Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bide kırmızı iştah açarmış ya mandilin 1 sene içinde 30 kilo almaz umarım kaydirigubbakcemile3

Bide kırmızı iştah açarmış ya mandilin 1 sene içinde 30 kilo almaz umarım kaydirigubbakcemile3

bide bu kadar kırmızıyı yatak odasında kullanırsa mandilinin vay haline :roflol::roflol: uhahah:ecrin_bebek:

Peçeteleri diyorum canım ben. Peçetelikte değişik bir şey istiyorsan marpuççuların alt katında yer var biraz pahalı ama taşlı falan güzel şeyler var.

Hııı anladım canım nasılsa evdeyim artık istediğim gibi şık bişey bulamadım zaten piyasada oralarıda dolşcam bir günn, ekle mutlka peçetelerinin resimlerini [/QUOTE]

cnm ozaman ben kazıklanmadım ben pecetelıkle beraber 40 aldım -tatlicadiarzu-

gamze masalalh cokguzel olmususn

tubiş senin peçeteliği yakından bi görsek olmamı teşekkür ederim bu arada yapmaya çalışıcam-tatlicadiarzu-

esmy, normal almışsın canım.

foto koyarım kızlar.

Gamzeee, ya kıskanıyorum ama ya koyma fotoları boy pos mükemmel. (erkek olaydım seni alırdım ya :asigim: )

mandilin nan arada da sarı mavi al kuzum valla kırmızı tehlikeli olmaya başladı :roflol::roflol:

buketcim, sinaycım; aman kızlarr Allah korusun zati korkuyorum tombiş ve fıdıl gelin olmaktan . Evlendikten sonra 30 kilo alırsam kapılardan sığmam yuwarlanırım heralde

bide bu kadar kırmızıyı yatak odasında kullanırsa mandilinin vay haline :roflol::roflol: uhahah:ecrin_bebek:

naniknanik canım yatakodamda kırmızı olacak inşallh :sm_cool:

Mandilin sen becerikli kızsın onu da yaparsın elinden gelir eminim cnm kaydirigubbakcemile5

Bu ne yaaaa bi türlü giremedim. Eccu canım evin çooooook hoş olmuş, çok beğendim. ıçinde hep güzel günler yaşayın inşallah
Mandilincim hepsi çok güzel, güle güle kullan. Ama bence arada farklı renkler de al yerimseniben
Gamze fotoğraf mı ekledin ya? Tüh ben kaçırdım

parpalm, canım teşekkür ederim nezaketin için.
sendeki izmir yazısını gördükçe içim sızlıyor, çook özledim. ...

sulfatım, teşekkür ederim tatlım.
yook canım ben kırmızıdan vazgeçmem kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…