cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Canım teşekkür ederim..Kaburgamda da kulağımda da herhangi bir sorun yok..Şekil bozukluğu da söz konusu değil..Kulağım sadece benim anlayabileceğim şekilde diğerinden geride duruyor..Ama bunu dışardan birinin anlaması çok zor..Ağrı acı ise ameliyattan sonra belli bir süre oluyor..Ancak dayanılamaz boyutlarda değil..Şimdi çok rahatım hiç ağrı acı durumu kalmadı...İlk bir ay biraz uyurken falan zorlandım..İnşallah sende olup kurtulursun bir an evvel..Belkide sen benim kadar acı duymayabilirsin de, benim acı eşiğim biraz düşüktür..Buna rağmen çabuk atlattım, diyebilirim....

en büyük korkum kaburgama zarar gelmsiydi durduk yere sağlam kaburgamdanda olmıyayım diye panik yapıp duruyorum sürekli .içim rahatladı valla biraz çok saol cnm

Albümü bir süreliğine kaldırmıştım..Şimdi yeni resimler ekleyip, herkese açtım...Bakabilirsiniz kızlar....

Kızlar 6 ayım bitti..Bugün doktorum Emre beyle de görüştüm..Herşey yolunda çok şükür..Birkaç yeni resim ekledim...

Canım doktor şahane bir iş çıkarmış. Gerçekten burnunu kim yaptıysa mahfetmiş ama şu anki hali süper, maşallah.
Bende revizyon istiyorum ama benimki 2. ameliyat olucak. Sıkıntılarım doktorumun ilk ameliyatta çok fazla ellememiş olması. Sadece tümseği düzeltmiş bırakmış. Ben burun ucunu istiyorum özellikle küçültüp kaldırmak ve emre bey çok başarılı bence bu konuda. Yani belki ilk doktorun fazla ellememiş olması şansım olabilir.
Peki ne kadar ödedin, en azından özelden yazabilir misin?

Canım çok şanslısın..Doktorun dokunmamış olması gerçekten şansın olmuş..Çok kolaylıkla nasıl bir burun istiyorsan hallolur İnşallah..Emre bey sana istediğin gibi bir burun yapar...

Merhaba kızlar, revizyon ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti..Fotoğraflarım özel albümümde var..Fikir edinmek isteyen bakabilir..Memnuniyetim sonsuz diyebilirim..Ameliyatımdan da sonraki aşamalarda doktorumun ilgisinden de gerçekten çok memnunum..Bu bir yıl içinde doktoruma ne zaman istesem ulaştım..Asla başka biriyle görüşmek durumunda kalmadım..Meşgulüm diye geçiştirmedi..Bu yüzden içim çok rahat..Ne olursa olsun bana doktorum bir telefon kadar yakın oldu..Burnumdan ve yüzümle uyumundan çok memnunum..Nefes problemim vardı çok şiddetli..Tamamen geçti..Çok rahatlıkla nefes alıyorum artık..Ben o korkunç burundan buralara kadar doktorum Emre İlhan sayesinde geldim..Aynaya güvenle bakabiliyorum..Korkmuyorum..Çevremde pek çok ameliyat olmayı düşünen insan benim önce ve sonraki fotolarımı gördüklerinde tereddütsüz Emre beye ameliyat olmak istediler..Söyledikleri şey bir burun insanı bu kadar mı değiştirir oldu hep ve bu cümle beni acayip mutlu etti..1 yılın sonunda doktorumu ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye etmeye devam ediyorum..Ben hiç pişman olmadım, kimsede olmasın..İnşallah bu maceraya dahil olan herkes çok mutlu olur...

cevo senın adına coksevındım darrısı benım ve diğer arkadaşların başına bende emre beyden randevu talep ettım sabırsızıkla beklıyorum benımde 3 amelıyatım olucak ve emre beye karar vermemde cevo tamamen senın yrumların dan sonra karar verdım benımde 2 amelıyatımda cok fazla kıkırdak cıkardılar,bundan dolyı sın heryerden yaptıgın yorumları sabırsızlıkla takıp ettım resımlerını göremıyorum 25 msj yazmam lazım:)

Merhaba

Konu başlığınız yeni sisteme göre değiştirilmiştir. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

fotolarınızı görme şansım war mı .. salı günü amleyt oluyorum da emre beye :/
bide uyandığınız an ne hissettiniz

Canı arkadaşlık isteğini kabul ettim görebilirsiniz...Uyandığımda üzerimden büyük bir yük kalkmıştı ve eşim şimdiden harika görünüyor dediğinde inanılmaz mutlu olmuştum:)) Çok başarılı bir ameliyat geçirmenizi diliyorum..

Canım ya şu mesaj işi bir anlamda da kötü olmuş..Gerçekten Emre bey revizyon konusunda çok başarılı resimlerimi görünce bunu anlayacaksın:)))İnşallah çok mutlu olacağın bir sonuç alırsın..

cevon ameliyat sonucunun istedigin gibi olmasına sevindim bende revüzyon olcam serdar eren düsünüyorum ama bu forumda emre ilhandan memnun kalan cok insan var onladamı görüssem acaba diye düsünüyorum..resimlerini görmek icin arkadaslık isteği gönderdim..emre beyle ilgili duydugum tek elestiri hep aynı burnu yapıyor diyolar yani herkese farklı deil aynı yapıyomus dogrumuu acaba

Canım ya ben o kadar burun gördüm Emre beyin yaptığı ama bu eleştiriyi hakedecek bir burun görmedim şahsen..Bu biraz kişilerin nereden baktığıyla alakalı sanırım..Ama yerinde söylenen bir eleştiri olduğunu sanmıyorum..Ben de ameliyat olmadan evvel bunun gibi şeyler okudum ancak gidip kendi gözlerimle karar verdim ve aradan bir yıl geçti iyi ki de o kararı vermişim..Huzur içinde aynaya bakabiliyorum..Sen nasıl bir burun istediğini bildikten sonra gerisi sorun değil..Ayrıca Emre bey memnuniyetsiz hastası pek olmayan nadir doktorlardan biridir..Ben çok ciddi bir sorunla revizyon arayan hastasını hiç görmedim..Ben burnumu kimsenin burnuna benzetmiyorum mesela Emre beyin yaptığı..Tamamen benim için tasarlanmış bir burun..Benim yüzüme gülüşüme göre tanımlanmış..Yani kısaca ben çok memnunum..Sen git kendi gözlerinle gör ve ona göre karar ver..En doğrusu bu konuda kendi sezgilerin olacaktır..Revizyon gerçekten Emre beyin işi...

Merhaba kızlar...15 ay geride kaldı ve hala burnumla çok mutluyum...Birkaç resim ekledim bakabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…