Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

LAHANACIGIM evet ÖYLE OLDU malsef dugunle de çakıştı kötu oldu bizim için kısmet ne dıyelm

esmy çok yakınızımıydı canımsenağlama[/QUOTE]

esmy başınız saolasun cnm Allah geride kalanlara sağlıklı ömür ve sabır versinn ben kaçırdım sanırım neden vefat etti

bende marka yoktu canım dertsiz kumaştan öyle sorupta aldık.

Esmycim, mahmutpaşa caddesinden almış olabilir. peçetenin etrafında kurdela geçikmi yoksa kenarları kıvrılmışmı.

Esmy cim Başınız sağolsun...

Allahım size sabır versin...
mavrulam eccu tesekkurler
beyın kanamasıgecırdı pazar gunu cnm oyuzden yatıyordu hastanede

tubis kenarında kurdele yok cnm

mavruş bende krız var bıseycık alamadım enson 2.ayda aldıydım zatı evde pc yok ısyerındende eklemem yasak patron benı dışarı atar
sabret belkı görun laa

komşu sen beğendıysen sorun yok kesın al cok renklı bı kişilık olursun enıstede palyonco olsun

ECCU evine bayıldım tatlım yatak odan çok güzelll beyaz a cesaret edemiyorum ben ama valla söyliycem nişanlıma beyaz yatak odası takımı baksın alsın evimize
bayıldımmmmmmm yaaaaaaaa
çok güzellll tü tüt tü tü maşallah

Pıtırcık ın bardağımıydı o ? çok güzelmiş tatlım yaa

the most hard-working dad of world= dünyanın en çalışkan babası yazıyor birtanem

mandilincim eklesen ya jartiyernin resmini görsek bizde olmasmı lütfennnnnnnnnnn

ışte benimde öyle durumlar böcük kafa...

Ama evde bakıyorum resimlere silimedi mi görüyorum bazılarını -tatlicadiarzu-

Bu kriz herkesi vurmuş ya bende bir halt alamıyorum Çok üzgünüm çoook

Esmycim tahmin etmiştim caddeden bende bakmıştım onlara.

pashmina, alıcaksan kürkçü hanın girişinde sağdaki havlucuda var bizimkiler ordan aldı.

mavruş sorma nan bız mı şirkett kursak ne etsek
gene açıktım 2kez kahvaltı ettım ama hala acım laa -tatlicadiarzu-

ben geldımmm..eccu evın hele de o pembiş avizeler cok gusel.allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inş.

eccu[/COLOR] ewın çok guzel olmus saglıklı we mutlu gunlerde otur

esmy pecetelıklerın çok kıbar ıyı gunlerde kullan

pıtırcık bardakların çok tatlı

[/Ipashmina, alıcaksan kürkçü hanın girişinde sağdaki havlucuda var bizimkiler ordan aldı.[/QUOTE]

Tubişim biliorum orasını bakarım oraya da ama sen kumaş peçeteleri mi diosun yoksa peçetelere takılan halkaları mı diosun benim isteediğim takılan halkalar canım....

Maşallah su gibi olmuşsun allah nazardan saklasın gamzecimmmmm

cnm senınkıde 12 peçete örtü ve 12 peçetelikmii

Hayır canım, peçetelik hariç benimkiler. Peçeteliği kendimiz yaptık. Seninki üzerinde yuvarlak taş olan peçetelik dimi doğru gördüysem. Onlar olmadan 30 lira orada takımlar.
Akşama eve gidersem çekerim fotosunu.
Krem renginin fiyatı 35 tlmiş.

tubiş nasıl yaptın peçeteliği bende yapayım dedimde biyere benzedi öle diim sen anla malz.say bana noluurrrrrrrrr

[/Ipashmina, alıcaksan kürkçü hanın girişinde sağdaki havlucuda var bizimkiler ordan aldı.

Tubişim biliorum orasını bakarım oraya da ama sen kumaş peçeteleri mi diosun yoksa peçetelere takılan halkaları mı diosun benim isteediğim takılan halkalar canım....[/QUOTE]

Peçeteleri diyorum canım ben. Peçetelikte değişik bir şey istiyorsan marpuççuların alt katında yer var biraz pahalı ama taşlı falan güzel şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…