Merhabalar,tvde Okanın programında Emre Bey var.Nette gezinip Emre Beyi araştırırken burayı bulup üye oldum.Ben de iki başarısız amelıyat oldum,sakıncası yoksa resimlerını görmek isterim.3.ameliyat ve son olsun istiyorum, yardımcı olursanız cok sevinirim...
Bir kaç tane yeni foto ekledim şimdi.....Emre bey Okandaydı Muhabbet Kralında....Onu izledim..
merhaba canim
cok gecmis olsun
yaa bi sorum olacak
ben hollandada kaliyorum ve bir seneye yaklasik doktor arastiriyorum doktor emre ilhani buldum
ben senin resimlerini nasil gorebilirim
bana yardimci olursan cok sevinirim
bu siteden fazla anlamiyorum sana bunu sorabilmek icin uye oldum
ama neyse
umarim beni yanlis anlamzsin
cok güzel görünysn cnm çok geçmş olsun yüzün hep güler inş ... bende emre beyle görüştm ameliyat tarihi verdi 12 mayısa eger değişiklik olmazsa 1 ayım kaldı benimde ama daha görüşmelermz devam ediyo perşembe günü 2. görüşmeye umarım bende sonunda mutlu olurum
cevoo burnun cok güzel olmus ve artik mutlu olmana cok sevindim burnusunla sana nice mutlu günler.
cevo bende son halini merak ettim benide eklermisin?
merhabalar,
lilifee 07 bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle bende artık son olsun istiyorum kararan dünyam aydınlansın istiyorum 3. ve son olur inşallah herkes mutlu olur inşallah
cevoo gün geçtikçe daha da güzelleşiyorsun aman nazar değmesin sana,darısı benim başıma inşallah
biran önce olsun bitsin istiyorum artık psikolojim çok bozuldu ama ikinci ameliyatımı olalı 4,5 ay oldu ve her konustuğum doktor 8-9 ay üstünden geçsin diyor ama ben beklemek istemiyorum artık tahammülüm kalmadı.keske bi sabah uyansam ve hersey olmuş bitmiş istediğim burna kavuşmuş olsam ah ah ah ah ne güzel olurdu
gerçekten mi izmirli senin adına çok sevindim hayırlısı olsun,cevonun da 7ay sonra olduğunu biliyorum müsait olduğum en kısa zamanda gideceğim inşşallah sen kime olmuştun ameliyatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?