Cevapsız Sorular

Hikaye falan yok . Benımkını gordu sadece :) bende salagım ya tam oldu diye bir şarkı paylastım . Yani tam oldu derken olmaması beni üzüyor . Kime elimi atsam aynı sey oluyor , kendi temakül yolumda sanırım ben yanlıs bıseyler yapıyorum.

Çocuk seninle ilgilenmiyor besbelli. Çok kaptırma kendini seninle ilgilenmeyenle sen hiç ilgilenme. Sıkboğaz etmiyorsun diye bu ilgisizliği hak edecek değilsin.

Çocuk seninle ilgilenmiyor besbelli. Çok kaptırma kendini seninle ilgilenmeyenle sen hiç ilgilenme. Sıkboğaz etmiyorsun diye bu ilgisizliği hak edecek değilsin.
Haklısınız sadece konusmak istemese bile bir şey sallar insan , sonra ararım su bu adam bir anda cope attı resmen..

Öyle düşünme. Her işte vardır bir hayır.

bacim yedek listesi 1 siradasin. Sıkilmis pasam. Heryerden engelle konusma. Niye oyaliyormus seni .

Hanımlar güncelleyim mesaj attı yeni. Konusmak istemıyorsan acıkca soyle demıstım en son mesajda ne ıstememesı yanlıs yorumluyormusum guyaaaa hayatıyla ılgılı kafası karısıkmıs yaklasık 48 saattır ve buna ınanmamı beklıyor. Gercekten acıyorum artık

Adam aradıgımda dahı acmıyor . Onu gectım donmuyor:/
O zaman en iyisi onu sallamak.. sorarsa kafam karisikti diye cevabini aynen yapistirin. Sonra iyiki yapmisim dersiniz. Önünuzde uzun ve güzel bir hayat var ve böyle karsidakine deger vermeyen kisilerede yer yok...

Sizin ilginiz sayesinde egosu yukselmiş gibi geldi. Kabaca kendini birsey sanip agirdan almaya başlamiş.. Su an yapmaniz gereken aramamak mesaj atmamak birakin o yazsin arasin. Neden aramiyosun diye sorarsa dogru yoldasiniz demektir..

Sizin ilginiz sayesinde egosu yukselmiş gibi geldi. Kabaca kendini birsey sanip agirdan almaya başlamiş.. Su an yapmaniz gereken aramamak mesaj atmamak birakin o yazsin arasin. Neden aramiyosun diye sorarsa dogru yoldasiniz demektir..
Atmadım zaten mesajına da cevap vermedim. İnanmadığım bir konuda , hayatıyla ilgili kafası karısık olan adam açıklar kı bu kışı hayatının her anını paylasmaktan zevk alan biri.

neden karışıkmış ki. Bir şey olsa sosyal medyada ne arasın. Çok garip ama var böyle tutarsız tipler de. En iyisi muhatap olmamak.

Kendini çok kasmışsın. Aramadım bunaltmadım beni tebrik etti falan.. Neden kendin gibi olmuyorsun? Neden sürekli karşı tarafı düşünüyorsun? Neden spordan çıkınca aman terin soğumasın, yola çıkarken hırka almalısın diyorsun? Adam herhangi bir zorluk göremeyince sıkılmış. Bence hayırlısı olmuş.

Cevap vermedim , inanmadıgım ıcın açıklası . Aramadı bile demek ki , çok da umursanmıyorum

Eh iyi cevap vermemek de bir seçenek bitirdiysen eğer. Çünkü bu adamdan artık olmaz bence.

Bir süre bekle arama yazma sönerse sorarsın dengesiz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…