Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

perdelerimi türkiyede brilantda diktirdi annem. Ben netten yatak örtüsünü sectim... perdeleri nasil olmasini istedigimi tarif ettim gerisini annemin zevkine biraktim renkleri filan söyledim gerisini annecim secti. Dün yatak oda perdesin komple bide oturma odasinin tülünü geldi türkiyeden. Dügünden sonrada almanyaya dönerken yatak örtüsünü bide perdenin salini getiririz.
Annem tülleri süper secmis... söyle altin sarili islemesi var bide altin parlak pullari var yavas yavas evimiz eve benzemeye basladi

Son düzenleme:
esmy başın sağolsun canım..Rabbim sabır versin ailene ve sana..imtihan ölüme sorgu sual olmuyor..benim de söz günümde dedemin vefat haberi gelmişti..hala hatırladıkça o günü üzülüyorum..
senağlama

hayırlı olsun güzelim darısı bize hihoyyyt

gelinlik fiyatı hakkında yorumlarını esirgemeyen arkadalarım olmuş siteye giremediğim için ancak şimdi görebildim. yerimseniben yazan elleriniz dert görmesin.. Şeniz
başka yerleride gezmeye karar verdim a.s
çokk cici şeyler ekleyen arkadaşlarım olmyş hepsini inceledim güle güle günlerde kullanın çok cici bulduğum şeyler oldu içlerinde:1hug: fakat alıntı yapamadım ruh halim el vermedi :çok üzgünüm: dün gecede doğru düzgün uyumadım bütün gece kadınla kavga ettim. geinliğimin orda dikileceğine çok şartlamıştım kendiimi :çok üzgünüm: şimdi başka yer araştırmak falan ya çime sinmezse falan diye düşünüyorum... allahım yardımcım olsun :Saruboceq:
beberko arkadaşım bence saçların salık ama hepsi salık olmamalı. çünkü elbisenin taşlı aslıları kapanmamalı. elbisenin tüm espirisi orda sayılır.yerimseniben salık ve dalgalı saç elbisenin rengine sevimlilik katar diye düşünüyorum. ama dediğim gibi hepsi salık olmasın. arkadaşlarda güzel alternatifler eklemiş zaten:1hug:
esramm canım senin de işi bırakmana 3 güncük kaldı:çok üzgünüm: özliycem vallahi seni balım :1hug: hemen evlende dön aramıza biran evvel. 2 günde bir kesmez bizi :roflol:

kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama

ewt burcucum bende öyle düşünüyorum artık acık olucak ama o modeller gibi yaptırcam. karalahanacım bende beyendim herkese teşekkür ederim :1hug:

hayırlı olsun güzelim darısı bize hihoyyyt

saolasin canim. senin perdelerin insallah daha da güzel olur!!!!!

gece uyuyamadim kaltim bir daha perdelerime baktim, sanki hic perde görmemis gibi... ama insanin kendi evi olmasi farkli bir duyguymus... ev islerinden nefret eden ben temizlik yapmaya basladim hihoyyyt

bide ben simdiden dügün den sonra birlikte yasayacagimiz evde simdiden yasiyorum... dügüne kadar eksikleri tamamlamak istiyorum

amin cnm cümlemizin :Saruboceq: insan pek hevesli oluyor o günlere gelince kesin bende yatamam içim kıpır kıpr heyecanlı olur

kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama

keşke bi resim koysaydın cnm en azından fikrimiz olurdu büyüklüğü konusunda ama koçtaşta çok cici sepetler fiyatlarıda uygun gibime geldi bana hiç baktınmı?

kizlar dügün davetiyesi incelemekten kusasim geldi diye bilirim... bi model begeniyorum 100 tanesi 200 ytl bi baska bakiyorum bu daha uygundur herhalde diyorum 300 küsür cikiyor... davetiyede ayriyetten hadisi serif yazdirmak istedigim icin kapali olmasi sart
SADE sarif davetiye istiyorum bu nasil sice benim hosuma gitti 50 ytl

[/URL][/IMG]

güzelmiş hem sade istiyorsun hemde zarif olabilir bende kendimce davetiyeye çok fazla para vermek istemeyenlerdenim tmm bazıları saklar ama gerisi çöpe atıcak bnmde çöpe atıcak param yok :))) o yüzden en uygun ve en sadesini bul derim hihoyyyt

hos geldin tatlim.... hic merak etme ben resim koymayi ögrendime göre sen de ögrenirsin yerimseniben burasi mükemmel bir yer sohbet harika hem eyleniyorsun hem bir sürü bilmedigin seyler ögreniyorun bilgi paylasiyorsun... sadece dikkat et bagimlilik yapiryor :lepi:

hşg.din güzelim ne güzel ankaralılar çoğalıyor gibime geldi hihoyyyt

bilsem ki hatira diye misafirler saklicak hay hay... ama yazlari okadar cok dügün oluyorki
cogu insan cöpe atiyor üstüne bir sey not ediyor nerden bilecekler özenerek secildi bir ton para verildi diye... söyle de düsündük yakin akarabalara pahali olandan diyerlerine daha uygun olandan diye ama kendi kendime ayrimcilik yapmak olmaz bana yapilsa da hosuma gitmez diye fazgectim hepsi bir olsun orta yollu bir sey olsun.

Begendigin icin tesekkür ederim canim

keşke bi resim koysaydın cnm en azından fikrimiz olurdu büyüklüğü konusunda ama koçtaşta çok cici sepetler fiyatlarıda uygun gibime geldi bana hiç baktınmı?

buna benziyor canım küçük orta boy büyük varmış ben orta boyun fiyatını yazdım burada
her bor arası 2 lira falan fark edio ama kalitesini görmeden bişey diyemem de
normal de hasır sepetler nekadar merak ettim alanınız varmı?

Son düzenleme:

kesinlikle doğru düşünmüşsün gasoline diye bir arkşımız vardı o davetiyelerde baya bir tecrübelydi burda olsaydı sana yardımcı olurdu cnm

bende resim çıkımadı niye ki

evt şimdi gördüm resmi bunu bilmiyorumda açık olan sepetleri görmüştüm içini bezle kaplamışlardı çokda güzeldi bence eger gösterdiğin modele benziyorsa şimdi baktım ortaboy çok pahalıymış carrefourdaki uygunmuş kaçırma derim

canım bence çok çok uygun, kalitesi nasıl bilemiyorum ama ben sordum geçen hafta sepetleri. Büyük boy 45 orta boy 35 diye hatırlıyorum. Başka bir yerde ise büyük boy 55 ti. Yani bence çok iyi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…