Cevapsız Sorular

sen çok fazla msj vs yazmıyorum diyorsun ama çok üstüne düşüyorsun böyle yapınca seni çantada keklik olarak görüyor kolay av olmaktan vazgeçmelisin, biraz kendini ağırdan sat

Beyefendinin aynı anda mavi boncuk dağıttığı birkaç kişi olabilir. O hasta olayı da mavi boncuk dağıtırken siz sürekli arayıp rahatsız etmeyin diye uydurulmuş bana kalırsa, sizi de yedekte tutuyor aklınca. Bence tekmeyi basın gitsin, 23 yaşındasınız daha böyle tiplerle şimdiden sinirinizi yıpratıp aşka küsmeyin, erkeklere karşı güven probleminiz olmasın.

seni deniyor olabilir

Nerden bilebilirim ki söyledıgını soyledım. Hasta olanda babaannesi ve lösemi oldugunu soyledi.
Valla ben burda ne yalanlar gordum. Benim bir komsumda sevgilisini asker arkadasinin karisi burda hastaneye gelmis kalcak yeri yokmus diyerek kendi evine yatili getirmisti. Hatta karisina sevgilisi icin kiyafet bile aldirmisti. Yazik kadinin hic haberi yoktu. Seni uzmek icin demiyorum. Sdece her ihtimale acik il diye diuorum. Cunku 7/24 kadinin bakimini yapmiyorsa gunde en fazla yarim saat goruyordur. Mikrop kapmamasi ve dinlenmesi icin. Bu kadar nete girip size yazmiyorsa baska bir is vardir

Ona deki ananeye bende gecmis olsun demek istiyorum cok fazla uzuldum. Bir goruntulu konustur beni onunla deyin. Bkalim ne diyecek.

Bence kimsenin bı yerini kaldırmaya gerek yok aşkından ölmuyorsan bosveeerrrre. Gayet açık uzaklaşmış senden görüşmek istememis. Sen bilirsin ama bı kadına asillik yakışır arkasında dönmek değil...

Anlasilan bu bey sikbogaz edilmesi gereken erkeklerdenmis. Baskasi vardir hayatinda. Sizde ustune dusmediginiz icin rahatlikla halletmistir isini.

Anlasilan bu bey sikbogaz edilmesi gereken erkeklerdenmis. Baskasi vardir hayatinda. Sizde ustune dusmediginiz icin rahatlikla halletmistir isini.
Haklısınız da bu cok sacma degıl mı ınsan bır sey atar yani en azından kafasında da olsa

Zaten söylenecek bir sey bırakmadı

Valla hastaysa hasta yani ben insanlık yaptım . Benden bir şey mi oldu dıye dusundum yanlıs anladıgı ancak o da yok yani .

Süreklı başıma bu geldıgınden artık , sebepsız gıtmelerden dolayı bıktım.

Adam aradıgımda dahı acmıyor . Onu gectım donmuyor:/
Aradığında dönmüyorsa sıkıntı var. Hikaye falan paylaşmasa Allah korusun babaanneye bir şey oldu da yazamadı diyeceğim ama öyle bir durumda yok. Bence sen fazla takılma bu duruma. Yok var say. Kokusu çıkar yakında nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…