Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama

Canım kirlilik sepeti değil dimi çamaşır sepeti tansaşta 14 tl idi bir bak istersen 11 tl ikern almadığıma çok üzgünüm ben

adını hatırlayamadım arkadaşlalrdan biri topiğimiz için dikkat et bağımlılık yapar demiş doğru demişkaydirigubbakcemile5

hayrılı cumalar RABBIM herkese huzurlu yuva kurmayı nasıp etsın banada koca:roflol:

ızmirliler evet çok azız ya benide unutmamış arkadaşlarım off çok sevindim sabah sabah sulfat ve eura
herkese hayırlı cumalar böcükkk alemsen bacım yakaydirigubbakcemile3

kızlar hayırlı cumalar

fmk, maşallh dizmişsin evini ne güzeel.
eminim çook güzeel olacak, bu halinden belli.
bütün evinin resimlerini de görürüz inşallh. .

pıtırcık ben gördum brılanta aynısı var hatta 3 boy ayaklı mumluk 3tanede bundan vardı aynısı

ImageShack® - GalleryKızlar cepli organizerlerden(11 tl) almayı düşünüyorum evdeki terlikler için kiler gibi boş bölümler oluyor ya oraya asıcam.Vakumlu hurcu(20 tl) aldım ama dikdörtgen 2 yorgan 3 yastık alabiliyo bence vakumlu turba yada böle bişi çok iyi oluyor yer tasarrufu açısından. sette kullananlar var Brebantianın(set olarak 287 tl) el izi yapmıyor hiç ve çok şık.

mandilin tesekkür ederim kardesim. daha güzelleri senin olsun.. belirtmeden edemicem görünen lacivert köse takimi da eski annemlerden kalma oda allah izin verirse yenilencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…