Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esruşş senağlama Kocana söyle ilk önce eve net bağlatsınn senağlama Evlendikten sonra daha çok ihtiyacın olacak burda fikirlerini paylaşmıcakmısın bizimle :1closedeyes: sana sorular sorucazz :jeyyar: Özlücem senii senağlama

Konuyu Toplam 29 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
bktbb, baberko, blks, chantyclarie, dimples+, eccu, esmy, esra_karadeniz+, Eudorabeta+, heath_19, hilalce, ikraaa, kelebek54, ladybirddaisy, lecwan, mandilin+, morçilek, PapiBJK+, parpalm, Pashmina, PelinSude, Pufilota, Roselin, sulfat+, tobi, _HaYaTiM_+

sositosositosositosositosositososito

Esra şimdilik abinlerden görüşelim sonra eve bağlatt :jeyyar:

Tatlişlerim eve bağlatmamız 3-4 ayı bulur maalesef..Ama kandırmaya çalışırım :jeyyar::jeyyar:

esmy canım masa örtüsü takımın çok güzel fiyatı da çok uygunmuş ayrıca.bende öyle bi takım istiyorum ama bulamadım keşke bende bulabilsem
kızlar site çok yoğun sanırım sayfalara göz atamıyorum artık akşama rahat bakar yorum yazarım. buraya yeni cicilerini ekleyipte göremediğim bütün arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden.güle güle kullanın...

güle güle kullan canım çok güzel

Bugün ben iyice coştum madem ilk ve tek pikemi de ekleyeyim kaydirigubbakcemile3 Daha önce bunları eklememiştim çünkü. Geçtiğimiz ay özdilekten 69 ytl ye aldım

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL][/IMG]

mutlu sıcak yaz günlerinde kullan canımŞeniz

ay hepsi çok güzel, özellikle mandal torbasına bayıldım. eccu ben senin evin resimlerini göremedim nerde:çok üzgünüm:

tesekkurler hepınıze amin inş.

esym başınız sağolsun canım:teselli:

kızlar akşam marketten ne aldım,bira bardağı 2 lira hemde çok şirin,üstünde bişi yazıo ama mealini yapıverin bakim bana:)))
the most hard-working dad of world

resim çok kötü ayrıca idare ederin

dün akşam aynısını gördüm alcaktım ama çok bira bardağım var diye almadım. güle güle kullan canım

KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-

şık görünüyor, iyi günlerde kullan canım

mutfak saatim 5,50 lira

sosluk 3,5 lira

peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş

güzel günlerde kullan canım

sanki başka alıntılarımda vardı ama çıkmadılar. ve hatırlamıyorum işin kötüsü :)

hmm, bi arkadaş 800 gelinlik demişti. fransız dantelli gelinlik 800 zor arkadaşım ya, çakma fransız danteli olmasın sakın ona dikkat et:uhm:

gerisini unuttum neler vardı, heeeee gamze ben göremedim resimlerinisenağlamasenağlama

TEŞEKKRULER FISTIK BU AKSAM EVIEM GITCEM DAHA COK COK RESIM CEKMEYE CALISIRM:CüvCüv:

evet kıslar sildim ama diğer topiğe eklicem en ince detaylarıylaa hemde :)

Hayatım teşekkür ederim tatlım cicilerime yaptığın güzel yorumun için. Hani senin resimler :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…