım...
âego tatmini yapıyolar. sakın böyle insanlar için kendinizi üzmeyin.
Yok hayır istemediğiniz şeyi zaten yapmasanızda olurmuş , yazık olmuş geçirdiğiniz yıllara...İkna etmeye çalışan arkadaşlar ben zaten açıldım dışarı da böyle çıktım. Konu o değil. Ve evet çok çok mutluyum hemde hiç olmadığım kadar. Özgür hissediyorum. Günah mı sevap mı onu bilemem. Günahsasa bana günah bunu göze aldım. Zaten hiç dindar bi insan olmadım o yüzden hayir üzülmüyorum. Üzülenleri de anlamıyorum yani istemediğim halde basimi kapatmaya devam etmek daha mı iyi?
Evlendim böyle oldum ya da şu dedi söyle oldum diyenler daha da ofsayt. Tam olarak konu sahibinin durumunu yazıp bir de tersini söylüyorlar baya ilginç yanı.yahu size ne ne değişecekse değişecek kadın ne soruyor siz nerden gidiyorsunuz
of bazı konular cidden sabır testi ya
Evet Bna o lafı kullanirsa zaten izin istemediğimi söyleyeceğim. Ama olay çıkaracaklar ve ben sakin yapılı bi insanım olay çıksın ilgi üstüme toplansın istemiyorum. Tedirginligim bu yüzden.Sen kimsin ki, senden izin isteyen mi var diyeceksiniz kaynananıza. Biraz dik durun bu ne böyle, okurken bana fenalık geldi.
Yapıp yapmamak benim elimde değildi. Olsaydı zaten yıllar önce yapardım. Bütün ömrümü mutsuz geçirmezdim emin olun. Belki beni kendi halime biraksalardi ben kendim isteyerek kapanirdim.â
Yok hayır istemediğiniz şeyi zaten yapmasanızda olurmuş , yazık olmuş geçirdiğiniz yıllara...
Kadin zaten dindar olmamiski hic bizaman gecirdiigi yil neâ
Yok hayır istemediğiniz şeyi zaten yapmasanızda olurmuş , yazık olmuş geçirdiğiniz yıllara...
Evlendim ve öyle oldu diyor yalnız bana pek başlarda öyle gelmedi. O cümleyi de kurmuş ya gelinlik modelinden girse ben zaten diye başlayan cümleler kursa hic inandırıcı gelmez artık.Bakin idrak edemediginiz sey ne biliyomusunuz siz zorla yapmamisiniz
Istemisiniz yapmisiniz ve bunu artik benimsemisiniz gunaha girmekden korkuyosunuz
Konu sahibi yillardir kendine bu sebepleri bulamamis, ki burada sordugu acimmi kapanimmi degil millete ne diyim diye soruyor
Bende kapaliyim ama eger bu kardesimiz bu karari verdiyse saygi duyarim yillardir degismeyecek kararini sizin burada yazdiginiz yorummu degistircek?
Bizim dinimiz zorlama dini degil, kendi hur iradesiyle ne yapmak isterse yapabilir
Bakin idrak edemediginiz sey ne biliyomusunuz siz zorla yapmamisiniz
Istemisiniz yapmisiniz ve bunu artik benimsemisiniz gunaha girmekden korkuyosunuz
Konu sahibi yillardir kendine bu sebepleri bulamamis, ki burada sordugu acimmi kapanimmi degil millete ne diyim diye soruyor
Bende kapaliyim ama eger bu kardesimiz bu karari verdiyse saygi duyarim yillardir degismeyecek kararini sizin burada yazdiginiz yorummu degistircek?
Bizim dinimiz zorlama dini degil, kendi hur iradesiyle ne yapmak isterse yapabilir
Ben konu sahibine yazarken empati yaptım , neden bunu anlayamadınız , hayır asla yapmayın açılmak yanlış yazmadım...Bakin idrak edemediginiz sey ne biliyomusunuz siz zorla yapmamisiniz
Ben size yazarken empati yaptm.. fikrimi hissettiklerimi yazdım o kadar ,herkes özgür, artı eşiniz size destek aslında bu çok onemli ,gerisi hikaye degil miYapıp yapmamak benim elimde değildi. Olsaydı zaten yıllar önce yapardım. Bütün ömrümü mutsuz geçirmezdim emin olun. Belki beni kendi halime biraksalardi ben kendim isteyerek kapanirdim.
Bu defa sessizliğinizi bozun o zaman. Siz daha çok carlayın, hadlerini bildirin. Olay çıkarmak nedir ya, kimmiş ki onlar? Konudan bağımsız söylüyorum bunu. O konu Allah’la kul arasında, bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama bu ruh haliniz normal değil. Anksiyete falan diyorsunuz, ne gereksiz böyle insanları ciddiye alıp sıkıntı etmek. Bir kere sesinizi iyi çıkarın ki yerlerini bilsinler.Evet Bna o lafı kullanirsa zaten izin istemediğimi söyleyeceğim. Ama olay çıkaracaklar ve ben sakin yapılı bi insanım olay çıksın ilgi üstüme toplansın istemiyorum. Tedirginligim bu yüzden.
Evet sizi anliyorum empati yapmanizi ogut vermeniziBen konu sahibine yazarken empati yaptım , neden bunu anlayamadınız , hayır asla yapmayın açılmak yanlış yazmadım...
Bana empati yapabilmeniz icin yaşadıklarımı bilmeniz gerekir. Ben burda yazmak istemiyorum ama işkence gördüm sırf bu yüzden. Yani gule oynaya hadi evleniyorum artik kapanayim diye kapanmadim. Onun için birisi bi karar vermişse biraz saygılı olun lütfen. Anlıyorum dininiz etrafınızdakileri uyarmayi emrediyor ama ben zaten dindar olmadığımı söyledim.Ben konu sahibine yazarken empati yaptım , neden bunu anlayamadınız , hayır asla yapmayın açılmak yanlış yazmadım...
Inanın benim önümde oruçluyken bunu yapan hiçkimseye rastlamadım tanıdığım olarak...tabi ki yanlış ,ama keske yanlış bildiğimiz şeyleri açık açık söylesek ... müslümanlık ifade etmeyide, dogruyu yanlışı açıkça söylemeyi de gerektiriyor ....Evet sizi anliyorum empati yapmanizi ogut vermenizi
Ama bayanin dediklerini iyi okursaniz o sadece bi ortu parcasi niyetiyle takmis
Bas ortusunu dinle bagdastirmayalim
Benim hristiyan arkadaslarim var bana duydugu saygiyi bazen turk veya baska millet muslumandan goremiyorum
Ben orucken yanimda yememesi cok dusunceli ama baska turk arkadasim hava cok sicak dondurma yicem diye onumde yalayabiliyor. Simdi hangisi daha etik...
Muslumanlik imandan gelir bas ortusunddn degil
Tamam ben dindar biri olmadığınız bölümünü kaçırmışım , pardon... işkence konusu ayrı bir durum ,kusura bakmayın gerçekten haklılık payınız varmış, bu durumu tahmin etmek bile istemezdim...Bana empati yapabilmeniz icin yaşadıklarımı bilmeniz gerekir. Ben burda yazmak istemiyorum ama işkence gördüm sırf bu yüzden. Yani gule oynaya hadi evleniyorum artik kapanayim diye kapanmadim. Onun için birisi bi karar vermişse biraz saygılı olun lütfen. Anlıyorum dininiz etrafınızdakileri uyarmayi emrediyor ama ben zaten dindar olmadığımı söyledim.
Teşekkür ederim..Tamam ben dindar biri olmadığınız bölümünü kaçırmışım , pardon... işkence konusu ayrı bir durum ,kusura bakmayın gerçekten haklılık payınız varmış, bu durumu tahmin etmek bile istemezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?