canım yandan şiş olduğu hiç belli bile değil,önden biraz şiş duruyor. çok yeni olmasına ramen harika duruyor.fındık gibi olmuşsun,darısı tüm revizyon hastalarına...
Gecmis olsun Cevoo, gercekten müthis bir degisim, doktorun ellerine saglik.Bende revizyon olmayi düsünüyorum, acaba kaca yaptirdin ?yazarsan sevinirim..
canım burnun harika olmuş 15.gün olmasına rağmen süper. ben gerçekte de gördüğüm için seni şu halini bile acaip beğendim gerçekten. inşallah şişler indikçe daha da güzel olacak. geçmiş oslun tekrardan
kaydirigubbakcemile5
a.sburnun çok güzel olmuş;bende revizyon ameliyatı olucam kısmetse fakat esas merak ettiğim benden de kaburgadan kıkırdak alınabilirmiş ağrın çok oldumu ilk uyandığında kaburga ağrısı nasıl bişi hem burun hem kaburga 2 ameliyat gibi nasıl uyandın ilerleyen günlerde nasıldı tekrar çok geçmiş olsun
cevoo, bana yazdigin icin cok sagol, henüz mesaj sayim yetmedigi icin özelden yazamiyorum, benim burnum aslinda deforme bir burun degil sadece burnumun sirtinin hafif törpülenmesi gerekiyormus sanirim...fiyat konusunda doktor beyle keske anlasabilsemde bende bu burun derdinden kurtulsam
cevoo çok tşk.ederim cnm azıcık ta olsa içim rahatladı benimde ağrı eşiğim oldukça düşüktür bakalım...ayrıca benimde kulaktan da alınabilirmiş çook korkuyoruum çok
Canım çok teşekkür ederim...Şehir dışından ve yurt dışından gelen hastaları için Emre bey çalıştığı hastanede gerektiği süre kadar kalmanızı sağlıyor..Emre bey ameliyatlarını Ataşehir Acıbadem hastanesinde yapıyor..Ben 6 gün kaldım ve çok rahat ettim..Kalacak yer sorunu yok yani canım...Hastane oldukça konforlu....
cevo burnun harika olmuş canım emre beyle dün akşam telefonda konuştım kısmet olursa nisan ayı içinde gidecem bende fiat hususunda bilgi verebilirmisin benim hastane masraflarımı özel sigortam karşılayacak sanırım
cevoo burnunun yeni hali güzel olmuş güle güle kullan
canım nasıl gidiyo nasıl oldun? bende yarın emre beyle görüşmeye gidecem inş iyi sonuclar olur ? keşke bu forumu önceden bulsaydm hiç estetiğe girmezdm yada emre beyi secerdmçünkü cok az bi sorunum vardı ama herşeyim gitiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?