Cevapsız Sorular

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhabalar
Konuya şöyle girmek istiyorum ; bir süredir biriyle konuşuyorum esasen akışa bırakmıştım , arkadaş ve sevgili arasındaydık . 23 yaşındayım bu arada belirtmek istedim . Her gün konuşuyorduk sık olmasada gün içinde muhakkak . Bu bey tip olarak beğendiğim biri gerçekten ve başta arkadaş olarak da tanıyabilirim diye düşündüm eski tavırlarımdan ve ilişkilerimden dolayı kendimi kaptırmamak adına . Gayet güzeldi , tatile gitti 20 gün orda da problem yaşamadık hergün konustuk aynı şekılde . Artık insanlara yaklaşımım ; bunaltmamak aradığında konusmak tarzıydı. Sonrasında ise baktım haftada 2-3 kez görüşüyoruz olabilir diye düşündüm . Bu konuşma da 2.5 aydır sürüyor. Buluştuğumuzda bir büyüğünün hasta olduğunu dile getirdi ancak öncesinde başka şehire gitmek için plan yapmış onuda soyledı bir gun sonrası için.Bende hastayı gör ve git falan dedim sonrasında beni takdir etti bunaltmadıgıma dair aradığımda onu acmadıgında ısım var diyor bende tabi üstelemiyorum dönüyordu kısa sürede . Bende dedim ki kısa sürede döndüğünde bir sorun tabı kı yok ancak uzun süre dönmezsen süphe duyarım dedim haliyle oda tasdikledi beni . O gün aksam spora gidecektı gitti eve gıdınce haber ver vs dedi gayet normal bir şekılde ayrıldık . Haber verdim oda spordan cıktım dedi . Ben ise ılgımı bellı etmk adına soğutma vucudunu falan dedım 9 da konustuk aksam 11.30 gibi geri döndü eve yeni girdim bavul hazırlayacagım diyerek. Bende tamam hava serin olur istersen hırka al dedm haklısın tamam tesekkurler dedi . Ve diğer gün oldu hıc mesaj yok bir şey yok bende 5 gibi mesaj attım hastayı sordum sonra saat 8 de yeniden attım merak ettim seni diyerek çünkü, yolda mı nerede bilmiyordum.hasta kişide lösemi oldugundan ona bir şey oldu sandım. Aksam baktım onlınedı 10dk falan bana yazmadı . Sabah aradım mesgule attı . Anlam veremedım kızlar hala da bısey demıyor ve orda burda instagram da gayet hıkayelerı acıyor , birseyleri begenıyor. Eger hasta kısıyle ılgılı olsa neden mesaj atmasın . Sizce durum nedir?
Bu arada çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen:)

ben buradan sinir oldum yemin ediyorum. şu erkeklerdeki belirsizlik sürecinden yıldım.

bir sorun var galiba ve senin kendini ifade etme yetisine sahip olmadığını düşünüyorum. yazın
diyaloğa devam etmek isterseniz edin yoksa da bunu yazıp engelleyin en azından gerçeklerle yüzleşsin

Evet bu başıma gercekten sürekli gelen bir şey olmaya başladı , tam hoşlandım derken oluyor . Ve canımı çok sıktı ufak bır mesaj attım beni kırdıgına dair

muhtemelen hayatında bırı var cok fazla arayıp sıkıstrmadgn ve aranızdaki ılıskıye bır ısım koymadıgınız ıcın rahat vatandaş
E tanımadan mı ılıskıye baslayım yanlıs anlamayın bende bunu mantıklı buluyorum sonrada ıkı gunluk adamı hayatına neden aldın oluyor.

E tanımadan mı ılıskıye baslayım yanlıs anlamayın bende bunu mantıklı buluyorum sonrada ıkı gunluk adamı hayatına neden aldın oluyor.
Tanımak farklı bırsey ama , tabıkı tanımadan olmaz . Ben karsıdakı kısının davranısları hakkında yorumda bulundum .. Bu tarz ınsanlar boyle oluyor genelde bence.

Resmen seni yok saymış.
Mesajına geri dönmemesi ne kadar saygısızca.
Engellemek için neyi bekliyorsun?

Ne olursa olsun bır cevap verebılırdı , onlıne olmus hıkayesıne ekleme vs yapmıs ama bır cevap verememıs bundan sonra cevap verirse sız dınlemeyın bence
Kesinlikle zaten cevap verecegını zannetmıyorum . Belkı de ben yanlıs anladım hıc bır tensel temasta bulunmadı hani el tutuşma vs gibi . Belkı arkadasca tanıdı. Bebegım canım su bu vardı hergun konusuyoduk bir taraftan sevgilisi oldugunu soylerse falan kendimi çok kötü hissederim

ıyı de sevgılısı varsa bebegım canım dıye konusması cok mantıksız bırde uzerıne kalkıp bnm sevgılım var aslında derse ıyı bı kufuru hakeder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…