cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cevoo çok geçmiş olsun inşallah çok şirin bi burnun olur, ve revizyon yaptıracakların umudu olursun bi umutla alçının çıkmasını ve fotoğraflarını bekleyenler vardır benim gibi herşey gönlüne göre olur inş.

cok gecmı solsun cevoo ınşllh bukez ıstedgın gıbı olmustur ve senın sonuncu amlytın oldguna adım gıbı emınım cunku supesiz emre bey sana harıka bır burun yapmıstır cok merkla beklıyorum sonucu sımdıden hayrlı olsun dılıyorum gonlune gore olmustur ınşllh.

cevoocumm, bol bol dinlen sen, rahat rahat alacağın derin nefesleri, güzel burnuşunu düşün
maaşallah şimdiden süper görünüyor

çok geçmiş olsun cevoo:) vallahi iki günlük olmasına rağmen yüzünde çok belirgin morarma ve şişlik yok:) çok çok çok güzel haberlerini bekliyorum...bu sefer çok mutlu olacaksın eminim. yeni fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum:)

Arkadaşlar ameliyatımla ve gelişmelerle ilgili bir özet geçeyim istedim..Bugün oldukça iyi hissediyorum ve kendimde yazacak gücü buldum sonunda..Salı günü 10 a doğru ameliyata girdim..Ağlaya ağlaya gittim..Doktorumun ve çok sevdiğim hemşiresini ameliyathanede bana bakan ve güç veren gözlerini görünce biraz rahatlasamda, korkmaktan ve ağlamaktan kendimi alamadım..Sonrası yok...6,5 saat sürmüş ameliyatım ve odama çıkarıdığımda ağlamaya devam ettim..Kellyrım ordaydı..Onun adını söylüyordum kapıdan girerken..Bana o kadar destek oldu ki, canım arkadaşım...Ameliyat öncesinde ve sonrasında hep yanımdaydı...Sonsuz teşekkürler arkadaşıma..Ve Emre beyle Özgül hanımda( Emre beyin hemşiresi - ilgisi alakası hep gülen gözleriyle beni çok rahat ettirdi, çok destek oldu..) odadalardı.. 1saate yakın yanımda kaldılar ve öyle gittiler..Ameliyattan sonra 4 saat hareket ettirmedikleri için 9 a doğru ayaklanabildim ancak...Epey ağrım vardı..Kaburgam ve kulağım biraz ağrı yapıyordu..Ama çabuk geçti..Şimdiden de iz falan yok diyebilirim..Neyse aynaya baktım ve burun deliklerim eşitlenmişti, birazda olsa şekli belli oluyordu..Öyle mutlu oldumki..Doktorum da yaptığı işten emindi...Daha ne isteyeyim..Nasılsa çektiğim bütün acılar geçecek bana güzel burnum kalacaktı..Sabrettim..Bugün 4. gün..Ağrım yok..Hiç morarmadım ve nerdeyse hiç şişmedim...ıştahım yerinde...Oldukça iyi hissediyorum..Emre bey ve Özgül hanım hergün uğradı, hem de iki kere...Çok destek oldular bana...Haklarını ödeyemem...Hele doktorum böyle zor bir ameliyatı kabul ettiği için ona binlerce kere teşekkür ediyorum..Bu siteye üye olup ona ulaşmak yaptığım en iyi şeydi...Yarın alçım çıkacak, bandaj yapılacak...Perşembe günü de tamponlarımı aldırmak için tekrar gelicem ıstanbula...ışte böyle zor günler Allahın izniyle geride kaldı..Allah her isteyeni bu sıkıntılardan kurtarsın..Önce doktoruma, bu kadar cesur, vicdanlı, sevgi dolu olduğu için, sonra Özgül hanıma her an desteğini bana hissettirdiği için çok ama çok teşekkür ediyorumm..Ve canım arkdaşım Kellyrım...ıyi ki tanıdım seni..Adının tüm manasını üzerinde taşıyorsun buna inan:) Harika bir dosta sahip oldum..Sana desteğin ve her an yanımda olduğun için ilgin için çok teşekkür ediyorum canım benim...Ve burada resimlerini paylaşan, Emre ılhana ulaşmamı sağlayan herkese çok teşekkürler..Ameliyat öncesi ve sonrasında yorumlarıyla destek olan arkadaşlarım size de çok teşekkür ederim...Allah isteyen herkese nasip etsin...Fotolarımı paylaşmaya devam edicem...Sorularınızı da memnuniyetle yanıtlarım... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
cevocum bende seni merak ediyordum. resimlerine baktım bu haliyle bile ne kadar değiştiği ortada. gerçekten her dr un kabul edebileceği bi ameliyat olmasa gerekti bu. benim gördüğüm duyduğum kadarıyla aldığı her kuruşu sonuna kadar hak eden bi insan. resimlerinin bu hali bile onda karar kılmama yetti. tekrardan geçmiş olsun canım benim, ne diyeyim darısı başıma...

cnm ben seni ameliyat oldu diye biliyordum hatta bir ara resimlerini bile görmek istemistim ama kaldirdim demistin... sen tekrardanmi düsünüyorsun

cnm ben seni ameliyat oldu diye biliyordum hatta bir ara resimlerini bile görmek istemistim ama kaldirdim demistin... sen tekrardanmi düsünüyorsun

yazın ameliyat olmuştum fakat sonuç hüsran. resimlere densiz yorumlar yapıldı. bu olmuş halin mi gibi sorular sordular. bende kaldırdım. şimdi revizyon düşünüyorum.

Canım inan bana doğru yoldasın..Revizyonda Emre bey gerçekten çok çok iyi...Ben yanılmadım..Kimse yanılmasın istiyorum..Herkes mutlu olsun...ınşallah bir an evvel olur kurtulursun..
Yalnız göz ardı edilmemesi gereken bir ayrıntı var..:Benim gibi ince burun derisi sorunu olan arkadaşların, son oldukları ameliyatın üzerinden çok zaman geçmesini beklemeden revizyon olmaları gerekebiliyor..Bunu size doktor daha iyi açıklayacaktır ama burun derisinin küçülen şişlikleri inen burunla birlikte daralması sonucu ortaya çıkıyor bildiğim kadarılyla, daha çok yapışıyor buruna deri..O yüzden bazı durumlarda fazla beklememek gerekiyor...Ben 7 ayım bitti oldum..Emre bey iyiki daha fazla beklememişiz dedi, yukarda anlattığım durumdan ötürü...Yani ameliyat sonucu iyi olmadı ve revizyon düşünüyorsanız, hemen harekete geçmelisiniz...

cevoocum cnm burnun simdiden harika duruyo
emre bey gercekten basarisini bidaha kanitlamis oldu
insallahta sonuc tam istedigin gibi olmustur:)
yarini sabirsizlikla bekliyorum
fotolarini bizimle paylas, olurmu kaydirigubbakcemile2

cevoocum cnm burnun simdiden harika duruyo
emre bey gercekten basarisini bidaha kanitlamis oldu
insallahta sonuc tam istedigin gibi olmustur:)
yarini sabirsizlikla bekliyorum
fotolarini bizimle paylas, olurmu kaydirigubbakcemile2

Kesinlikle paylaşırım canım..Yarın foto çeker miyiz bilmiyorum ama..Ben kendim çeker koyarım eve gidince...kaydirigubbakcemile2 Teşekkür ederim yorumların için...

cevoo ben de aynı sorunları yaşadım ve yaşıyorum 2 ameliyat oldum 3,yü düşünüyorum senin yazdıklarını görünce içim acıdı çünki aynı şeyleri bende yaşıyorum dışarı çıkmak istemiyorum 2. ameliyatın üzerinden 10 ay geçti ne yapabileceğimi bilmiyorum ameliyat ücreti hakkında özelden bilgi verebilirmisin çok önemli

:dance:bu benim ilk yorumum kızlar :)..cevo çook teşekkürler ve geçmiş olsun ameliyatlı ayağının tozuyla geldin ben de bi süredir forumu takip ediyorum çok üzel burası kendimi evimde hissediyorum :) başarısız burun ameliyatı geçirdim herkesin burnuna bakıyodum kendimi inceliyodum felan deli gibi... bi daha ameliyat... bu sefer hata istemiyorum...böyle sayıklamalar...

salı günü emre beyle görüşmem var .. umarım en kısa zamanda ameliyatı olurum..ha ben de çene ucu istiyorum olmuşken.aslında biraz daha fazlasını ama daha sonra bahsedicem.herkese çoook teşekkürler..özellikle puff serenades...resimlerini paylaşanlar.. albümünüzü paylaşmanız öyle değerliydi ki...

ben de resimlerimi eklicem gün be gün umarım birilerine faydası olur

gel salı..........çok heycanlıyım

cevoocumm, moralinin iyi olmasına çok sevindim tatlım
yüzün hep gülsün inş

canım cevoom... sana biraz destek olabildiysem, şu anki mutluluğunda azıcık payım varsa inan çoook mutlu olurum. senin yaşadıklarında kendimi buldum. bana yardım edecek benim durumumda kimse yoktu ve stresim herkesten fazlaydı. çok şükür emre bey sayesinde görüntüm ve psikolojim düzeldi. bu süreçte seni asla yalnız bırakmama kararı aldım ve girişimlerim de hep bu yönde oldu. hem seni, hem de eşini tanıma fırsatı bulduğum için, kötü gününde tüm kalbimle ve dualarımla yanında olduğum için inanılmaz bir huzur ve mutluluk duyuyorum. dostunum her zaman bir tanem benim...:1hug:

Cevoocugum istanbuldan mutlu ayrilmana cok sevindim, insallah bu mutlulugunda daim olur ve burda bizimle paylasirsin güzel güzel fotograflarini.... böyle mutlu ameliyatlara sahit olmak , insanlarin moralinin tekrar yerine gelmesi ne kadar güzel bisey, emre beye gercekten cok büyük alkis, benimde doktorum olacak insallah

cevoommm canım ağlıcam sevinçten,öyle güzel yazmışsın ki...en güzel burun senin oldu artıkopuyorumnanaktan çok mutluyum senin adına canımmm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…