kızlar bana da cevap verin yaaa
bu günde gelinlikçiyle gittim ve modeli kesinleşirdik. çok içime sindi herşey tüm detaylarr... ama gelin görünki fyatı bana pahalı geliyor kızlar:çok üzgünüm: 1800 dedi. işleme güpür dantel hiçç bir şey yok. oldukça sade gece elbisesi gibi bir gelinlik ama işte adı gelinlik olunca fiyat uçuyor :çok üzgünüm: bana mı öyle geliyor kzlar. ne olur sizde fiyatlarınızı yazın :çok üzgünüm:
Tatlım benim gelinliğim 1000 TL Kına elbisemide orada diktiriyorum onuda 450 dedi ama ikisini 1250 e diktiriyoruz...
esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper
Canım çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla herkeze göstersin bu günlerii
Esracım gelinliğin gerçekten çok şık olmuş. Ben çok beğendim, allah herşeyi içine sindirsin. Bizimkiler de seninki gibi içimize sinsin :1hug: Kına kıyafetin ise zaten yeşili çok sevdiğimden baştan puan aldı. Ben de yeşil istiyorum kısmetse yerimseniben
Sağol canım beğenmene sevindim.Allah herkeze gönlünden geçirdiği gibi nasip etsin.Bende yeşil hastasıyımmm...
Sulfat ve Eccum aldıklarını iyi günlerde huzurla kullanın inşallah..
Günaydın fıstıklar..Kızlar dün sağ gözümün yanına beze gibi birşey çıkmıştı sabah uyandığımda gözüm şişlikten resmen kapanmıştı. Biraz indi ama hala şiş ööf yaaaa
komşuu :mymeka: ben ona mı layıkım bee aşk olsun hee :dilcikar: alla senı bıldığı gıbı yapsın
esra gecmıs olsun cnm aynen annemde öle oldu yaa
turuncu bulamadık cnm fıstık yeşili olucak ama gömleği turuncu olucak kravatıda mor düşündük sence nasıl olur?
waaaaauuuw süper bi kombinasyon olur canım. hatta altına civciv sarısı ayakkabı ve kemerde da fena olmaz laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:Günaydın kızlar ben geldim,
Buketcim gelinliğin süpermiş eteklerden de ara ara mandalin,portakal, elma, kavun, karpuz sarkıt eline de 1 tutam maydonozla tere al bari :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
saçımada pırasa yerleştireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?