Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım o donlar ne nan:roflol:abowww

gamze kör deılık ya goruyok yok cnm ya moralım bozuk aslında arada sayfa atladım

ben yanlış yazmışım kirli sepeti yavrucum ama denilene göre baya uygunmuş gidip bakmakta fayda var

Günaydın fıstıklar,

Bu sepet çok uygunmuş. Gamzeden göründü kadarıyla güzelde duruyormuş. Benimde ev düzüldü ama henüz sapetim yok sırnaşık şey

Esmy, nerede bilen varmı?

evet çok güzel duruyor ben de çok beğendim ki bu fiyat plastiklerin fiyatına eş sizin yakkınınızda varsa carrefour uğra bence yokmuş senin dea.s

buarada esmy yi ben de arıyorum bana dantellerini sardırdığı yerin telini verecektiikaydirigubbakcemile2

dün pazardan aldım tanesi 1 tl.

kız çeyiz topkine söylenenlere inat koyuyosun dimikaydirigubbakcemile3
güzelmiş güle güle giy:jeyyar:
Eudorabeta senin içinde carrefoura gidince beyaz kirli sepeti var mı bakıcam söz:)

böcük zamandan tasarruf etmek lazım makinalar olmazsa yanarız valla:)
lal serisinede bittim ben hepsi çok tatlı yaa

gule gule kullan cnm cok guzel bıu ya :asigim:
nie moralin bozuk böcüğüm yaaaa fisfisfis

sayım mı sayım:1closedeyes:
mart avansını bıle daha alamadık-tatlicadiarzu-
2320 tl borcum var
250 tl ssk asgarı gecım parasımızı vermdıler
maaslar yarıya ındı
maaslardan kestıler
gunlerımızı kestıler iş yk

hayatım hepsi çok güzel güle güle kullan cicilerini canım
böcükçüm çok saol canım:)

Ben böcükkk diyommmm amaaaa
saol
kızzz aşmı erion sen yaw:jeyyar:
olabılır:jeyyar:
Böcük sende ağzının tadını biliyosun haaa
öle derler kaydirigubbakcemile3

bende ıkı şeyı var gerı kalan parcalarıda alcam ısyerım batmazsa allah korusun:Saruboceq:

Sende saol böcükkk sıkma canını kime sorsan böle inan allah yardımcımız olsun

tubis fikrin için saol bende kızların dediği gibi yaptırmaya karar verdim ama postis ya da cıt cıt düşünmüyorum

taktırma walla bende bida hiçç düşünmüm taktırmayı kafamı arkaya doğru çekti.

dkb, tüm mutfak makinalarını iyi günlerde kullan canım.

ama bizim bi milyoncularda yokk((

züccaciye satan yerlerdede var ciciş dikkat etmemişsindir. bir dolan görürsün mutlak.

lepicim, esmye ulaşamzsan tlfon numarasını veririms ana yoluda tarif ederim.

hayatım, senin ev işyerine yakınmıydı acep. diyom saba işe gelirken bi size uğrasam iyi olcak çeyizim çoğalsın

tembel avrat reyonu kaydirigubbakcemile3
cnm üzüldüm bak şimdi( bozma moralini böcüğüm düzelir herşey inşallah.

Allah yardımcın olsun böcükcüm :teselli: umarım en kısa zamanda işleriniz düzelir cnm

Sende saol böcükkk sıkma canını kime sorsan böle inan allah yardımcımız olsun

saolun kızlar ayy valla suan elım ayağım tutmuyo bısey yapasım yok daraldım ıyıcene gıydım kıyafet bıle benı sıkıyo off alllahım sen yardım et herkese :Saruboceq:

ay çok komik ve benim açımdan rezil bi olay olduklava: kızlar şimdi dün pazardan bu donları alıyorum. neyse aldım parayı uzattım, torbayı aldım. sonra çocuk demez mi

abla bunu takar mısın?

ahanda bu alttaki

şimdi dervişin fikri zikri olayı. benim de üst beden biras küççük, cücük modunda olduğu için, kompleks yaptım kendikendime ve bunu nasıl sandıysam sütyen zannettim. abla bunu takar mısın derken bana bişey mi ima etmeye çalışıyor acaba diye saniyeler içinde kendi kendimi yerken, sonra o aptal ve boş bakan suratıma daha fazla dayanamamış olacak ki,

abla uyurken gözüne takıyon göz bantı dedi :roflol::roflol: ve torbaya bunu da attı, hediyem olsun deyü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…