biraz daha helenistik bir tarz beğenmeyebilirsin ama benim hoşuma gitti
LAHANA giyebilirsin canım iz görmek için dikkatlice bakmak lazım normal çamaşırlar gibi değil tabii ddha derli toplu durur bende kullanıorum kuşum
hehe sana dahilmiş:)))içindekıde dahıl mı cokacimcoook
güzelim bunun aynısını koçtaşta ve pratikerde gördüm ben fitaları 40 ytldi. ( ama içine mum değilde minik lamba takıyon ışıl ışıl oluyor)
mandilin, çingenlik varmı ciciş senden üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun hep sende iyi günlerde kullan Şeniz ( giremedim sayfaya sonraa işlerim çıktı balımondan şimck yazıyom sana)
sulfat, hayatımın alıntısı sayesine aldıklarını gördüm çok cicilermiş özellikle mandal torbasını çok beğendim.
esmy, son provanmıydı canım. ne zaman alıcaksın gelinliğini.
Eudorabeta, iyi günlerde kullan canım.
Hayatım, çok şanslısın walla becerikli görümcelerin varmış.
Saol blackcımm a.s.
Canım ekmeklik biraz tuzlu :1ninca: Mandalinin setinden alacaktım ama benim mutfağıma uygun renklerde yoktu benneyaptımki En uygunu bu dedik annemle bambu aldık.Bambu olduğu içinde pahalı 85 TL dedi biraz pazarlıkla 75 TL ye taksitle aldık yanlış hatırlamıyosam :uhm: Ben bunun baharat takımını,tuzluğunu birde bambu ekmek kesme tahtası vardı bıcağı yanında onlarıda haftaya alıcam inşallahh:Saruboceq:
Canım bence gayet uygun ekmeklik ben sorduğumda 108 dedi ben öyle hatırlıyorum. Neyse zaten tekrar gidicem ben de çamaşır sepeti, ekmek kesme tahtası, ekmeklik, baharatlık vealacağım bir sürü şey var orda. Baya bir para dökecem senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?