Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allah razı olsun kızlar valla ya ben aradım ama model bulamadım şıp diye buldunuz model eudo ortakini kaydettim taçı varya bide alttaki sarı olan ama saçım okadar uzun değil

yaa kızlar eccunun eklediği tartı kırmızı değil mi ? nette pek değilde, emin olamadım.

kizlar merhaba... kk problem var sar zor girebildim siteye

LAHANA giyebilirsin canım iz görmek için dikkatlice bakmak lazım normal çamaşırlar gibi değil tabii ddha derli toplu durur bende kullanıorum kuşum

ay çok sağolun valla.ilaçda içmek istemiyorum geciktirici falan zaten bomba gibi şiştim.çamaşır giymem imkansız öyle bir kumaşı var ki neyse bu şekilde halledeyim bari.akşam alayım bir tane...

ayy hele şükür kızlar yazıyı gördünüzmü yukardaki ;

Merhaba, Web Sitemize bugün öğlenden başlayan saldırı sonrasında yaşadığımız yavaşlık ve verdiğimiz hizmetin aksaması osnrasında. Saldırı yapan IP adresleri Bilişim suçları departmanı ile paylaşılmış olup gerekli savcılık başvurusu yapılmıştır. Yaşanan sorundan dolayı üyelerimizden özür dileriz.

evde yapilacak isler var.. ama hic bir sey yapasim yok kurudugum rahat bir yere aldim leptopu kucagima
bide kahve yaptim geceye kadar kalkmam daha yerimden. Ev kurmak düzenlemek zor bir ismis biktim temizlik yapmaktan. Evdeki mobilyalari da kendimiz kurduk yatak odasi haric. Düzenlencek giyi köse var halen ama bugün hic bir is yapasim yok.

Sağol tatlım, nevresimler ve pike benimdi ama mandal torbası eccu'nun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…