Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilincim, nasılsın gülüm. Ben leyla marka aldım çamaşırı. Provayı çamaşırla yapıyorlar zaten gelinlikçinin özellikle tercih ettiği markada olabiliyor.

bobbon şekerim Şeniz iyiyim kuzum hoşgeldin sende.
canım gelinlikçi bana magic form aldırdı , biraz pahalıya geldi bana çorabıyla falan 100 tuttu.
Sen ne kadara almıştın?

saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)

Eccu tüm detaylarıyla herşey çok modern ve güzel olmuş bayıldım
bu arada bulaşık makinen bosch mu? aynı sanırsam kaydirigubbakcemile5
çok güzel herşey cnmm

eccu :asigim: bı kerem benım en beğendığım koltuk takımını almışsın bıda yaz hele nerden kaça aldın gercı ben evlenene kadr üretımden kalkar kesın kaydirigubbakcemile3 sonracıma
mutfaktakı fırının ustundekı hayalet tuzluk var onun yanında bı kaz mu ördk mı ne o anlamadım
sonra o çaklıtı bana yolla cnm cektı bee
o hanımefendı kım la kaynanan mı
yatak odan süper ya cok guzel ama bısey dıyem mı annem görse yerlerın öle boş kaldığını bana hayrına halı alır gelırdı he:roflol: pek sevmez yere basmayıda
ayy daha ne yazımkı hersey süper yaa :lepi: allahım huzurla oturmanızı nasıp etsn

Esracım, oldmuşmu gelinliğin ben kına elbisen nasıl oldu onu çok merak ediyorum değişikti pek beğenmiştim.

Tubiscim ekledim resimleri ama bayağı bir geride kaldı sanırım tatlım...

Eccuşumm balım evin çok güzel balım. Rabbim ömrününüz sonuna kadar ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canımmm...

inna lillahi ve inan ileyhi raciun...
Rabbim sabır versin.sizleri korusun inş...
Dün okadar bakındım sana ,demek ondan giremedin.
Başınız sağlsun

saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)

ECCU CUGUM BEN YTK ODASINUI FUGO MUYDU NE ORDA GORMSUTUM SENE MARANGOZDA NEKADAR GELDI PEKİ

LAHANACIGIM evet ÖYLE OLDU malsef dugunle de çakıştı kötu oldu bizim için kısmet ne dıyelm

Bibloyu pendikten bi dükkandan almıştım avizeleride kocaman olan bi milyonculardan 70 Tl ye almıştık..
böcük benim annem de öyledir halı konusunda :)))))))) koltukları 2900 e yaptırdık Sabrino markası brezza modeli.. buketcim evet bosch seninle bütün beyaz eşyalarımız aynı zaten :)))))

Esmy peçeteliklerin gayet güzel görünüyor güle güle kullan bu arada senin evi ne zaman görecez nasipse -tatlicadiarzu-
pıtırcık bardak güzel ve espriliymiş bol bol kafa çekmeler :roflol::içelim:

ECCU CUGUM BEN YTK ODASINUI FUGO MUYDU NE ORDA GORMSUTUM SENE MARANGOZDA NEKADAR GELDI PEKİ

Tv ünitesi ve orta sehpa fuga ya ait :) yatak odası arke ve newstyle de var yatak odası 4500 e mal oldu ama arke den alsaydık 6500 lira fiyat cekilmiştiŞeniz
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlarrrr a.s.

Eccu çok güzel allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin her detay süper salondaki bibloya bayıldım

Esmy, başın saolsun canım önce,
Böcük sıkma canını bu kadar daraltma sağlığın daha önemli
Sulfat kabul ettim şekerim arkadaşlığını
Beta ne zaman ekle dersen eklerim tekrar fotomu
Eccu yaa benim ev için favori rengim başta beyz olmak üzere açık renklerdir herşeyin çok uygun olmuş arkadaşım allah ağız tadıyla oturmayı nasip ertsin darısı da başıma olsun inş. Zevkliymişsin biblon yatak odasındaki avize inan çok şık ürünler.

bobbon şekerim Şeniz iyiyim kuzum hoşgeldin sende.
canım gelinlikçi bana magic form aldırdı , biraz pahalıya geldi bana çorabıyla falan 100 tuttu.
Sen ne kadara almıştın?

Ben 30 liraya aldım Üst büstiyeri aldım tek çorap almadım rahatsız ediyor diyorlar. Seninki Jartiyerli takımmı.

Esracım, model olarak koyduğunu biliyorum onun resimini gördüm. Senin diktirdiğini diyorum onu koyduysan görmedim.

Eccu, yatak odası ne kadara çıktı. yazmışsın sonradan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…