Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Koçtaşa gidenleriniz olduysa muhakkak görmüştür.Bölmeli kutular var ben aynalı şifonyerimin ilk çekmecesine koymak üzere 2 tane aldım ondan takılarımı ojelerimi vs koymak için çok hoş bişi(13 tl ) resmini bulamadım kusara bakmayınyerimseniben

kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt

cnm cok sıkkın gecmıs sayfalara pek bakamadım ayın kaçı oldu bız hala gecen ayın avansını alcaz onu bıle ertelıolar

mandilin tesekkür ederim kardesim. daha güzelleri senin olsun.. belirtmeden edemicem görünen lacivert köse takimi da eski annemlerden kalma oda allah izin verirse yenilencek

canımmm :1hug: o zman yeni cici koltuklarınla dahada güzeeel olacaktır.

Kızlar dün Narin'in 89 parça kaşık çatal takım aldım günlük için bu arada narin jumbonun yan kuruluşu 100 yıl garanti veriyor (145 tl aldım) tam set

fmk tatlım evin çok güzel görünüyor. İnşallah içindede bir ömür boyu mutlu huzurlu yaşarsınız. Düğüne 23 gün var canım ama işte yarın ayrılıyorum Bu kadar sık olamayacağım aranızda.

Sağol parpalım.. Bende çok duygusaım bu günlerde

Kızz bukett teşekkür ederim de ağlatacakmısın sen benii... öff vedalar başladı . Ne kötü birşey senağlamasenağlama

Benim msjlarımı gören yok mu maaaa:çok üzgünüm:

cok cok cnm sıkkın kızlar ya suan buraya bıle yazasım yok yemınle onumuzdekı 2 ayın programı yollamışlar cok komık rakamlar var patron bu vazıyet çalışılmaz dedı napcam yaa offf zaten çalışma hevesı kalmadı paramızı alamıyoruzkı calısma hevesımız olsun bıde bugunkı program iyice canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…