cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

çok çok çok geçmiş olsun cevocum..bak ne güzel kurtuldun hayırlısıyla. fıstık gibi bi burnun var atık.emre beyden allah razı olsun valla..resimlerden şimdiden belli burnunun güzel olduğu..benmde burun derim ince çok beklememem mi gerekio şimdi ama ben yaza düşünüodm ( offff darısı başıma cevocum ..

Kızlar ya hepinize çok teşekkür ederim..Ben herkes benim gibi mutlu olsun istiyorum, revizyon çok sancılı bir süreç biliyorum...Bugün alçım açıldı..Gerçekten çok ama çok beğendim..Allah nazarlardan saklasın..Herşeyiyle istediğim gibi oldu...Allah isteyen herkese nasip etsin...

Bir kaç tane yeni resim ekledim kızlar...

Son düzenleme:
Ne güzel canim yaa hic sis yok incecik burun sasirdim

cevo gerçeksten süper gözküyor ya.iyi düşündün iyi oldu en başından beri çk umutluydun.gerçekten innaılmaz değişim harika.ilk burnu bile böle yapamayan doktorlar var doktorun çok iyi iş çıkarmış.gerçekten harika olmuş

Canim simdi diger resimleri gördüm önden bakilinca sislik varmis ama normal olanida bu :)) daha 1 hafta oldu

cok cok güzel olmuş burnunuz küçücükk... emre bey harika yapmışş bravoo walla başka bişeyde demiyorum....

cevoo o kadar uzun bi ameliyattan sonra maşallah sana gayet iyi gözüküyosun özellikle önden olmuş cevoo çok üzülmüştüm diğer resmine ama inşallah son oldu ve geçti darısı başıma

Adına o kadar çok sevindim ki burnundan mutlu olmana...inan ameliyat olduğun gece seni düşünmüştüm gece yatakta ve senin için dua etmiştim. ve şimdi seni böyle mutlu o güzelim burnunla görünce çok duygulandım...başardın cevooo oldu bak :)

Canım çok teşekkür ederim..Ben çektiğim bütün acıları unuttum burnumu görünce...Allah yardım etti bana kızlar bu sefer doktorum gerçekten bana hediye oldu...İyi ki varsın doktorum...

İnşallah canım ya, darısı tüm isteyenlerin başına...Bir an evvel doktorunla görüş canım, ince burun derisi fazla beklemeye gelmiyor....opuyorumnanaktan

Canim simdi diger resimleri gördüm önden bakilinca sislik varmis ama normal olanida bu :)) daha 1 hafta oldu

Canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...Evet çok şiş ama ben daha fazla şişlik ve morarma bekliyordum..Buna razıyım...Hiç sorun değil...desteğine çok teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan

cevoo o kadar uzun bi ameliyattan sonra maşallah sana gayet iyi gözüküyosun özellikle önden olmuş cevoo çok üzülmüştüm diğer resmine ama inşallah son oldu ve geçti darısı başıma

Canım çok teşekkür ederim...Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım benim...opuyorumnanaktan

Canım benim ya dualarınızı gerçekten hissettim..Allah hepinizden razı olsun...Gerçekten bu sonuç bana müthiş bir hediye oldu...opuyorumnanaktan

Cevoocum burnun şimdiden harika görünüyor... Senin adına çok mutlu oldum... Doktorunun ellerine sağlık...

Cevoo nasilsin benim goslerim cokk moor.sen bu topiki actiginda ahh ahh bende olabilcekmiyim acaba diodum oldum walla :)

Canım benim iyiyim oldukça...Morlukları, şişlikleri takma kafana, geçer..Zor olan kısmı atlattın...Bundan sonrasını düşün canımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…