cevo gerçeksten süper gözküyor ya.iyi düşündün iyi oldu en başından beri çk umutluydun.gerçekten innaılmaz değişim harika.ilk burnu bile böle yapamayan doktorlar var doktorun çok iyi iş çıkarmış.gerçekten harika olmuş
çok çok çok geçmiş olsun cevocum..bak ne güzel kurtuldun hayırlısıyla. fıstık gibi bi burnun var atık.emre beyden allah razı olsun valla..resimlerden şimdiden belli burnunun güzel olduğu..benmde burun derim ince çok beklememem mi gerekio şimdiama ben yaza düşünüodm ( offff darısı başıma cevocum ..
Canim simdi diger resimleri gördüm önden bakilinca sislik varmis ama normal olanida bu :)) daha 1 hafta oldu
cok cok güzel olmuş burnunuz küçücükk... emre bey harika yapmışş bravoo walla başka bişeyde demiyorum....
cevoo o kadar uzun bi ameliyattan sonra maşallah sana gayet iyi gözüküyosun özellikle önden olmuş cevoo çok üzülmüştüm diğer resmine ama inşallah son oldu ve geçti darısı başıma
Adına o kadar çok sevindim ki burnundan mutlu olmana...inan ameliyat olduğun gece seni düşünmüştüm gece yatakta ve senin için dua etmiştim. ve şimdi seni böyle mutlu o güzelim burnunla görünce çok duygulandım...başardın cevooo oldu bak :)
Cevoocum burnun şimdiden harika görünüyor... Senin adına çok mutlu oldum... Doktorunun ellerine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?