Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko açık diyorum çünlü muhtemeklen düğünde topuz yaptırırsın zaten
bide bugun KK burnumdan geldi klava:

Canım çok sıkınnnnnnnn.. Öff işten çıkmama yakın şirkette fırtına kopuyor. Alacak verecek davasından sesler yükseliyorr. Hiç tahammül edemiyorum yüksek sese kavgaya gürültüye oofffffffffff :1no2::1no2:

ewt sözde de topluydu düğünde toplu olur. 2. açık oy saol buketcim fikrin için. bu arada bende sana katılıyorum kk benide sinir etti bugün klava:

az sabret cnm neyseki 2 günün kaldı.senle alakası yok dimi bu yüksek seslerin...

saol buketcim bak senin için koyım tekrar altı düz arkadan kuyruğu var ama sanırım o kuyruk rahatsız etcek beni :)

Son düzenleme:
eccu, kırmızı mutfak tartısı nerede satılıyor? hemde 14 lira. ayy çook güzel çok heycanlandım, bende istiyoruuuuuum .

baberko canım bak bu modellerde güzel durur yerimseniben

ama deli etti bugün beni KK yaaa aaaaa delikafadulden

HAYATIM havluların çookkkk güzel kopyaladım akşam anneme göstercem deli olacak görünce çok seviyo böyle şeyleri belkim bana da yaptırır :lepi:

üff birsürü şey yazcaktım unuttum CADIARZU

eccu, canım kk da sorun var giremiyorum ki bi türlü pıtırcık alıntı yapmışta orda gördüm.
Benim tez tchiboya gitmem gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…