Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın fıstıklar..Kızlar dün sağ gözümün yanına beze gibi birşey çıkmıştı sabah uyandığımda gözüm şişlikten resmen kapanmıştı. Biraz indi ama hala şiş ööf yaaaa

komşuu :mymeka: ben ona mı layıkım bee aşk olsun hee :dilcikar: alla senı bıldığı gıbı yapsın

esra gecmıs olsun cnm aynen annemde öle oldu yaa

turuncu bulamadık cnm fıstık yeşili olucak ama gömleği turuncu olucak kravatıda mor düşündük sence nasıl olur?

waaaaauuuw süper bi kombinasyon olur canım. hatta altına civciv sarısı ayakkabı ve kemerde da fena olmaz laelaelaelaelae

aynen canım benim gelinlikçi aplada ölçülerimi aldı, bir kez provasını yapacağız sonrada teslim. gelip gitmene gerek yokki didi. Bende ilk başta tuuh tuuh herkesler 4-5 kez provalara gidiyor bizimkisi niye böyle diye hayıflanmıştım ama şimdi içim çook rahat

Canim benim ben almanyadayim gelinligim istanbulda dikilecek, ölcülerimi kendim aldim buralarda bayan terzi bulamadigim icin. Dügün den önce memlekte porvasi olacak.

Modacimda ölcülerini dogru aldiktan sonra problem olmaz dedi beni rahatlatti :ecrin_bebek:

Günaydın kızlar ben geldim,

Buketcim gelinliğin süpermiş eteklerden de ara ara mandalin,portakal, elma, kavun, karpuz sarkıt eline de 1 tutam maydonozla tere al bari :roflol::roflol:

Burcucum canım gelinlik pahalı sakın o parayı vereyim deme o paraya evinin bi eksiğini alırsın canım benimde çok beğendiğim bi model oldu 1.200 dediler o bile pahalı geldi kara kara düşünüyoruz nişanlımla -tatlicadiarzu-

Esmy canım başınız sağolsun :teselli:

böcük canım sıkma canını havalardan dolayı bahar depresyonu boy göstermeye başladı dün gamzede oflayıp pufluyordu herkeste var bu aralar yerimseniben

Esracım dün gelinliği koydun nazara geldin hee geçmiş olsun canım geçer hemencik takma kafana:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…