Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nazarım ,işe gelmedım cnm ya dunde bı yere cıkmadım bugun sorcam senın ayakkabını moralım cok bozuktu ınan hıc bır yere cıkmadım

komşu bılmıyorum ıcımde garıp bı his var 2gundr sankı kötu bısey olcak gıbı dun durduk yere sözlum aklıma geldı ağladım durdum sabaha kadr belkı 1saat uydum ıcım daralıyo

Hoşgeldin böcük içini ferah tut canım ya belki onun sıkıntısı vardır sana malum olmuştur

of be güzelim dün topictede herkeste bi sıkıntı vardı bunalım vardı
ama sen geçmişi düşünüp düşünüp üzülme önüne bak cnm :1hug:

arada bana da oluyor öyle..2-3 gün hiç konuşasım gelmiyo sürekli suratım asık geziyorum..ama 2 gün sonra geçiyor olur öle herkese canım.ağlama ama yaaa:1shok:a.s.

günaydın fıstıklar, düne bakayım dedim maşallah döktürmüşsünüz okuyamadım hepsini.

yeni ciciler alanlar iyi günlerde kullansınlar.

tşkler kızlar
ayy dun sız olmadan da çok sıkıldım yaa
sayfaların hepsını okuyamadımm
herkes aldıklarını güle güle kullansın gamyoncuiremsu zaten dünde yazmiştım

günaydınlarr herkese..böcük sıkma canını bak herkeste aynı sorun (( havalardan sanırım

gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın

günaydıııın fısıtklar..

düngece dökrürmüşsünüz hepinizz

böcüğüm hoşgeldin kuzum.

ladybirddasy, güle güle kullan pike takımını canım.

sulfat, canım sarevin en güzel modellerinden birini almışsın. iyi günlerde kullan cicilerini inşallh. mutfak saatinde çoook sewimliymiş.

eccu , güle güle kullan aldıklarını. limonluğunu daha önce görmemiştim güzelmiş. biblolarında gayet şık canım benimde mudoda dokanmışlığım var.

buketcim, o gelinlikle(!) tarla çiçeği gibi olursun vall. Ama damat beyde turuncu takım elbise giymeli uyum şart :):):):)

canıııım beniim gönlünce istediğin gibi olması gerçekten çook önemli.
başka güvenilir yerler araştırsan daha vaktin var nasıl olsa?
Hayatımızda bir kere giyeceğimiz en önemli detayımız bizim. İçine sindiyse moralini bozma fiyatı için inşallh cadı kadın biraz daha indirim yapar.
Bu arada bende 1400 e anlaştım canım. Pronovias'ın modellerinden biri.

aynen canım benim gelinlikçi aplada ölçülerimi aldı, bir kez provasını yapacağız sonrada teslim. gelip gitmene gerek yokki didi. Bende ilk başta tuuh tuuh herkesler 4-5 kez provalara gidiyor bizimkisi niye böyle diye hayıflanmıştım ama şimdi içim çook rahat

Kızlar gelinlik iç çamaşırı için hangi markadan aldınız? En çok leyla, yeniinci ve magic form markaları var aralarında fiyat farkıda çok geldi bana. Siz hangisini aldınız?

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Burcuözge canım bana da biraz pahalı geldi anlattığın tarife göre
ben daha başlamadım gelinlik işine ama annemle bir tanıdğına gitttik kadın gelinliği dikerim ama sende taşlarını işlerken bana yardımcı olursan 800 TL ye yaparız dedi
anneminde elinden gelir bu işler
seninde böyle bir imkanın varsa dene derim canım ama pardon sen sanırım üzeri taşlı istemiyordun :uhm:
yine de pazarlık yap canım uzun uzun

uğurböceği üzme canım kendini her işte bir hayır vardır derler
başka şeylerle ilgilen geçmişi düşünme

Tubiş tatlım yaa çok az kaldı seninkine ayyy bi fena oluyorummmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

burcu neee 1800 mu :1shok: aboww cokmuş yaa bıde senınkı oldukca sade bısey olur

Komşu bak okuda gül:)

kızlar gelinliğimin modeli belli oldu göstereyimmi

merakla bekliyorum :1shok:

ay hemen göster gidicem buket... :mymeka:
neredan alıyorsun kaça alıyorsun canım a.s.

Haydii eklee eklee :sm_cool::dance:

gelinliğim bu eleştirilerinizi bekliyorummm

saçını da bole yap buketcım tam super olur delikafadulden

Bukett bunu giydee damatt yandan yandan kaçsınn ne bu kıss :mymeka: Şakacı senii Şeniz

ne kadar acımasızsınız halbukisi ben çok beğendim 3500 yetele vericem buna:)

neyse ben bu gelinliği böcüğe kakalarım :roflol:

:lepi:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın

canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin:teselli:

günaydıııın fısıtklar..

buketcim, o gelinlikle(!) tarla çiçeği gibi olursun vall. Ama damat beyde turuncu takım elbise giymeli uyum şart :):):):)

turuncu bulamadık cnm fıstık yeşili olucak ama gömleği turuncu olucak kravatıda mor düşündük sence nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…