Bu ne yaaaa bi türlü giremedim. Eccu canım evin çooooook hoş olmuş, çok beğendim. İçinde hep güzel günler yaşayın inşallah
Mandilincim hepsi çok güzel, güle güle kullan. Ama bence arada farklı renkler de al yerimseniben
Gamze fotoğraf mı ekledin ya? Tüh ben kaçırdım
Hayatım hoşgeldinn.. Kızlar son 2 günüm kaldı bugünü saymazsak. Artık bu kadar sık ve uzun süreli yanınızda olamayacacağım. senağlamasenağlama
Ya sülfatcım eccunun evi nerde ben göremedim yahu
Ayyyyyyy oku oku bitmedi maşallah.hepcinide okuyamadım zaten :) öncelikle sulfat , eccu , mandilin cicilierinizi güle güle kullanın
Esmy canım başınız sağolsun
DOSTLAR SAĞOLSUN CNM
Canım başınız sağolsunn :1no2: Bozma moralini Allah başka dert keder vermesin :teselli:gunaydın kızlar dun cenazemız vardı senağlama moralomozcokbozuk HAYIRLISI olsun herkez ıcın
Bu arada çok iyi fiyata almışın çokta şık ayrıca.İyi günlerde kullan canım yerimseniben
KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-
ben göremedimm senağlama Ama eminim çok güzeldir herşey..Mutlu günlerde oturunn evinizde yeni eşyalarınızlaaa :1hug:saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)
Mandilin kız mutfağın kıpkırmızı olacak.Kırmızı renk iştah açarmış cokacimcoook Kocan şişko olacak walla kaydirigubbakcemile3mutfak saatim 5,50 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?