Aradığında dönmüyorsa sıkıntı var. Hikaye falan paylaşmasa Allah korusun babaanneye bir şey oldu da yazamadı diyeceğim ama öyle bir durumda yok. Bence sen fazla takılma bu duruma. Yok var say. Kokusu çıkar yakında nasıl olsa.
Hikaye falan yok . Benımkını gordu sadece :) bende salagım ya tam oldu diye bir şarkı paylastım . Yani tam oldu derken olmaması beni üzüyor . Kime elimi atsam aynı sey oluyor , kendi temakül yolumda sanırım ben yanlıs bıseyler yapıyorum.
Çocuk seninle ilgilenmiyor besbelli. Çok kaptırma kendini seninle ilgilenmeyenle sen hiç ilgilenme. Sıkboğaz etmiyorsun diye bu ilgisizliği hak edecek değilsin.
Çocuk seninle ilgilenmiyor besbelli. Çok kaptırma kendini seninle ilgilenmeyenle sen hiç ilgilenme. Sıkboğaz etmiyorsun diye bu ilgisizliği hak edecek değilsin.
Hikaye falan yok . Benımkını gordu sadece :) bende salagım ya tam oldu diye bir şarkı paylastım . Yani tam oldu derken olmaması beni üzüyor . Kime elimi atsam aynı sey oluyor , kendi temakül yolumda sanırım ben yanlıs bıseyler yapıyorum.
O zaman en iyisi onu sallamak.. sorarsa kafam karisikti diye cevabini aynen yapistirin. Sonra iyiki yapmisim dersiniz. Önünuzde uzun ve güzel bir hayat var ve böyle karsidakine deger vermeyen kisilerede yer yok...
Sizin ilginiz sayesinde egosu yukselmiş gibi geldi. Kabaca kendini birsey sanip agirdan almaya başlamiş.. Su an yapmaniz gereken aramamak mesaj atmamak birakin o yazsin arasin. Neden aramiyosun diye sorarsa dogru yoldasiniz demektir..
Sizin ilginiz sayesinde egosu yukselmiş gibi geldi. Kabaca kendini birsey sanip agirdan almaya başlamiş.. Su an yapmaniz gereken aramamak mesaj atmamak birakin o yazsin arasin. Neden aramiyosun diye sorarsa dogru yoldasiniz demektir..
Atmadım zaten mesajına da cevap vermedim. İnanmadığım bir konuda , hayatıyla ilgili kafası karısık olan adam açıklar kı bu kışı hayatının her anını paylasmaktan zevk alan biri.
Kendini çok kasmışsın. Aramadım bunaltmadım beni tebrik etti falan.. Neden kendin gibi olmuyorsun? Neden sürekli karşı tarafı düşünüyorsun? Neden spordan çıkınca aman terin soğumasın, yola çıkarken hırka almalısın diyorsun? Adam herhangi bir zorluk göremeyince sıkılmış. Bence hayırlısı olmuş.