cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cevocum ben de senin sayende emre beye amelyt olmaya karar verdm..burnunun son halini görmedm ama umarım memnunsundur..ben de ist.dışından gelicem ya o nedenle sormak istiyorum..hastanede kaç gün kaldın? toplam ist.da kaç gün kaldın? bi de sence refakatçi mutlaka gerekli mi yalnız gitsem zorluk çekermiyim?

Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim, resimlerime bakabilirsin....Ben ıstanbula pazartesi günü gelmiştim, salı ameliyatımı oldum ve pazar günü akşam uçağı ile evime döndüm..Toplam 6 gün kaldım hastanede..Refakatçim eşimdi..Benim kaburgamdan parça alındığı için, çok ağrım vardı ve eşimin desteği iyi geldi..Ama hastane çok konforlu, hemşireler hiç yalnız bırakmıyorlar zaten..O yüzden refakatçin olmasada rahat edersin canım..Zorluk çekmezsin yani..Hastanede ekstardan kalacağın günlerin ücretleri de çok makul..ıstanbulda otelde kalsan çok daha fazlasını ödersin..3 öğün yemeğin var ve akşamları çay servisi bile yapıyorlar:).Çok rahat, uygun fiyatları ve evet tek başına bile gitsen sıkıntı çekmezsin...Acıbadem gerçekten çok iyi bir hastane zaten..Doktorumuz Emre bey zaten sürekli ilgisini insanın üzerinde hissettiriyor ve çok rahat etmenizi sağlayacaktır.Kısaca huzur içinde gidip ameliyatını olabilirsin hayatım:))

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın...çünkü herşeyi tek başıma halledicem bunu duymak iyi geldi..ameliyatı mayıs gibi düşünüorm..bi kurtulayım ben de resimlerimi göğsümü gere gere paylaşıcam...darısı başıma..bu arada 6 gün olması da çok sevindirici çalıştığım için 1 hafta anca izin alırım..peki kaç günde ayağa kalktın?bakalım bende de kaburgadan kemik koyulacakmı?önceden gidip bi görüşücem..of of çok sıkıntılı..

Canım rica ederim..Ertesi günü ayaktaydım:)) Ama tam olarak ağrım, yani kaburgadan dolayı hareket ederken acım 2 hafta sonra geçti..Benim kulağımdan da kıkırdak alındı..O da çok kolay iyileşiyor diyebilirim..ınşallah çok iyi geçer ameliyatın..Çok sıkıntılı diye düşünme..Bak hepsi olup geçiyor..Zaman çok hızlı geçiyor inan..ınsan nasıl iyileştim diyor bu kadar çabuk:) Sende öyle olacaksın..Görürsün..Rahat ol, Emre beye nasıl istediğini anlat, gerisini ona bırak...Emre bey gerçekten bir şans revizyon hastaları için..Ameliyattan sonra ne demek istediğimi her aynaya baktığında anlayacaksın canım...Hayırlısı...Kafana takılanları sorarsan bana yine memnuniyetle cevaplarım...Seni çok iyi anlıyorum çünkü..:))

Son düzenleme:
canm çok güzel olmuşsun ya bakıp duruyorum..senin derin de inceymiş sanırım şişlikler çabuk iner.. önden koycan mı başka resim :)

canm çok güzel olmuşsun ya bakıp duruyorum..senin derin de inceymiş sanırım şişlikler çabuk iner.. önden koycan mı başka resim :)

Çok teşekkür ederim canım..Önden resim koycam..1 ay kontrolümden sonra koyayım diyorum..Şişliklerim de iniyor zamanla daha güzel gözüküyor..zemuszemus

cnm gecmıs olsun.okuduklarıma göre baya büyük bir ameliyat.Allah hepimize yardım etsin

cnm gecmıs olsun.okuduklarıma göre baya büyük bir ameliyat.Allah hepimize yardım etsin

Canım çok teşekkür ederim..Evet gerçekten büyük bir ameliyattı.Ama sonucu beni çok memnun etti..Ben de doktorumda büyük risk aldık..Ama ben ona inandım ve en iyisini yapacağını biliyordum..Doktorumun ellerine sağlık...zemuszemus

CEVEOO ÇOK HOŞ OLMUŞ BURNUN .SENıN ADINA SEVıNDıM. inşallah herşey istediğin gibi olur.

cevoo resimlerine baktım gerçekten drun çok güzel bir burun yapmış tebrik etmek lazım sanada acaip yakışmış yüzüne giden güzel bir burun olmuş güle güle kullan..

cevoo resimlerine baktım gerçekten drun çok güzel bir burun yapmış tebrik etmek lazım sanada acaip yakışmış yüzüne giden güzel bir burun olmuş güle güle kullan..

Canım çok teşekkür ederimm..Doktorum beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı......zemuszemus opuyorumnanaktan

Merhabalar,tvde Okanın programında Emre Bey var.Nette gezinip Emre Beyi araştırırken burayı bulup üye oldum.Ben de iki başarısız amelıyat oldum,sakıncası yoksa resimlerını görmek isterim.3.ameliyat ve son olsun istiyorum, yardımcı olursanız cok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…