Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay cnm benm ya bende yazınındevamını gormedım once dıcketım o goz ıcın oluyo bazen ama pazarcılar densızde oluyor sutyen alırken abla bu sana olmaz dıyenlerfelan cokkkk

Kızlar ben nişanlımı özlediiimmmm of şafak 40:asigim:

pıtırcık olur cnm 1 tl yerılerınde 1 tl bısey yok artık:roflol: masallah hersey pahalı bı aldığımız maaslar aynı tmm cnm bulursam derım sana hatta alır yollarım
aslında
esenler sonduraktakı şubesınde var yakınsan bı bak ıstersen cnm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Ayyyy çok güldüm ya, allah da seni güldürsün hayatım

gamzecim sanada tunaydın...

ayy hayatım, bende sutyen sanmıştım resmi görünce yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aldım canım mesajını saol giderken tel açarım olmadı sana gene sorarım :1hug:

canım ben balıkesir gönendeyimm
sen bulursan öle ufak mum koyulan bana söle aldırırım çok fazla pahalı diilse.

Hayatım yine döktürmüşsün maşallah ıyi günlerde kullan hepsini
Dkb canım hepsi çok güzel, sen de güle güle kullan

blks h geldınız

ptırcık la apardon ben hıc bakmadım senı dırek ıst sandıydım ben bakım brıllanta cok gırdım adam benı dövcek sonunda baska yerde bulursam alırım sana tatlım

bende bekledim kızlar 15 ay valla çok zor oluyo geldiğinde aa ne cabuk gecti olduk.Allah tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin işallah kazasız belasız hayırlısıyla..

Geçen yıl bu zamanlar ben de asker bekliyordum. O zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor, şimdi ise düşündüğümde sanki öyle bir dönem hiç yaşanmamış gibi geliyor. Ama havaalanıdaki uğurlama ve yine havaalındaki dönüş anı ömrüm boyunca unutmayacağım anlar oldu :asigim:

valla alıntı rekoru klırcam ama napyıım aklımda kalmıyo sonra

Bende duvar stickerlarından istiyodum ama ev kira olacağı için öyle bi şansım varmı bilmiyorum.Bunlar yapıştığı yerden iz bırakmadan çıkarmı acaba?

tatlım duvar sticker i yerine nişanlım bana şey dedi
onun yerine yine sticker gibi bir şeyler yapıştırıyorsun duvara sonra boyuyorsun duvarı boylu boyunca sooorada stickeri çekiyosun o şekil çıkıyo anlatabildimmi bilmiyom ama biz öle yapcaz sanırım

kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt

DKB hoşgeldin aldıklarını güle güle kullan canım ama fiyatlarını da yazsan yanlarına almayanlara fikir olur nedersin

cnm cok sıkkın gecmıs sayfalara pek bakamadım ayın kaçı oldu bız hala gecen ayın avansını alcaz onu bıle ertelıolar

böcük canım üzülme yaa daralma haline şükret
benim görümcem de yataş ta çalışıyo demişimdir belki
onlarında maaşlarının üçtebirini veriyorlar ama napsın kız şükrediyom gene diyo

ESRA cım bizi bırakma yaaaaaa mutlaka girmeye çalış lütfennnnnnnnnn

doğru söylüyorsun valla böcük hele şu G-20 zirvesinden sonra ben merak ediyorum ne olacağını
paketten ne çıkacağına

aman bi halt çıkcağı yokda neyse işte

kızlar yaa bana pasta keserken çalması için hareketli parçalar söylermisiniz araştırıyorum ama bulamıyorum iki gündür mirmirmirmir ilk dansı buldum onu bulamıyorum

bende arıyorum hala

HAYATIM hemen hemen hepsini gördüm dünde dediğim gibi anneme gösterdim havlularını filan bitti resmen
çook güzel dedii

Hayatım sizin ev ne tarafta evde olmadığınız bi gün var mı? girişi nerden kapı kiliti kolay kırılır mı? çeyizlerin hangi odada saklı?:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

görgüsüzlüğümün belgesi, tozbezimmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))

neden öyle dedin anlamadım ben canım :bbo:

Kızlar ben nişanlımı özlediiimmmm of şafak 40:asigim:

aha da yarama bastın
canım benimkide almanyada 3 aydır nişanlıyız nişanlandıktan 10 gün sonra gitti hala göremedim yüzünü senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…