- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
konuyu niye herkes biliyor?
Yaşlı cocuklu biriyle evlilik yapacaksaniz vazgecin .
Ne bilelim hicbirsey anlamadık ki .
Sonuçta kötü niyetli değil bu insanlar di mi? Aşırı sinirlenmenize gerek yok; ben böyle mutlu olacağıma inanıyorum, konunun tartışmaya açık bir tarafı yok diyin çıkın.
Evet herkes herşeyi konuşur.Konu hakkında fikir almak için açmadım ki; bakın siz de başladınız konuyu dahi bilmeden vazgeçin demeye, anonim bir platformda yazmayı uygun görmedim o yüzden :)
Ben genel olarak bahsetmiştim, hepimizin başına geliyordur eminim.
Herkes kendi çerçevesinden düşünüyor, başka bir insanla %100 empati yapmak imkansız gibi bişey. Siz de onları dinliyor, endişelerini anlıyor ama hak vermiyorsunuz değil mi? "Üzülüyorum, dest olmuyorsunuz bari engel olmayın; gündeme getirmeyin, yanlışsa da ben kendim yaşayarak öğrenmek istiyorum" diyinEvet tabii ki değiller.
Benim sinirlendiğim nokta biraz bencilce sanırım. Neden nasıl hissettiğimi anlamıyorlar; bu insanlar benim en yakınlarım diye gerçekten beni-ne hissettiğimi gerçekten anlasınlar istiyorum yargılamak yerine.
Estetik olduğunu düşünüyorum ve dediğiniz gibi sonucu sadece SİZİ ilgilendiriyorsa kimsenin ne dediğini umursamayın. Ama sonuçta yakın çevreniz de sizin kötülüğünüzü istemez. Karşı çıkmalarının sebebi fikir ayrılığıysa ben sanırım çok takmazdım.
Evet herkes herşeyi konuşur.
Hemen hiç kimsenin fikri de bize uymaz.
"Akıl pazarı varmış,herkes gider oradan akıl satın alırmış.
Kişi çıkmış dolaşmış pazarı, cebindeki tüm parayı döküp yine kendi aklını satın almış."
Bu hikayeyi çok severim,o yüzden hiç kimseyi de sallamam.
Siz de kararlarınızdan eminseniz pişmanlık da sizin,şükür de.
Gerisini boşverin.
Evet bazı şeylerin dışına çıkılsın istemezler, vazgeçerseniz gittikçe onlara benzeyecek vereceğiniz en ufak kararda kendi düşünceniz değil şu ne der bu ne der diye düşüneceksiniz, olacak bu
İlk önce konunuzdan hiçbir şey anlaşılmıyor. Ayrıca birçok insan bana bir uyarı da bulunsalar bir döner bakarım kendime.
Ayrıca kendini ne kadar çok ifade etmeye çalışırsan o kadar çok söz hakkı verirsin karşı tarafa.
Hemen hemen herkesin hayatında böyle kararlar alması gerekmiştir. Kimisi etrafını dinlemeden yapar, sonuçları da herkesi utandıracak kadar iyi olur. Kimisi ise keşke dinleseymişim ailemi der. Ben ailemin ve arkadaşlarımın bağnaz tavır sergilediklerini düşünmediğim sürece dinlerim çünkü bazen gerçekten kör oluyorsun, senin için kötü olanı fark edemiyorsun. Tabii olayı bilmediğimiz için net bir tavsiye vermek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?