ya bu stickerlar gercekten leke bırakmıyo mu şimdik.evimiz kira olucak ama ben ısterım ya yatak odasına ve hole.hoş durur emınım
kızlar bunu dun 28tlye aldım
buda balkonum kocaman balkonum var kızlar
bu suslerde 3u 40 tl
ya bu stickerlar gercekten leke bırakmıyo mu şimdik.evimiz kira olucak ama ben ısterım ya yatak odasına ve hole.hoş durur emınım
bı bılgım yok ama sallıyom
yağlı boyada ız yapmaz bence ama diğer boya turlarınde yapar sımdık boya turleını bılmıyom şöle dıyım
hanı altına alçı sonra boya yapılıyorya o yağlı boya deıl mı eğer öleyse altına alcı yapılan boyadan kolaylıkla cıkar cunku ben denedım nasıl mı ıkea gıttım orda vardı duvarda baktım ana dedım bu stecer ben boyadan yapıyolar sanımıstım dedım kendı kendıme sonra bırılerı cıkarmış kenarını ellıyolardı bende elledım sokmeye calıstımbısey olmadı
ama diğer kireç ustune dırek boya olan evlerde kalkmaz kırecıde beraber cıkarır mazallah sonra ev sahıbı kapı dısarı eder kaydirigubbakcemile3
esmy bu ne anlayamadım?
1.RESİM
tealıght sanırsam
eğer bahsettiğin kirli sepeti değilse pahalı canım ben burda 8 liraya buldum 2 sini pazarlıkla 15 e almayı planlıyorum yerimsenibenkızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
fmk canım doğru sölüo Hem eğleniyon hem evleniyon :roflol::roflol::roflol:hos geldin tatlim.... hic merak etme ben resim koymayi ögrendime göre sen de ögrenirsin yerimseniben burasi mükemmel bir yer sohbet harika hem eyleniyorsun hem bir sürü bilmedigin seyler ögreniyorun bilgi paylasiyorsun... sadece dikkat et bagimlilik yapiryor :lepi:
esracım canım senin psikolojini anlıyorum hem sevinç var hem buruk bi hüzün sıkma canını o resmi de kaldır çabuk sırıtan bebek resmi koy bakem :roflol::roflol:Günaydın ballarımm. Yarın son günüm :çok üzgünüm: Bu stresli zamanlarda burada rahatlıyordum öööfffff
öcüğüm üzülme canım herşey yoluna gircek inş. sabırla bekleyelim :Saruboceq:cok cok cnm sıkkın kızlar ya suan buraya bıle yazasım yok yemınleonumuzdekı 2 ayın programı yollamışlar cok komık rakamlar var patron bu vazıyet çalışılmaz dedı napcam yaa offf zaten çalışma hevesı kalmadı paramızı alamıyoruzkı calısma hevesımız olsun bıde bugunkı program iyice canımı sıktı
ayyyy koptum buket :roflol::roflol:nan casus donu netsin :roflol::roflol:kız hayatım kaldır donları ortadan casuslar var :1ninca:
aman allahım balkona bak bizim salon kadar oraya bi köşem at sırnaşık şey masa aksesuarların çok yakışmış diğerlerinden daha uyumlu olmuş esmacım güle güle kullankızlar bunu dun 28tlye aldım
buda balkonum kocaman balkonum var kızlar
bu suslerde 3u 40 tl
kızlar herkese teşekkür ederim. croiselle böle mi yazılıyodu? annene de teşekkürlerimi ilet canım. esmy aldıklarını güle güle kullan. balkonun benim balkona çok benziyo, bi an benim ev sandım :)) esracım seni de özlicez bu arada. umarım herşel hayırlı olur.
böcük canım inşallah senin de maaşın ve diğer alacakların yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?