Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar okuyamadım herkezı ama yenı ciciler alan herkeze hayırlı olsun
fmk esşyalar cok guzel cnmmm a.s.

ewt sulfat katılıyorum sana özellikle ilk acemiliğini bilecikte yaptı ilk yolcu ettiğimi hiç unutmam çok ağlamıştım senağlama

MISIR KAVURMASI NE BACIM?:1shok:

adını ben salladım kaydirigubbakcemile3
konserve mısırı alıyom sıvı yağ ıle tavada cevırıyom 10 dk sonra bahartlarla karıstıroym yıyomcokacimcoook gene cnm cektı

ben 2 kez asker yolu bekkledım be aman bıda mı asla gamyoncuiremsu zaten benden kucuk koca alcak deılım:1closedeyes:

VAYY çakall küçücük kutusu 3 tl olan şeyden yapıon aferin sanaa:):) güzel oluomu satılanlar gibi

saol böcukum benı bı sen farkettın senağlama
haytaımm aldıklarını gule gule kullan

kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama

bence cok uygun ve cok guzeller cnm :jeyyar: alabılırsın

becerebildimmi ki çok zor yahu :1no2:

h geldın cnm resım olmuş gule gule kullan
ımageshack ten yuklemedın sanırsam ama olmuş Şeniz

h geldın cnm avatardan tanıdım senı acep dedım kardesı mı cok benzıyorsunz cunku

fmk küçülttüm canım:)

evın cok guzel cnm ama dekorasyon urunlerınde eksıkler var gamyoncuiremsu zaten tamamlıycaksın kendın demıssın mutfakta cok hoş bende tam dıycektım beyaz bulasık mak kötu durmuş dıe mobılya ıle kaplarsan daha bı harıka olcak kesın
davetıye konusnda bencede sade ve ucuz seç cunku atıyolar çöpe boşuna para vermek olmasın evınde gule gule otr cok guzel:asigim:

bende bekledim kızlar 15 ay valla çok zor oluyo geldiğinde aa ne cabuk gecti olduk.Allah tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin işallah kazasız belasız hayırlısıyla..

Allahtan 5 ay 15 olsa ne olurmuşuz bilmem

Vala ben üstelik aynı anda iki asker bekledim,şöyle ki: Aşkımın gelmesine 3 ay kala kardeşim gitti. Tabii aşkımın kısa dönem olduğu için 5.5 ay sürdü ve geçen yıl mayısta döndü. Ama kardeşimin 15 aydı, şafak 23 :lepi:

benimde abim ile nişanlım aynı ana denk geldi biri gelmeden diğeri gitti hayırlı teskereler hepsine nerde varsa rabbim

ya bu stickerlar gercekten leke bırakmıyo mu şimdik.evimiz kira olucak ama ben ısterım ya yatak odasına ve hole.hoş durur emınım

VAYY çakall küçücük kutusu 3 tl olan şeyden yapıon aferin sanaa:):) güzel oluomu satılanlar gibi

cok uyanıkım cnm 2,25 tl alıyom kutusunu gram olarakta cok var tabı bana 2 kutu anca yetıyocokacimcoook 4,5 tl verıyom ama kocaman kap doluyo bımden alıyom sadece ordan alıp yıyorum baska markaların yedım hıc guzel deıl ama bımdekınden sıddetle tavsıye edıyorum cok taze he :jeyyar: ama yıkamayı unutma
saol böcukum benı bı sen farkettın senağlama
haytaımm aldıklarını gule gule kullan

ben heryere yetısıtım:ecrin_bebek:

kızlar bunu dun 28tlye aldım

buda balkonum kocaman balkonum var kızlar

bu suslerde 3u 40 tl

esracım bunlarda benden ... Şeniz

Canım benim çok teşekkür ederim.Şeniz

esra valla hıc uzulme sevın valla mutlu ol böle calıscağına hıc calısma daha ıyı bugun pek streslıyım delırmek uzereyım -tatlicadiarzu-

Gerçi orasıda öyle canım. Bizimde maaşlar konusunda sıkıntımız var. Ama yindede çokkk üzlüyorum.

Esracım yaa çok az kaldı işten ayırlcan ama yepyeni bir hayata başlıycan kuşum strs yapma sakınn

Evet canım yepyeni ve çok farklı bir hayat. Tek iyi yönü aşkımla aynı evi paylaşmanın heyecanı :asigim:

Esra, neden erkenden işten ayrılıyorsun. daha vakit avrdı son hafta bıraksaydın keşkem.

Tatlım çokta erken değil 23 günüm kalmış :1shok: hala inanamasamda. Eee işlerim var benimde .

ESRA cım bizi bırakma yaaaaaa mutlaka girmeye çalış lütfennnnnnnnnn

23 gün daha her fırsatta koşa koşa buraya geleceğim merak etme canımm:1hug:

asker yolu beklemek hayatımın su ana kadar ki kısmında en zor dönemiydi. senağlama allah herkese yardım etsin.5 ay da olsa çokk zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…