Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya bu stickerlar gercekten leke bırakmıyo mu şimdik.evimiz kira olucak ama ben ısterım ya yatak odasına ve hole.hoş durur emınım

tatlım bauhaus larda yapışmayanda varmış sanırsam

kızlar bunu dun 28tlye aldım

buda balkonum kocaman balkonum var kızlar

bu suslerde 3u 40 tl

süsler çok güzelmiş canım güle güle kullan

ya bu stickerlar gercekten leke bırakmıyo mu şimdik.evimiz kira olucak ama ben ısterım ya yatak odasına ve hole.hoş durur emınım

bı bılgım yok ama sallıyom
yağlı boyada ız yapmaz bence ama diğer boya turlarınde yapar sımdık boya turleını bılmıyom şöle dıyım
hanı altına alçı sonra boya yapılıyorya o yağlı boya deıl mı eğer öleyse altına alcı yapılan boyadan kolaylıkla cıkar cunku ben denedım nasıl mı ıkea gıttım orda vardı duvarda baktım ana dedım bu stecer ben boyadan yapıyolar sanımıstım dedım kendı kendıme sonra bırılerı cıkarmış kenarını ellıyolardı bende elledım sokmeye calıstımbısey olmadı
ama diğer kireç ustune dırek boya olan evlerde kalkmaz kırecıde beraber cıkarır mazallah sonra ev sahıbı kapı dısarı eder kaydirigubbakcemile3

benim balkonda aynı böyle kocaman :) orayı çok güzel bi oturma köşesi gibi yapmayı düşünoyrum yani nette görmüştüm onun gibi dur bulumda yüklim

ayy evet yaaa zaten hala bılem ev bulamadık buldugumuz o evde de ev sahıbı anlamaz vala stıcker dan mıtıkırdan delikafadulden :roflol: sırnaşık şey

kızlar herkese teşekkür ederim. croiselle böle mi yazılıyodu? annene de teşekkürlerimi ilet canım. esmy aldıklarını güle güle kullan. balkonun benim balkona çok benziyo, bi an benim ev sandım :)) esracım seni de özlicez bu arada. umarım herşel hayırlı olur.

böcük canım inşallah senin de maaşın ve diğer alacakların yatar.

Emys süslerin çok hoşmuş
Esra ya o gözyaşını gördüğümde bi fena oluyorum. Allahım kendimi son 23 gün kalmış olarak düşünemiyorum senağlama

kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
eğer bahsettiğin kirli sepeti değilse pahalı canım ben burda 8 liraya buldum 2 sini pazarlıkla 15 e almayı planlıyorum yerimseniben
fmk canım doğru sölüo Hem eğleniyon hem evleniyon :roflol::roflol::roflol:

Günaydın ballarımm. Yarın son günüm :çok üzgünüm: Bu stresli zamanlarda burada rahatlıyordum öööfffff
esracım canım senin psikolojini anlıyorum hem sevinç var hem buruk bi hüzün sıkma canını o resmi de kaldır çabuk sırıtan bebek resmi koy bakem :roflol::roflol:
öcüğüm üzülme canım herşey yoluna gircek inş. sabırla bekleyelim :Saruboceq:
kız hayatım kaldır donları ortadan casuslar var :1ninca:
ayyyy koptum buket :roflol::roflol:nan casus donu netsin :roflol::roflol:
kızlar bunu dun 28tlye aldım

buda balkonum kocaman balkonum var kızlar

bu suslerde 3u 40 tl
aman allahım balkona bak bizim salon kadar oraya bi köşem at sırnaşık şey masa aksesuarların çok yakışmış diğerlerinden daha uyumlu olmuş esmacım güle güle kullan

Hayatım aldıklarını ördürdüklerini güle güle kullan canıma.s.

esracım canını sıkmamaya calıs 23 gun sonra esının yanında olacaksın ne gusel.boyle tesellı et kendını.bu arada dusundum de son 23 gunum kalsa nası bı durumda olurdum kendım.heyecanla yatıp kalkardım herhalde kaydirigubbakcemile3

rica ederim hayatım

adım IŞIL bu arada :teytey:

esmy o balkon benım olcaktı ne kaktusler yetıstırımdım ya evde cok var ama balkonumuz okadr buyuk deıl ayy bu hafta topraklarınımı değiştrme zamanım geldı
en usttekınden ben cok gordum ı gunlerde kullan altakı uclunun rengı sımdık daha ıyı

ıki gündür burcu nerelerde yaa? Gelip hemen kayboluyor. Burcum sen gelinliğe mi taktın kafanı tatlişim :1hug:

baberko ve sulfat saolun kızlar biraz moral oldu.
biran önce biterde bende ne çabuk bitti derim inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…