cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

teşekkür ederm cnm ben ekledm seni ama yine özel msj atamadım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle cok teşekkür ederm

Kızlar birkaç resim ekledim..4 ay oldu..Şimdilik bunları ekleyebildim..Ama yakında daha detaylı yeni resimler ekleme fırsatım olacak..4 ayda gerçekten şekli çok iyi oturdu...Çok mutluyum..

cevooo süpersin ya gün geçtikçe dahada güzellesiyorsun burnun dahada güzellesmis darısı başıma inşallah isteyen herkeseeeee

Dün itibariyle doktordaydım..Emre bey gelişmelerden çok memnun, ben de tabiiki....Şimdi onun çektiği resimlerden de ekledim..ıyi ki bu ameliyatı olmuşum..ınsanın bütün mutluluğu, güveni burnunun ucundaymış bunu öğrendim..Şimdi yolda sokakta karşılaştığım herkesten olumlu tepkiler almak, öylesine mutlu ediyorki beni...Gerçekten şansım varmış diyorum..Emre bey beni nerelerden döndürmüş..Ya bi daha hata yapıp başkasına olsaydım...Bu sorun hayatımda öyle büyük bir yer işgal ediyormuş ki, şimdi önümü çok daha net görebiliyorum..ınşallah benim gibi sıkıntılar çekmiş olan herkes bu rahatlığı en kısa zamanda yaşar...Herkese kolaylıklar...kaydirigubbakcemile3

ya cevocum sen emre beyin sana gösterdiği resmleri görmüşsündür.bende yaptırmak istiorum ama.benim burnum hem uzun hemde ucu top gibi bunu minumum küçük istiorum sennki mesela mincik cok güzel acaba benm burnumdanda yapabilirmi böle güzel bi burun düşündürüo beni.....

Canım insana gerçekten kendisininki o kadar güzel olmazmış gibi geliyor...Ancak Emre beyin yapacağı işler gerçekten çok boyutlu..Bak benim önceki halime..Ben böyle bir burun kesin olur diye bekliyor muydum sanıyorsun...Asla...Ama sağolsun benim beklentilerimin çok üstünde bir burun yaptı bana..Ne revizyon resimleri gösterdi bana..Hepsi de bunlar nasıl böyle düzelmiş güzel olmuş dedirtecek cinstendi..O yüzden seninde harika bir burna kavuşman Emre beyin elinde..Allahın izniyle..Sen göz bastırıp, cesaret edip ol ameliyatını...Ondan sonra aynaya bakıp bakıp şaşıracaksın benim gibi:))

inş canım yaa o kadar istiyorumki anlatamam yani.bide bu siteye takılmadan önce yani eskiden sanki bu dert sadece benm basımdaymıs gibi gelirdi .sanki sadece ben resm cknmeyi aynaya bakmayı profilimi sevmiomusum gibi gelirdi tabi eskidenn .insan kendi derdinden birilerini görünce destek alıo yaaa.hele bide yasadıklarınızı anlatınca ve sonnda mutlu oldgunuzu görünce ol kurtul dio kendinee ama ailem izin vermio daha 19 yasındayımm onlardan izinsizde gidip yaptıramam zaten parayıda onların vermesi lazım nasıl ikna edicemm bilmiorum bi tamm diolar bi hayırrr bilmiorum yaniii.

Onların endişelerini de anlamak lazım..Ama sen bunu cidden sorun ediyorsan, bunun başka çıkış yolu yok..Eğer burnun sana özgüven eksikliği yaşatıyorsa, yaptırmak zorunda kalıyorsun..Başka türlü rahata eremiyorsun..ışinde çok iyi bir doktora olduktan sonra bu ameliyatı herhangi bir riski olmadığını ailene anlatmanın bir yolu mutlaka vardır..Hiç birşey senin mutsuz geçirdiğin zamanlara değmez..Ben şöyle düşünüyorumda hayatımın çok büyük bir bölümünü bu sorun kaplamış..Taa en başında Emre bey gibi bir doktora bu ameliyatı olup kurtulmak gibi bir şansım olmadı..Zor oldu, uzun sürdü ama sonunda kurtuldum..Gerçekten aklına koyduysan sen bu ameliyatı olmanın bir çaresini mutlaka bulursun..Önemli olan doğru doktora gidip ömrününün sonuna kadar sorun yaşamayacağın bir buruna kavuşabilmek canım...

merhaba cevoo resimleri gördüm cnmm geçmiş olsun hakkaten güzel bir burun olmuş,yüzüne yakışmış
bende kısmetse ikinci ameliyatımı olucam,doktorlar kaburgadan kıkırdak alınması gerektiğini söylediler
seninde kaburga ve kulaktan alınmş,sana sorum kaburganda veya kulağında herhangi bir sorun yaşadnmı,çok ağrı veya acı hissediliyormu veya orda bir şekil bozukluğu oluşuyormu bunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…