ayhhh ne güzeller bunlar böle özellikle pasta kapatma heralde ona bayıldım cnm güle güle kullan hihoyyyt
Teşekkür ederim tatlımm aminn :1hug:Eudorabeta, tel tabak kabın çok şekermiş, ev terliklerinde bir o kadar şeker güle güle kullanmak nasip etsin.
Saol mandalincimm Şenizbetacııım güle güle kullan şekerimmmm
Canım ekmeklik biraz tuzlu :1ninca: Mandalinin setinden alacaktım ama benim mutfağıma uygun renklerde yoktu benneyaptımki En uygunu bu dedik annemle bambu aldık.Bambu olduğu içinde pahalı 85 TL dedi biraz pazarlıkla 75 TL ye taksitle aldık yanlış hatırlamıyosam :uhm: Ben bunun baharat takımını,tuzluğunu birde bambu ekmek kesme tahtası vardı bıcağı yanında onlarıda haftaya alıcam inşallahh:Saruboceq:Tamam canım, tam da dediğim yer yerimseniben Geçen hafta gelinlik baktım gün kuzenlerimle gitmiştim hayran kaldım. Eternity çaydanlık aldım hatta eklemedim henüz. Hasır sepetlere de baktım alıcam ordan. Daha yemek takımım yok benim bikaç tane beğendim ordan, karar vermedim henüz. Sen ekmekliği ne kadara aldın, ben o gün sordum fiyatını da ondan merak ettim kaydirigubbakcemile3
Git parpalımm çok güzel şeyler var.:1hug:Bu c.tesi bende orda olucam dur bakam bi uğrayım
Saol pashminamm daha güzelleri senin olsunn a.s.betacımm tatlım benim iyi günlerde kullan hepsini tepsini, kek üsütnü örtmek için bişey var ya adını bilmiom , ekmeklğin el emeklerin hepsi çok güzeller canımcım
mandilin ,hayatım,Eudorabeta kıslar hepinizkiler çok güzel hayırlı olsun inş.
Eudorabeta ekmekliğini ve baharatlığını çok beğendim canaım.zaten o baharatlık takımını ve ahşap kapak porselen kombinini çok seviyorum.
bide yemek koruyucuna bititim ne kadar şık bişiy öle...
kıslar bişiy sormam lazım size.hani şu çamaşırcılarda satılan dikişsiz,iz belli etmez denilen çamaşırlar varya hiç onlardan kullananınız oldu mu*
ayy ne güzell bunlarrr tam benlikk mavileride varmıydı eccu :uhm:mandilin e ithafen :)) Tchibonun yeni teması dün gördüm yakından cok güzel :)
mandilin, çingenlik varmı ciciş senden üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun hep sende iyi günlerde kullan Şeniz ( giremedim sayfaya sonraa işlerim çıktı balımondan şimck yazıyom sana)
bunu bende çok beğendim bi ara alıcam:)birde bu var 14,95 TL
ayy ne güzell bunlarrr tam benlikk mavileride varmıydı eccu :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?