Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öfff çok sinirlerim tepemde bimdeki yemek takımı ben gittiğimde bitmiştiii(( alan varmı sizden?

ben coğu ceyıs tukkanında gordum aynı fıyat zaten bımde ındrım olduğunu sanmıyomkı normal fıyattan satıyo herseyi

esra valla hıc uzulme sevın valla mutlu ol böle calıscağına hıc calısma daha ıyı bugun pek streslıyım delırmek uzereyım -tatlicadiarzu-

böcük çok saol tatlım daha iyileri senin olsun inşallah
sıkma canını her yerde sorun hep aynı.inşallah hiç bi sorun olmadan şu kritik dönemi atlatırız

çıkıcam bi araştırma yapıcam bende:)

doğru söylüyorsun valla böcük hele şu G-20 zirvesinden sonra ben merak ediyorum ne olacağını
paketten ne çıkacağına

kızlar yaa bana pasta keserken çalması için hareketli parçalar söylermisiniz araştırıyorum ama bulamıyorum iki gündür mirmirmirmir ilk dansı buldum onu bulamıyorum

günaydın kızlar,

öyle bi günde fotolarımı koymuşum ki site saldırıya uğramış. kimse göremedi dimi koyduklarımı güme gitti ( beğenenlere ve dile getirenlere teşekkür ederim. dün burası beni aptal etti resmen...

kalanları bugün devam edicem eklemeye

kızlar herkee selam,

Parpal brabantia ve narin çatal bıçaktan ı- bende de var canım umarım doğru terrcih yapmı9şızdır.

Ayy bende ofise gidicem bugünn çağırdılar kıyametler kopmıuş bizde de bi bakem neler olmuşş napcaksam ben. Hemde anahatrım vardı onu bırakaayım hırsız mırsız girer ....

Esracım yaa çok az kaldı işten ayırlcan ama yepyeni bir hayata başlıycan kuşum strs yapma sakınn

Fmk evin resimlerini gördüm canımm doğru yoldasın devam et tamamını da eklersin bi,ze sonrada.

Herkesi öptümm byes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…