Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..Çok sağolun..Tek tek cevap vericem size ama biraz zamana ihtiyacım var..Hem kaburgam hem de kulağımdan kıkırdak alındı benim..Malum ağrım var biraz..Rahat değilim..Ama birkaç güne daha rahat olurum..Şimdi dinleniyorum...Ameliyat iyi geçmiş..Ama çok zorlu bir ameliyat olduğunu söylüyor doktorum..:6,5 saat az değil hani..Hamdolsun atlattım...Sadece zamana ihtiyacım var..Pazar evime dönüyorum..Kontroller için gelicem İstanbula yine...Şimdilik bu kadar...Görüşürüz yine...
cevocum bende seni merak ediyordum. resimlerine baktım bu haliyle bile ne kadar değiştiği ortada. gerçekten her dr un kabul edebileceği bi ameliyat olmasa gerekti bu. benim gördüğüm duyduğum kadarıyla aldığı her kuruşu sonuna kadar hak eden bi insan. resimlerinin bu hali bile onda karar kılmama yetti. tekrardan geçmiş olsun canım benim, ne diyeyim darısı başıma...
cnm ben seni ameliyat oldu diye biliyordum hatta bir ara resimlerini bile görmek istemistim ama kaldirdim demistin... sen tekrardanmi düsünüyorsun
cevocum bende seni merak ediyordum. resimlerine baktım bu haliyle bile ne kadar değiştiği ortada. gerçekten her dr un kabul edebileceği bi ameliyat olmasa gerekti bu. benim gördüğüm duyduğum kadarıyla aldığı her kuruşu sonuna kadar hak eden bi insan. resimlerinin bu hali bile onda karar kılmama yetti. tekrardan geçmiş olsun canım benim, ne diyeyim darısı başıma...
cevoocum cnm burnun simdiden harika duruyo
emre bey gercekten basarisini bidaha kanitlamis oldu
insallahta sonuc tam istedigin gibi olmustur:)
yarini sabirsizlikla bekliyorum
fotolarini bizimle paylas, olurmu kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?