perdelerimi türkiyede brilantda diktirdi annem. Ben netten yatak örtüsünü sectim... perdeleri nasil olmasini istedigimi tarif ettim gerisini annemin zevkine biraktim renkleri filan söyledim gerisini annecim secti. Dün yatak oda perdesin komple bide oturma odasinin tülünü geldi türkiyeden. Dügünden sonrada almanyaya dönerken yatak örtüsünü bide perdenin salini getiririz.
Annem tülleri süper sectim... söyle altin sarili islemesi var bide altin parlak pullari varyavas yavas evimiz eve benzemeye basladi
hayırlı olsun güzelim darısı bize hihoyyyt
saolasin canim. senin perdelerin insallah daha da güzel olur!!!!!
gece uyuyamadim kaltim bir daha perdelerime baktim, sanki hic perde görmemis gibi... ama insanin kendi evi olmasi farkli bir duyguymus... ev islerinden nefret eden ben temizlik yapmaya basladim hihoyyyt
bide ben simdiden dügün den sonra birlikte yasayacagimiz evde simdiden yasiyorum... dügüne kadar eksikleri tamamlamak istiyorum
kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
kizlar dügün davetiyesi incelemekten kusasim geldi diye bilirim... bi model begeniyorum 100 tanesi 200 ytl bi baska bakiyorum bu daha uygundur herhalde diyorum 300 küsür cikiyor... davetiyede ayriyetten hadisi serif yazdirmak istedigim icin kapali olmasi sart
SADE sarif davetiye istiyorum bu nasil sice benim hosuma gitti 50 ytl
[/URL][/IMG]
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Hemen hemen bütün sayfalara baktım ve inanılmaz zevk aldım tabi o kadar sayfayı okumak biraz uzun sürdü :) resim koymayı öğrendiğimde inşallah bende aldıklarmı paylaşırım :dance:
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Hemen hemen bütün sayfalara baktım ve inanılmaz zevk aldım tabi o kadar sayfayı okumak biraz uzun sürdü :) resim koymayı öğrendiğimde inşallah bende aldıklarmı paylaşırım :dance:
güzelmiş hem sade istiyorsun hemde zarif olabilir bende kendimce davetiyeye çok fazla para vermek istemeyenlerdenim tmm bazıları saklar ama gerisi çöpe atıcak bnmde çöpe atıcak param yok :))) o yüzden en uygun ve en sadesini bul derim hihoyyyt
keşke bi resim koysaydın cnm en azından fikrimiz olurdu büyüklüğü konusunda ama koçtaşta çok cici sepetler fiyatlarıda uygun gibime geldi bana hiç baktınmı?
bilsem ki hatira diye misafirler saklicak hay hay... ama yazlari okadar cok dügün oluyorki
cogu insan cöpe atiyor üstüne bir sey not ediyor nerden bilecekler özenerek secildi bir ton para verildi diye... söyle de düsündük yakin akarabalara pahali olandan diyerlerine daha uygun olandan diye ama kendi kendime ayrimcilik yapmak olmaz bana yapilsa da hosuma gitmez diye fazgectim hepsi bir olsun orta yollu bir sey olsun.
Begendigin icin tesekkür ederim canim
buna benziyor canım küçük orta boy büyük varmış ben orta boyun fiyatını yazdım burada her bor arası 2 lira falan fark edio ama kalitesini görmeden bişey diyemem de normal de hasır sepetler nekadar merak ettim alanınız varmı?
buna benziyor canım küçük orta boy büyük varmış ben orta boyun fiyatını yazdım burada
her bor arası 2 lira falan fark edio ama kalitesini görmeden bişey diyemem de
normal de hasır sepetler nekadar merak ettim alanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?