nazarım ,işe gelmedım cnm ya dunde bı yere cıkmadım bugun sorcam senın ayakkabını moralım cok bozuktu ınan hıc bır yere cıkmadım
komşu bılmıyorum ıcımde garıp bı his var 2gundr sankı kötu bısey olcak gıbı dun durduk yere sözlum aklıma geldı ağladım durdum sabaha kadr belkı 1saat uydum ıcım daralıyo
nazarım ,işe gelmedım cnm ya dunde bı yere cıkmadım bugun sorcam senın ayakkabını moralım cok bozuktu ınan hıc bır yere cıkmadım
komşu bılmıyorum ıcımde garıp bı his var 2gundr sankı kötu bısey olcak gıbı dun durduk yere sözlum aklıma geldı ağladım durdum sabaha kadr belkı 1saat uydum ıcım daralıyo
:1hug:
yaa ben yerim arkadaşımı yaa bana gelinlik beğenirmişşş :1hug:
evet bende fark ettim tabi o gelinliği kaydirigubbakcemile3
bu günde gelinlikçiyle gittim ve modeli kesinleşirdik. çok içime sindi herşey tüm detaylarr... ama gelin görünki fyatı bana pahalı geliyor kızlar:çok üzgünüm: 1800 dedi. işleme güpür dantel hiçç bir şey yok. oldukça sade gece elbisesi gibi bir gelinlik ama işte adı gelinlik olunca fiyat uçuyor :çok üzgünüm: bana mı öyle geliyor kzlar. ne olur sizde fiyatlarınızı yazın :çok üzgünüm:
Kızlaaaar naptınız yaa okumaya başladım bitirene kadar 10 sf geçti :bbo: Esra gelinliğini güle güle giy...Burcu bence gelinlik çok pahalı başka yerlerede bakmalısın.Zaten işi bilen insan seni öyle çağırmaz bile ..Kuzenim farklı bi şehirde yaşıyordu ankarada bi gelinlikçi bulduk yengemin akrabası olur:Kadın ölçüsünü aldı kuzenim gelinliği sadece düğün günü giydi ve oturdu düşün yani hiç provaya gelmedi ...Sen etrafına iyice bak yinede..Kızlar cicilerinizi güle güle kullanın valla okadar sayfa okudum bilemedim şimdiPike takımından bende alcam kalpli olandan ama diğeride güzeldi taç olan...Başka şeylerde vardı yaa okurken aklımdaydı unuttum şimdi CADIARZU
kızlar gelinliğimin modeli belli oldu göstereyimmi
merakla bekliyorum :1shok:
ay hemen göster gidicem buket... :mymeka:
neredan alıyorsun kaça alıyorsun canım a.s.
Haydii eklee eklee :sm_cool::dance:
gelinliğim bu eleştirilerinizi bekliyorummm
saçını da bole yap buketcım tam super olur delikafadulden
Bukett bunu giydee damatt yandan yandan kaçsınnne bu kıss :mymeka: Şakacı senii Şeniz
ne kadar acımasızsınız halbukisi ben çok beğendim 3500 yetele vericem buna:)
neyse ben bu gelinliği böcüğe kakalarım :roflol:
gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın
günaydıııın fısıtklar..
buketcim, o gelinlikle(!) tarla çiçeği gibi olursun vall. Ama damat beyde turuncu takım elbise giymeli uyum şart :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?