Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kimse cevap vermeyince kendimden alıntı yaptım

Tubişim biliorum orasını bakarım oraya da ama sen kumaş peçeteleri mi diosun yoksa peçetelere takılan halkaları mı diosun benim isteediğim takılan halkalar canım....

Peçeteleri diyorum canım ben. Peçetelikte değişik bir şey istiyorsan marpuççuların alt katında yer var biraz pahalı ama taşlı falan güzel şeyler var.[/QUOTE]

Hııı anladım canım nasılsa evdeyim artık istediğim gibi şık bişey bulamadım zaten piyasada oralarıda dolşcam bir günn, ekle mutlka peçetelerinin resimlerini

tubiş nasıl yaptın peçeteliği bende yapayım dedimde biyere benzedi öle diim sen anla malz.say bana noluurrrrrrrrr

Halka, halkayı sarmak için yemek takımına uygun kurdele, üzerine ayrıca fiyonk yapmak için başka modelde kurdela, fiyonkların ortasına dizili boncuklardan birde en üste istdeğin çiçek taş falan koyabilirsin.

Gamzecim ilk resimde çok güzel görünüyorsun bu arada evden çıkarken gelinin beline kırmızı kurdele takılmaz mı sizde?:uhm:

cnm ozaman ben kazıklanmadım ben pecetelıkle beraber 40 aldım -tatlicadiarzu-

gamze masalalh cokguzel olmususn

Gelinlik giyen kızlara soruyorum
gelinlik insanı olduğundan daha zayıf mı gösterio kızlar?

valla buketcim henüz gelin olmadım ama geçen hafta gelinlikçide giydim aksine 1 yada 2 kilo fazla gösterio ayyy o neydi yaa 1 gün boyunca nasıl katlancaz ona bilmiyorum hele yaz sıcağında çekilmez olur herhal önü topluyon arka kalıyo arkayı kaldırıyon kıçın görünüyo valla nasıl oturup kalkacam ben onla bilmem :roflol::roflol::roflol::roflol:

mutfak saatim 5,50 lira

sosluk 3,5 lira

peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş

takılırda ben istemedim çünkü saçma buluyorum bide gelinliğimin görüntüsünü bozar diye düşündüm bilen bilio sonuçta kaydirigubbakcemile2

bende istemiyorum dedim annem bana kızdı :mymeka: evden çıkana kadar tak sonra salonda çıkarırsın dedi :çok üzgünüm:

hadi yaaa. rahatsız edici bişey mii off niye hep biz eziyet çekioz giyecem takım elbise sonunda o olacak
Gamze gördünmü gelinliği bi önceki sayfaya koydumm

mutfak saatim 5,50 lira
sosluk 3,5 lira [/B]
peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş

kırmızılım sana yandı cnm lay laay laayy sositosositosositosositosositososito

mandilin senin mutfağını çok merak ediorum canım nasıl olcak acaba yaa??? iyi günlerde kullan cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…