Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım sizin ev ne tarafta evde olmadığınız bi gün var mı? girişi nerden kapı kiliti kolay kırılır mı? çeyizlerin hangi odada saklı?:roflol:

Günaydın fıstıklar,

Elbiseni görmedim tatlım ama benim nişanlığımda açık pembeydi ve saçım buketin koyduğu modele çok benziyordu saçlarım çok uzun olmadığı için postiş taktılar fakat postiş ilerleyen saatlerde kafamı çok acıtmıştı.

canım benim Şeniz
çingenlik yok ama 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun yolundayım kaydirigubbakcemile2

Şeniz

ay çok sağolun valla.ilaçda içmek istemiyorum geciktirici falan zaten bomba gibi şiştim.çamaşır giymem imkansız öyle bir kumaşı var ki neyse bu şekilde halledeyim bari.akşam alayım bir tane...

Tatlım ben dün ilaca başladım. Geciktirici değil düzenleyici aldım. 6 gün içiliyor. Arkadaşımda kullanmıştı düğün öncesi bir problem olmadı.

kızlar böle bişi hiç gören varmı yaa:)yemekteyizdeki şaduman masasına koymuştu,içinde mum yaktı.

Bir milyoncualrda bile var canım bunun gibi mumluklar.

Bu sepet çok uygunmuş. Gamzeden göründü kadarıyla güzelde duruyormuş. Benimde ev düzüldü ama henüz sapetim yok sırnaşık şey

üstüme aliniyorum ve tesekkür ediyorum hihoyyyt

Tatlım evin çok güzel olucak eminim. Mobilya renklerimiz aynı. Ayrıca mutfak dolaplarının renginide çok beğendim. Birde bulaşık makinası çalışıyor ise değiştirmeyi en sona bırak derim kötü durmuyor. Ona yapcağın masrafla başka bir eksiğini tamamlarsın.

canımmm çok teşekkür ederim ...aminnn:Saruboceq:

Özlem ablacım Allahtan umut kesilmez yengemin abisininde olmuyordu ameliyat oldular sonra tekrar olmaları gerekiyormuş doktor kesinlikle olmaz dedi ama Allah işte ameliyata gerek kalmadan bebişleri oldu. Rabbim hayırlısıyla sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Düğünün nerede olucak canım.

Sulfatcım, haklısın bencede arama yapılınca kkdan bir çok şey çıkıyor ve herkes buraya bakıyor diğer sitelerde forum başlığı dışında üye olmadan bir şey gösermiyorlar.

eccu, mandallık seninmiş sulfatın sandıydım çok beğendim. sonradan eklediğin o mandallardan alsan ona çok cici olur.

iyi günelrde kullan tatlım. o kutular kullanışlı oluyormuş kullananların yalancısıyım.

kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt

Hayırlı olsun ve hoşgeldin.

cnm cok sıkkın gecmıs sayfalara pek bakamadım ayın kaçı oldu bız hala gecen ayın avansını alcaz onu bıle ertelıolar

düzelir inşallah tatlım.

Kızlar dün Narin'in 89 parça kaşık çatal takım aldım günlük için bu arada narin jumbonun yan kuruluşu 100 yıl garanti veriyor (145 tl aldım) tam set

Narin jumboya fason yapıyor bildiğim. bende oradan iki çeşit çay kaşığı aldım önce ben kullanıcam size bilgi veririm. Pashminam bilir büyük ihtimalle mercana büyük mağza yaptılar güzel şeyler var.

kız böcük zahide ne bee -tatlicadiarzu- hiç duymadım dalgamı geciyon yoksm benlen klava:

Kız mehemtali erbil takılmıştı ya bi sarışın kıza onda çalıyordu hep zahidem die bir şarkı onu dio sana delikafadulden

hayatım, bütün çeyizler çıktı sanırsam. iyi günlerde kullanırsın inşallah.

Esra, neden erkenden işten ayrılıyorsun. daha vakit avrdı son hafta bıraksaydın keşkem.

Esmy, nerede bilen varmı?

tubis fikrin için saol bende kızların dediği gibi yaptırmaya karar verdim ama postis ya da cıt cıt düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…