cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

mostmore çok sevindim senin adına ilk ameliyatın mı olacak ,
bende aynı şekilde istanbul u hiç bilmiyorum ama birgün benimde gitmem gerecek
hemde en kısa zamanda, bütün herşey rast gider canım inşallah da sendende güzel haberler alırız

anladım canım umarım bundan sonrası bizim içinde iyi olur herşey

Kızlar önce sonra yaptık Fstkla daha anlaşılır olsun değişim diye..Yeni fotoları yakında yine eklerim...

cevoo çok hoş olmuş gerçekten. hayırlı olsun burnuşun

Yeni resimler yükledim.. 2 ay bir hafta oldu..Daha da oturdu şekli...Özellikle revizyon araştıran arkadaşlar için faydalı olacağına inanıyorum...Çevremden aldığım tepkilerden ve sonuçtan hissettiğim tek şey var o da Emre ılhanı seçmekle yanlış yapmadığım...Gerçekten çok memnunum...

Çok kibar ve güzel bir burun olmuş cevoo doktorunun ellerine sağlık.Çok başarılı bir ameliyat olmuş. alkisalkisalkis

offf süper olmuş emre beyin ellerine sağlık valla süpersin cevo yakıyon kız ortalığı......

canım benim bende seni arıyrm msj sayım dolmadığı için özel msj atamadım burdan yazıym artık ben sende istersen seninle yüzyüze görüşmek istyrm cnm ameliyatım 12 mayıstı ama hazır olmadığım için emre bey erteledi kızamam çünkü haklı ne diyim ki o arada kendimi daha çok bu iş üzerine verdm ve aklıma bu işi atlatmış yada bu konudan cekmiş geçirmiş biriyle görüşmek geldi forumda paylaşımlarından dolayıda sende istersen seninle görüşmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…