valla eskiden bir milyoncuktu şimdi onlarda zamlandı:)))ucuz görürsen haber et bana sen:)sızın ordakıler kaç mılyoncuk kaydirigubbakcemile3 ben gorursem alım sana nan ama benım gorum brıllant mağazasında vardı ama ordan alamam cok pahalı :dilcikar:
ay çok komik ve benim açımdan rezil bi olay olduklava: Kızlar şimdi dün pazardan bu donları alıyorum. Neyse aldım parayı uzattım, torbayı aldım. Sonra çocuk demez mi
abla bunu takar mısın?
Ahanda bu alttaki
[ımg]http://img26.imageshack.us/img26/3672/camasir9.jpg[/ımg]
[ımg]http://img26.imageshack.us/img26/camasir9.jpg/1/w320.png[/ımg]
şimdi dervişin fikri zikri olayı. Benim de üst beden biras küççük, cücük modunda olduğu için, kompleks yaptım kendikendime ve bunu nasıl sandıysam sütyen zannettim. Abla bunu takar mısın derken bana bişey mi ima etmeye çalışıyor acaba diye saniyeler içinde kendi kendimi yerken, sonra o aptal ve boş bakan suratıma daha fazla dayanamamış olacak ki,
abla uyurken gözüne takıyon göz
bantı dedi :roflol::roflol: Ve torbaya bunu da attı, hediyem olsun deyü:roflol:
ay çok komik ve benim açımdan rezil bi olay olduklava: kızlar şimdi dün pazardan bu donları alıyorum. neyse aldım parayı uzattım, torbayı aldım. sonra çocuk demez mi
abla bunu takar mısın?
ahanda bu alttaki
şimdi dervişin fikri zikri olayı. benim de üst beden biras küççük, cücük modunda olduğu için, kompleks yaptım kendikendime ve bunu nasıl sandıysam sütyen zannettim. abla bunu takar mısın derken bana bişey mi ima etmeye çalışıyor acaba diye saniyeler içinde kendi kendimi yerken, sonra o aptal ve boş bakan suratıma daha fazla dayanamamış olacak ki,
abla uyurken gözüne takıyon göz bantı dedi :roflol::roflol: ve torbaya bunu da attı, hediyem olsun deyü:roflol:
taktırma walla bende bida hiçç düşünmüm taktırmayı kafamı arkaya doğru çekti.
lepicim, esmye ulaşamzsan tlfon numarasını veririms ana yoluda tarif ederim.
hayatım, senin ev işyerine yakınmıydı acep. diyom saba işe gelirken bi size uğrasam iyi olcak çeyizim çoğalsın
canım ben balıkesir gönendeyimmpıtırcık olur cnm 1 tl yerılerınde 1 tl bısey yok artık:roflol: masallah hersey pahalı bı aldığımız maaslar aynı tmm cnm bulursam derım sana hatta alır yollarım
aslında
esenler sonduraktakı şubesınde var yakınsan bı bak ıstersen cnm
Kızlar ben nişanlımı özlediiimmmm of şafak 40:asigim:
senağlama
canım bende asker bekliyorum bizdede şafak 47.günler hiç geçmiyo
Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah
benımde cnm
dondurma
antep fıstık
çaklıt
mısır kavurması
sarma
patates salatası
kakaolu pasta falan ıstıyo :1rolleyes:
Bende duvar stickerlarından istiyodum ama ev kira olacağı için öyle bi şansım varmı bilmiyorum.Bunlar yapıştığı yerden iz bırakmadan çıkarmı acaba?
kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt
cnm cok sıkkın gecmıs sayfalara pek bakamadımayın kaçı oldu bız hala gecen ayın avansını alcaz onu bıle ertelıolar
doğru söylüyorsun valla böcük hele şu G-20 zirvesinden sonra ben merak ediyorum ne olacağını
paketten ne çıkacağına
kızlar yaa bana pasta keserken çalması için hareketli parçalar söylermisiniz araştırıyorum ama bulamıyorum iki gündür mirmirmirmir ilk dansı buldum onu bulamıyorum
günaydın kızlar,
öyle bi günde fotolarımı koymuşum ki site saldırıya uğramış. kimse göremedi dimi koyduklarımı güme gitti( beğenenlere ve dile getirenlere teşekkür ederim. dün burası beni aptal etti resmen...
kalanları bugün devam edicem eklemeye
Hayatım sizin ev ne tarafta evde olmadığınız bi gün var mı? girişi nerden kapı kiliti kolay kırılır mı? çeyizlerin hangi odada saklı?:roflol:
Kızlar ben nişanlımı özlediiimmmm of şafak 40:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?