cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cevocum çok tşk ederim özelden msj atamıorum şuan cnm benimde 4.ameliyat olucak benden daha önce kıkırdak alınmıştı ben sadece burnumun ucunu beğenmiorum şuanda umarım benden o kadar almaz ama ben senin dediğin fiyata hazırlayayım kendimi çok tşk ederim cnm çok geçmiş olsun sana:)

Kızlar resim ekledim iki tane yeni...Henüz ön resim eklemedim..Bir kaç güne önden resim ekliycem..Bandajları dün çıkardım kendim...Henüz çok şiş...Ve normal ameliyatlardan daha zor inecek şişleri, malum bir kaburgam artık burnum oldu:) Ben bu kadar gelişmeyi bile şaşırtıcı buluyorum...Profilimde önceki burnumun yan resimleri var ve burun kanatlarım resmen havada, bakınca aradaki farkı göreceksiniz...Bu halinden çok memnunum...ınşallah benim aldığım sonuçlar revizyon arayanlara umut olur...Benim ameliyatım çok ekstrem bir ameliyattı arkadaşlar...Burun derim çok inceydi, içerde kocaman perforasyon vardı (delik septumda), önceki ameliyatlarda çok kıkırdak çıkarıldığı ve zarar verildiği için tamir edilmesi gereken bir sürü problem vardı içerde, burnumun içi resmen labirent gibiydi..Etlerim şiş olduğu için ayrıca perforasyondan nefes alamıyordum...Burun ucuma daha evvel konan kıkırdaklardan şekli falan kaymıştı, böyle kare gibiydi, burnum yamuktu her yönden...Yarın ameliyatımın ikinci haftası dolcak...Eklediğim resimler 12 günlük...Bu kadar problem ve 6,5 saatlik bir ameliyat sonucunda ben gerçekten sonuçtan memnunum...Doktorumun hakkını ödeyemem...Şişlikler indikçe resim eklemeye devam edicem kızlar...Şimdilik bu kadar...

Son düzenleme:
Ayrıca nefes problemim artık yok..Şimdi şişlikerde dolayı biraz azaldı nefes almam, doktorum 2 ayda ancak düzeleceğini söylüyor...Ama ilk tamponlarım çıktığında resmen beynime oksijen doldu diyebilirim..Ertesi gün azaldı şişliklerden dolayı...Burnumun içi de artık labirent gibi değil, dümdüz..Perforasyonun izi bile kalmamış..Yani nefes problemimde böylece çözülmüş oldu...

canım cok geçmiş olsun gerçekten cok güzel görünüyo inş daha da güzel olur şişlikler inince ... bende 31 mart'ta görüşmeye gidecem umarım benim içinde herşey güzel olur

canım cok geçmiş olsun gerçekten cok güzel görünüyo inş daha da güzel olur şişlikler inince ... bende 31 mart'ta görüşmeye gidecem umarım benim içinde herşey güzel olur

İnşallah canım senin için de herşey güzel olur...Emre beyle görüşünce çok rahatlayacaksın..Ben de çok tedirgindim ama Emre beyle görüşünce kafamdaki sorular aydınlandı...Doğru karar vermişim..Allah kimseyi yanıltmasın...Ben iki kere yanıldım...Üçüncüde doğruyu buldum..zemuszemus

Cevoocum senin adına çok seviniyorum.. Burnunun son hali gerçekten çok hoş olmuş... Yandan şahane, şişlerin indikçe önden daha da güzelleşir.. ınsan ameliyata büyük ümitlerle giriyor ve hayal kırıklığına uğramak çok yıpratıcı...

Canım çok teşekkür ediyorum...Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın, nasıl bir yıkıntı olur insan çok iyi bilirim...Benim üzerimden gerçekten büyük bir yük kalktı...Darısı isteyen herkesin başına....zemuszemus

cevocum bugün yeni bikaç fotonu gördümde maşallah baya iyi görünüyor. inşallah iyileştikçe dahada güzelleşir canım

Fiyat konusunu doktorun kendisinden öğrenmeniz daha mantıklı bu konu da bilgi vermek doğru değil bence...Zaten Emre beyin fiyatları bellidir..Ben kendisiyle telefonda görüşüp maliyet bilgisi aldım...Bilgilerinize..

cevooommm maşallah süpersin bundan sonrasına bakacaksn artık moral bozukluğu da gitti kim tutar seni :)

cevooommm maşallah süpersin bundan sonrasına bakacaksn artık moral bozukluğu da gitti kim tutar seni :)

Canım arkadaşım çok sağol...Bu sonucu almamda senin yardımlarının payı büyük...:)) Allah nazarlardan saklasın...Evet kötü günler geride kaldı....olumunekankayizsmile zemuszemus

cevo çok geçmiş olsun,burnun gayet güzel olmus,şişliklerin indikçe dahada güzelleşecektir.bende emre beye amelyat olmayı düşünüyorum ama,ben adanadayım,istanbul dışından gelip amelyat olan hastalar için,emre beyin çalıştığı hastahanede kalacak yer varmı canım?şehir dışından gelen hastalar nerde kalıyorlar canım?

Canım çok teşekkür ederim...Şehir dışından ve yurt dışından gelen hastaları için Emre bey çalıştığı hastanede gerektiği süre kadar kalmanızı sağlıyor..Emre bey ameliyatlarını Ataşehir Acıbadem hastanesinde yapıyor..Ben 6 gün kaldım ve çok rahat ettim..Kalacak yer sorunu yok yani canım...Hastane oldukça konforlu....

Kızlar albümüme yeni resimler ekledim..Bugün 15. günüm..Bantları çıkaralı 4 gün oldu...Önce çok şişti..Şimdi yavaş yavaş şişlikler iniyor artık..

canım yandan şiş olduğu hiç belli bile değil,önden biraz şiş duruyor. çok yeni olmasına ramen harika duruyor.fındık gibi olmuşsun,darısı tüm revizyon hastalarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…