bende istemiyorum dedim annem bana kızdı :mymeka: evden çıkana kadar tak sonra salonda çıkarırsın dedi :çok üzgünüm:
ışılcım, canım öğlen netten bakayım bulursam ekleyeyim :)
kimse cevap vermeyince kendimden alıntı yaptım
hihihihi benim nikah salonunda tuvaletim gelmişti annem ve kuzenimle girmek zorunda kaldım :)))))
teşeküüy edirim pasminam, buketim . . inşalllh evimide göstermek nasip olur
Konuyu Toplam 33 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
blks, azra3434, baberko, bktbb, brcncvk86, croiselle, dimples, Egem, elisaa, esmy, esra_karadeniz, GLCNNN, herseyguzelolacak, karalahana, kelebek54, lepi, mandilin, oveg, PARANTEZ, parpalm, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sinay21, svda, tubiS, _HaYaTiM_
buketttt delirdinmi sen yahuuu o nası gelinlik öleee saçmalama kızzzz heeeçççç beğenmedimmm
inşallah cnm ama sen önce o japon işi yazıları kaldır :roflol::roflol::roflol:
mandilinn tatlım herzamanki gibi kırmızı her zamanki gibi seçimin çok güzel balım kaydirigubbakcemile5
buketim naptıysam geçmediler bi türlü bende anlamadım senağlama
yaa gamzecim buket akşam bize bu şakayı yaptıklava:
mandilin nan arada da sarı mavi al kuzum valla kırmızı tehlikeli olmaya başladı :roflol::roflol:mutfak saatim 5,50 lira
sosluk 3,5 lira [/B]
peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş
aynen buketcim zaten ben istemesemde o kurdeleyi bana bağlamadan çıkarmaz boynuma koluma bağlar yine bağlar yani:roflol::roflol:Annen öle istiosa kırma bence cnm.
kızz çatlak kaydirigubbakcemiledelikafadulden dünkü 1 nisan şakası olayı buymuş demek:roflol: giydiğini düşünsene cidden yaw hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?