Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyyyyy oku oku bitmedi maşallah.hepcinide okuyamadım zaten :) öncelikle sulfat , eccu , mandilin cicilierinizi güle güle kullanın

Esmy canım başınız sağolsun

Çok uykum var beeeeeeee

Ya sülfatcım eccunun evi nerde ben göremedim yahu

Hayatım hoşgeldinn.. Kızlar son 2 günüm kaldı bugünü saymazsak. Artık bu kadar sık ve uzun süreli yanınızda olamayacacağım. senağlamasenağlama

İzmir güzellikler şehridir tüm güzelliği barındırır koynunda şuan süper bir hava var izmirde

esracııım cannııım beniiim inşallh girebilirsin.
ama evlenmeden girmeye çalış mutlaka olur mu, senide burdan uğurlayalım Şeniz

gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın
Canım başınız sağolsunn :1no2: Bozma moralini Allah başka dert keder vermesin :teselli:

KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-
Bu arada çok iyi fiyata almışın çokta şık ayrıca.İyi günlerde kullan canım yerimseniben
saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)
ben göremedimm senağlama Ama eminim çok güzeldir herşey..Mutlu günlerde oturunn evinizde yeni eşyalarınızlaaa :1hug:
mutfak saatim 5,50 lira
Mandilin kız mutfağın kıpkırmızı olacak.Kırmızı renk iştah açarmış cokacimcoook Kocan şişko olacak walla kaydirigubbakcemile3

Pıtırcıkk bu arada bardağın çok cici üstündeki yazıda yerimseniben Özellikle babalara bununla içecek ikram edersinn kaydirigubbakcemile3

Esmy canım başınız sağolsun, allah kalanlara ömür versin

Cicilerimi de beğenen kızlar hepinizi öpüyorum, teşekkürler a.s.

İşyerimde son günlerim kızlar ondan..Canlarım bende o kadar alıştımki size ailemden biri oldunuz. Anneme bile burdaki olayları anlatırken sanki yıllardır tanıdığım arkadaş olduğum insanlardan bahseder gibi anlatıyorum.

Evlenene kadar hergün gelemesemde 2 günde bir burdayım kızlar..Abimlerde var net.

Eccu tatlım evini görebilrimiyiz mobilyaları çok övmüş arkadaşlar bende meraklı melahat merak ettim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…