MISIR KAVURMASI NE BACIM?:1shok:
adını ben salladım kaydirigubbakcemile3
konserve mısırı alıyom sıvı yağ ıle tavada cevırıyom 10 dk sonra bahartlarla karıstıroym yıyomcokacimcoook gene cnm cektı
ben 2 kez asker yolu bekkledım be aman bıda mı asla gamyoncuiremsu zaten benden kucuk koca alcak deılım:1closedeyes:
kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
becerebildimmi ki çok zor yahu :1no2:
saol böcukum benı bı sen farkettın senağlama
haytaımm aldıklarını gule gule kullan
h geldın cnm avatardan tanıdım senı acep dedım kardesı mı cok benzıyorsunz cunkuslm güzel gelinler ve adaylar..
ben özloş06 özlem oldum şaşırmayın:)
valla sürekli takipteyim sizlerii..
ev ve ev dekorasyonuna bayılıyorum ve sizler bana çok güzel fikirler veriyorsunuz..bu topiğe bayılıyorum ben ...
ama neden evlerinizi ekleyip siliyorsunuz yaa ben merakla beklemedeyim valla sizlerin güzel evlerinizi....
lütfen hemen silmeyin tamamııı
hadi bakalım kolay gelsin sizlere....
bende bekledim kızlar 15 ay valla çok zor oluyo geldiğinde aa ne cabuk gecti olduk.Allah tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin işallah kazasız belasız hayırlısıyla..
tatlım öyle deme ama
bende farkettim ama herkese yorum yapamıyorum bazen
kaydirigubbakcemile3
Allahtan 5 ay 15 olsa ne olurmuşuz bilmem
Vala ben üstelik aynı anda iki asker bekledim,şöyle ki: Aşkımın gelmesine 3 ay kala kardeşim gitti. Tabii aşkımın kısa dönem olduğu için 5.5 ay sürdü ve geçen yıl mayısta döndü. Ama kardeşimin 15 aydı, şafak 23 :lepi:
VAYY çakall küçücük kutusu 3 tl olan şeyden yapıon aferin sanaa:):) güzel oluomu satılanlar gibi
saol böcukum benı bı sen farkettın senağlama
haytaımm aldıklarını gule gule kullan
esracım bunlarda benden ... Şeniz
esra valla hıc uzulme sevın valla mutlu ol böle calıscağına hıc calısma daha ıyı bugun pek streslıyım delırmek uzereyım -tatlicadiarzu-
Esracım yaa çok az kaldı işten ayırlcan ama yepyeni bir hayata başlıycan kuşum strs yapma sakınn
Esra, neden erkenden işten ayrılıyorsun. daha vakit avrdı son hafta bıraksaydın keşkem.
ESRA cım bizi bırakma yaaaaaa mutlaka girmeye çalış lütfennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?