İşyerimde son günlerim kızlar ondan..Canlarım bende o kadar alıştımki size ailemden biri oldunuz. Anneme bile burdaki olayları anlatırken sanki yıllardır tanıdığım arkadaş olduğum insanlardan bahseder gibi anlatıyorum.
Evlenene kadar hergün gelemesemde 2 günde bir burdayım kızlar..Abimlerde var net.
Mandilin kız mutfağın kıpkırmızı olacak.Kırmızı renk iştah açarmış cokacimcoook Kocan şişko olacak walla kaydirigubbakcemile3
Esruşş senağlama Kocana söyle ilk önce eve net bağlatsınn senağlama Evlendikten sonra daha çok ihtiyacın olacak burda fikirlerini paylaşmıcakmısın bizimle :1closedeyes: sana sorular sorucazz :jeyyar: Özlücem senii senağlama
Esra şimdilik abinlerden görüşelim sonra eve bağlatt :jeyyar:
Geçen yıl aldığım istikbal nevresimim
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
Yaklaşık 2 yıl önce yine linsensin bir kampanyasından aldığım saten nevresimim
]ImageShack® - Image Hosting[/URL]
Bugün ben iyice coştum madem ilk ve tek pikemi de ekleyeyim kaydirigubbakcemile3 Daha önce bunları eklememiştim çünkü. Geçtiğimiz ay özdilekten 69 ytl ye aldım
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
dün almış olduğum servis tepsim:)
6 TL
limon sıkacağım 4 TL
bu akşam tchibo dan aldığım mandal torbası :) 11 TL
vee mudodan tv ünitem için aldığım biblolarım 13.50 TL
tesekkurler hepınıze amin inş.
KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-
mutfak saatim 5,50 lira
sosluk 3,5 lira
peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş
esmy canım masa örtüsü takımın çok güzel fiyatı da çok uygunmuş ayrıca.bende öyle bi takım istiyorum ama bulamadımkeşke bende bulabilsem
kızlar site çok yoğun sanırım sayfalara göz atamıyorumartık akşama rahat bakar yorum yazarım. buraya yeni cicilerini ekleyipte göremediğim bütün arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden.güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?