buketcim ikimizede yeter geel bi plan kuralım senle :jeyyar:
buket banka kasasında saklıyom bunları :))))))))
ya kızlar bişey dicem nişanlımı görmüştünüz açık pembe renk. ona nasıl bi saç yaptırsam açıkmı toplumu. bide ben ince taç takmak istiyorum kuzenim toplu yap yandan toka tak diyo.sözlümde acık yap bence diyo her kafadan bi ses cıkıyo annemde kayınvaldemde acık yaptır diyo sizce nasıl yaptırım bide taç elbiseyle boğarmı kollarıda taçlıya yine koyuyorum elbisemi fikir veriin lüffffennn
canım benim Şeniz
çingenlik yok ama 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun yolundayım kaydirigubbakcemile2
ay çok sağolun valla.ilaçda içmek istemiyorum geciktirici falan zaten bomba gibi şiştim.çamaşır giymem imkansız öyle bir kumaşı var ki neyse bu şekilde halledeyim bari.akşam alayım bir tane...
buna benziyor canım küçük orta boy büyük varmış ben orta boyun fiyatını yazdım burada
her bor arası 2 lira falan fark edio ama kalitesini görmeden bişey diyemem de
normal de hasır sepetler nekadar merak ettim alanınız varmı?
üstüme aliniyorum ve tesekkür ediyorum hihoyyyt
canımmm çok teşekkür ederim ...aminnn:Saruboceq:
2 augostos
Ben korkudan sadece arkadaşların bakabileceği albüm bile oluşturamıyorum, korsanlardan kaydirigubbakcemile3 Ya bir de dışardan misafirlerin yazıları bile okuması kötü bence. Birçok sitede forumlara girmen için üyelik şart, neredeyse hepsinde
Koçtaşa gidenleriniz olduysa muhakkak görmüştür.Bölmeli kutular var ben aynalı şifonyerimin ilk çekmecesine koymak üzere 2 tane aldım ondan takılarımı ojelerimi vs koymak için çok hoş bişi(13 tl ) resmini bulamadım kusara bakmayınyerimseniben
kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt
cnm cok sıkkın gecmıs sayfalara pek bakamadımayın kaçı oldu bız hala gecen ayın avansını alcaz onu bıle ertelıolar
Kızlar dün Narin'in 89 parça kaşık çatal takım aldım günlük için bu arada narin jumbonun yan kuruluşu 100 yıl garanti veriyor (145 tl aldım) tam set
kız böcük zahide ne bee -tatlicadiarzu- hiç duymadım dalgamı geciyon yoksm benlenklava:
görgüsüzlüğümün belgesi, tozbezimmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
kız böcük zahide ne bee -tatlicadiarzu- hiç duymadım dalgamı geciyon yoksm benlenklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?