cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Canım ekledim seni bakabilirsin.........zemuszemus

Son düzenleme:
Bir kaç tane yeni foto ekledim şimdi.....Emre bey Okandaydı Muhabbet Kralında....Onu izledim..

Bir kaç tane yeni foto ekledim şimdi.....Emre bey Okandaydı Muhabbet Kralında....Onu izledim..

cok güzel görünysn cnm çok geçmş olsun yüzün hep güler inş ... bende emre beyle görüştm ameliyat tarihi verdi 12 mayısa eger değişiklik olmazsa 1 ayım kaldı benimde ama daha görüşmelermz devam ediyo perşembe günü 2. görüşmeye umarım bende sonunda mutlu olurum

merhaba canim

cok gecmis olsun

yaa bi sorum olacak
ben hollandada kaliyorum ve bir seneye yaklasik doktor arastiriyorum doktor emre ilhani buldum

ben senin resimlerini nasil gorebilirim
bana yardimci olursan cok sevinirim

bu siteden fazla anlamiyorum sana bunu sorabilmek icin uye oldum
ama neyse
umarim beni yanlis anlamzsin

Canım sana arkdaşlık teklifi yolladım..Kabul ettiğin takdirde resimlerimi görebileceksin..Ayrıca rica ederim niye yanlış anlayayım..Yardımım dokunursa mutlu olurum daha...İnşallah senin için hayırlısı olur..Ben Emre beye ameliyat olmakla yanılmadım...kaydirigubbakcemile5

Canı çok teşekkür ederim..Senin adına çok ama çok sevindim..İnşallah çok güzel bir burnun olacak...İnan bana mutlu olacaksın..Nasıl bir burunla mutlu olacağını bil ve bunu Emre beye anlat yeter.......olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2

cevoo beni de ekler misin başından beri takip ettim topiğini konuştukta...
artık kulağında kaburganda iyice iyileşti mi; çok sıkıntı oldu mu?son halini merak ettim

cevoo burnun cok güzel olmus ve artik mutlu olmana cok sevindim burnusunla sana nice mutlu günler.

merhabalar,
lilifee 07 bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle bende artık son olsun istiyorum kararan dünyam aydınlansın istiyorum 3. ve son olur inşallah herkes mutlu olur inşallah

merhabalar,
lilifee 07 bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle bende artık son olsun istiyorum kararan dünyam aydınlansın istiyorum 3. ve son olur inşallah herkes mutlu olur inşallah

İnşallah canım hayırlısıyla herkes kurtulsun...opuyorumnanaktan

cevoo gün geçtikçe daha da güzelleşiyorsun aman nazar değmesin sana,darısı benim başıma inşallah

cevoo gün geçtikçe daha da güzelleşiyorsun aman nazar değmesin sana,darısı benim başıma inşallah

Canım çok teşekkür ederim..İnşallah senin ve tüm isteyenlerin başına darısı...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

biran önce olsun bitsin istiyorum artık psikolojim çok bozuldu ama ikinci ameliyatımı olalı 4,5 ay oldu ve her konustuğum doktor 8-9 ay üstünden geçsin diyor ama ben beklemek istemiyorum artık tahammülüm kalmadı.keske bi sabah uyansam ve hersey olmuş bitmiş istediğim burna kavuşmuş olsam ah ah ah ah ne güzel olurdu

cnm mrb ben ilk ameliyatımı olalı 6 ay oldu ve emre bey bana 1 ay sonrası için ameliyat günü verdi yani bazı durumlarda beklemek gerekmyrmş eger uygunsan bence emre beyle görüş derim

gerçekten mi izmirli senin adına çok sevindim hayırlısı olsun,cevonun da 7ay sonra olduğunu biliyorum müsait olduğum en kısa zamanda gideceğim inşşallah sen kime olmuştun ameliyatını?

gerçekten mi izmirli senin adına çok sevindim hayırlısı olsun,cevonun da 7ay sonra olduğunu biliyorum müsait olduğum en kısa zamanda gideceğim inşşallah sen kime olmuştun ameliyatını?

özcan ülgen yaptı cnm benim ameliyatımı ama dr değil bence kendisi insanın parayla umutlarını calan biri iştee neyse

cevocummm ben de allahın izniyle yarın görüşmeye gidiyorum emre beyle..valla o kadr zorluklarla ayarladımki anlatamam...ist.da hiç bilmiorm tek başıma gidicem umarım kaybolmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…