ya şu tşk şeysi nie yok yaaaaa
kızlar izmitte ya da istanbul anadolu yakasında gelinlik bakan oldu mu aranızda?
önerebileceğiniz,güzel modeller var diyebileceğiniz yerler varsa söyleyin de bi bakayım..çok az kaldı..bulamazsam diktirmek için geç mi kaldım ben yaaa
Tubişim biliorum orasını bakarım oraya da ama sen kumaş peçeteleri mi diosun yoksa peçetelere takılan halkaları mı diosun benim isteediğim takılan halkalar canım....
tubiş nasıl yaptın peçeteliği bende yapayım dedimde biyere benzedi öle diim sen anla malz.say bana noluurrrrrrrrr
Hayır canım, peçetelik hariç benimkiler. Peçeteliği kendimiz yaptık. Seninki üzerinde yuvarlak taş olan peçetelik dimi doğru gördüysem. Onlar olmadan 30 lira orada takımlar.
Akşama eve gidersem çekerim fotosunu.
Krem renginin fiyatı 35 tlmiş.
gelinliğim bu eleştirilerinizi bekliyorummm
Gamzecim ilk resimde çok güzel görünüyorsun bu arada evden çıkarken gelinin beline kırmızı kurdele takılmaz mı sizde?:uhm:
kimse cevap vermeyince kendimden alıntı yaptım
Gelinlik giyen kızlara soruyorum
gelinlik insanı olduğundan daha zayıf mı gösterio kızlar?
takılırda ben istemedim çünkü saçma buluyorum bide gelinliğimin görüntüsünü bozar diye düşündüm bilen bilio sonuçta kaydirigubbakcemile2
valla buketcim henüz gelin olmadım ama geçen hafta gelinlikçide giydim aksine 1 yada 2 kilo fazla gösterio ayyy o neydi yaa 1 gün boyunca nasıl katlancaz ona bilmiyorum hele yaz sıcağında çekilmez olur herhal önü topluyon arka kalıyo arkayı kaldırıyon kıçın görünüyo valla nasıl oturup kalkacam ben onla bilmem :roflol::roflol::roflol::roflol:
mutfak saatim 5,50 lira
sosluk 3,5 lira [/B]
peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?