Kızlar ya hepinize çok teşekkür ederim..Ben herkes benim gibi mutlu olsun istiyorum, revizyon çok sancılı bir süreç biliyorum...Bugün alçım açıldı..Gerçekten çok ama çok beğendim..Allah nazarlardan saklasın..Herşeyiyle istediğim gibi oldu...Allah isteyen herkese nasip etsin...
kızlar dün randevum vardı emre beyle...revizyon olucam ben de önce bi görüşeyim diye gittim ameliyat tarihi alıp çıktım :) o kadar hakim ki konuya ve çok empatik bi insan ne sıkıntın var ağzından çıkmadan anlıyor ve görüşlerini dinliyor ben bilirim havalarında değil pek bi beyefendi ...çok sevinçliyim cevocum senin resimlerine baktım inanılmaz değişim çok güzel olmuşsun cnm şimdiden belli sonuç... öyle kafamda büyütüyordum ki resmen terapi gibi oldu yani insanın anlaşıldığını ve emin ellerde olduğunu hissetmesi çok güzel...
19 NİSAN miladım dostlar...bi sürü resim atcam ben de elimden geldiğince herkese yardımcı olucam..:)hihoyyyt
mrb cevooo çok geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş nasıl rahatladığını tahmin edebiliyorum:)bende 3 . ameliyatını oldum 1 ay önce ama malesef yine beğenmedim şanssızım bu konuda. tekrar olmaya karar verdim ve senin sayende emre beye olma fikri kesinleşti bende. Korkuyorum 4. ameliyat nasıl olucak bilmiyorum. Bide fiyat konusunda bi bilgi verebilirmisin sakıncası yoksa?
canım seni çok iyi gördüm bugün maşallah, şimdiden böyle ileride süper olcak inşallh doktorumuzun eline sağlık...
Iyi haberlerini duydukca seviniyoruz...insllah dahada ii olacak
fotoları gördüm ..süper süper süper olmuş cnm..çok çok geçmiş olsun tekrar..
Handemelek,3. ameliyatı da beğenmedim demişsin. resimlerini göremediğim için merak ettim. istediğin tarzda mı olmadı, yoksa örneğin burnunda tümsek veya çukur, düşme gibi belirgin asimetriler var o yüzden mi? Bir de eski doktorların isimlerini özelden yollarsan sevinirim.
mrb sevim, ben ilk ameliyatımı istanbulda yaptırdım doktorumun adı zafer özsoydu ve çok memnundum sadece eğrilik vardı onun dışında burnum gayet güzeldi 5 sene sonra eğriliği düzelttireyim dedim trabzonda yaşıyorum gittiğim doktor kıkırdak aldı kulağımdan burnuma koydu alçım çıkınca şok oldum devasa bir burun sabrettim ama çok bi inme olmadı kıkırdak koyduğu için burun büyüdü tabi. sonra aynı doktora tekrar gittim memnun olmadığımı söyledim tekrar ameliyat oldum. Bu seferde sadece kemiğimi inceltti ucunu hiç ellemedi ve biraz daha oydu burnu bu durumda da ortaki kıkırdağım kemer gibi oldu. Günlerce ağladım tabi. 3. Ameliyatın aslında çok kısa sürdü ve basitti ve şuan burnum çok kötü değil ama işte olunca tam olsun istiyosun . Aslında kendim kaşındım ilk burnumu hiç ellemeseydim sorun olmayacaktı. Ama yaptık işte bi kere şimdi 1 ayı atlattım 5 ay daha sabredip emre ilhana gidicem. Çok küçük şeyleri kafaya takıp fazla uğraşınca böyle oluo.Trabzonda yaptırdığım doktorda aslen burun estetiğinde çok ii bi doktormuş ama biz anlaşamadık sanırım ya da ben anlatamadım derdimi şanssızım bu konularda biraz.kafamçokkarıştı özelden msj atamıorum ben doktorumun adınıda burda yazmasam ii olur
Çok küçük şeyleri kafaya takıp fazla uğraşınca böyle oluo.bu sözün gerçekten çok doğru. daha iyi olsun derken daha büyük bir felaketle karşılaşmak insanın sinir sistemini alt üst ediyor. bir de ilk ameliyattan sonra burundaki dokular ister istemez tabiliğini yitiriyor. beni en çok üzen de bu. ondan sonrası malum...burun artık deneme tahtasına dönüyor ve yeni bir ameliyat yaptırdıkça burnun bir tarafı düzeliyor belki ama bu sefer başka başka bozukluklar oluşuyo. haydi bi de bu bozuklukları düzelttireyim derken artık ya bu sefer daha da kötü olursa psikolojisi karşısında insan kafayı yiyo...Allah yardımcımız olsun. Ta en başta kendini işinin ehli bir doktora emanet etmek en iyisi. Umarım aynı dertten muzdarip herkes mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?