Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy canım başınız sağolsun

esmy, başınız sağolsun Allah kalanlarınza ömür versin inşallh.

esmy başın saolsun cnm :teselli:

GÜNAYDIN kızlar.. esmy başınız sağolsun cnm

Esmy başınız sağolsun cnm

kızlar akşam marketten ne aldım,bira bardağı 2 lira hemde çok şirin,üstünde bişi yazıo ama mealini yapıverin bakim bana:)))
the most hard-working dad of world

resim çok kötü ayrıca idare ederin

gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk hayırlısı olsun herkez ıcın

inna lillahi ve inan ileyhi raciun...
Rabbim sabır versin.sizleri korusun inş...
Dün okadar bakındım sana ,demek ondan giremedin.
Başınız sağlsun

Dünyanın En sert-çalışma babası yazıyor canım bu arada üstünde ne resim var?

....................................................

Son düzenleme:

KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELıK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETıKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-

..................................................

Son düzenleme:
eccuuu, cannımm Allah mutllulukla oturmayı nasip etsiiin..
çoook güzel olmuş herşey..
beyaz mobilyaların harika görünüyor.
yatak odasıda tek kelimeyle süpper olmuşş

Eccu cokguzel yatak odan fugodanmı aldın orda gormustumcokpahalıydıama gule gule otur reımlerı kucult bırasss

eccu evin harika olmuş tatlım yatak odası mobilyan çok şıkmış iç açıcı perdelerinde öle ellerine sağlık mutfak duvar rengin çok yakışmış dolaplarınla uyumlu olmuş süngerliğine de bayıldım bu arada yerimseniben evim evimde paylaş artık tümüyle ama :mymeka:

Kızlarrr bana şans dileyin bu akşam gelinliğimin son provasına , kına elbiseminde ikinci provasına gidiyorumkaydirigubbakcemile2

Esracım, oldmuşmu gelinliğin ben kına elbisen nasıl oldu onu çok merak ediyorum değişikti pek beğenmiştim.

gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın

Başınız sağolsun canım, düğün üstü zor bir durum.

mandilincim, nasılsın gülüm. Ben leyla marka aldım çamaşırı. Provayı çamaşırla yapıyorlar zaten gelinlikçinin özellikle tercih ettiği markada olabiliyor.

Burcuözge, gelinliğin gerçekten pahalıymış canım. Sıkı bir pazarlık yap.

Eccu, evin çok güzel olmuş. ( mobilyaları nerden aldın arkadaşım beyaz istiyorda yatak odasına baksın)

pıtırcık, bardaklarını iyi günlerde kullan.

Işıl, canımcım senin günleride sayıcaz çok çabuk zaman geliyor.

eccu gercekten bayıldım evine cok güzel en cokta yatak odan hoşuma gitti mobilyalar ve odanın rengi çok şeker. Allah ağız tadınızla oturmanızı nasip kısmet etsin işallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…