Sıkılacak bir durum olmadı doğrusu anlam veremediğim nokta bu .Adam sıkılıp uzaklaşmış anlaşılan, boşverin.
Bir daha arayıp, yazmayın. Dönerse de cevap vermeyin bence.
Evet bu başıma gercekten sürekli gelen bir şey olmaya başladı , tam hoşlandım derken oluyor . Ve canımı çok sıktı ufak bır mesaj attım beni kırdıgına dairben buradan sinir oldum yemin ediyorum. şu erkeklerdeki belirsizlik sürecinden yıldım.
bir sorun var galiba ve senin kendini ifade etme yetisine sahip olmadığını düşünüyorum. yazın
diyaloğa devam etmek isterseniz edin yoksa da bunu yazıp engelleyin en azından gerçeklerle yüzleşsin
E tanımadan mı ılıskıye baslayım yanlıs anlamayın bende bunu mantıklı buluyorum sonrada ıkı gunluk adamı hayatına neden aldın oluyor.muhtemelen hayatında bırı var cok fazla arayıp sıkıstrmadgn ve aranızdaki ılıskıye bır ısım koymadıgınız ıcın rahat vatandaş
Nerden bilebilirim ki söyledıgını soyledım. Hasta olanda babaannesi ve lösemi oldugunu soyledi.Eminmisin hastaya gittigine. Elinle hazirlayip onu birine gondermis olmayasin..
İşte açıklama yapsa boyle boyle tamam derim saygım kalır artık belirsizlikten sıkıldım.başkası da var muhtemelen
Tanımak farklı bırsey ama , tabıkı tanımadan olmaz . Ben karsıdakı kısının davranısları hakkında yorumda bulundum .. Bu tarz ınsanlar boyle oluyor genelde bence.E tanımadan mı ılıskıye baslayım yanlıs anlamayın bende bunu mantıklı buluyorum sonrada ıkı gunluk adamı hayatına neden aldın oluyor.
Evet çok haklısınızTanımak farklı bırsey ama , tabıkı tanımadan olmaz . Ben karsıdakı kısının davranısları hakkında yorumda bulundum .. Bu tarz ınsanlar boyle oluyor genelde bence.
Numarasını sildim . Engellemek yerineResmen seni yok saymış.
Mesajına geri dönmemesi ne kadar saygısızca.
Engellemek için neyi bekliyorsun?
Ne olursa olsun bır cevap verebılırdı , onlıne olmus hıkayesıne ekleme vs yapmıs ama bır cevap verememıs bundan sonra cevap verirse sız dınlemeyın benceEvet çok haklısınız
E sosyal medya?Numarasını sildim . Engellemek yerine
Kesinlikle zaten cevap verecegını zannetmıyorum . Belkı de ben yanlıs anladım hıc bır tensel temasta bulunmadı hani el tutuşma vs gibi . Belkı arkadasca tanıdı. Bebegım canım su bu vardı hergun konusuyoduk bir taraftan sevgilisi oldugunu soylerse falan kendimi çok kötü hissederimNe olursa olsun bır cevap verebılırdı , onlıne olmus hıkayesıne ekleme vs yapmıs ama bır cevap verememıs bundan sonra cevap verirse sız dınlemeyın bence
Hayır cok çocukca olur diye düşündüm .E sosyal medya?
ıyı de sevgılısı varsa bebegım canım dıye konusması cok mantıksız bırde uzerıne kalkıp bnm sevgılım var aslında derse ıyı bı kufuru hakeder benceKesinlikle zaten cevap verecegını zannetmıyorum . Belkı de ben yanlıs anladım hıc bır tensel temasta bulunmadı hani el tutuşma vs gibi . Belkı arkadasca tanıdı. Bebegım canım su bu vardı hergun konusuyoduk bir taraftan sevgilisi oldugunu soylerse falan kendimi çok kötü hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?