İki gündür burcu nerelerde yaa? Gelip hemen kayboluyor. Burcum sen gelinliğe mi taktın kafanı tatlişim :1hug:
ay arada bir girip bakabiliyorum anca .yazamıyorum valla patron karşımda olduğu için.
esmy canım evinin tümünü görmekte nasip olur inş.
he aklımda sana bişiy sorcam neden evim mavi renk badanası cicim..
gelinlik ve diğer şeyler canım. ama en çokda gelinlikçiye sinir oldum. hakettiği bir emek olsa oturup göz nuru dökecek olsa helali hoş olsun derdim ama haketmiyor malesef.... :1no2:Sağol burcucum, ben de çok güldüm sonradan tabii :)))))))))
sen gelinliğine mi üzülüyosun?
Burcu ayyy kıyamam, bu tayin, lojman vs. işleri hep sıkıcı zaten yaa. Ama herşeyde bir hayır vardır. Üstünde çok düşünme, allah daha kötü şeylerden korusun. Muhakkak ki can sıkıcı ama sağlık olsun da, başka bir pürüz çıkmasın. Biz evini merak ediyoruz tabiki ama yerleştikten sonra görürüz. Sıkma sen tatlı canını :1hug:
Esra ya o gözyaşını gördüğümde bi fena oluyorum. Allahım kendimi son 23 gün kalmış olarak düşünemiyorum senağlama
esracım canım senin psikolojini anlıyorum hem sevinç var hem buruk bi hüzün sıkma canını o resmi de kaldır çabuk sırıtan bebek resmi koy bakem :roflol::roflol:
esracım canını sıkmamaya calıs 23 gun sonra esının yanında olacaksın ne gusel.boyle tesellı et kendını.bu arada dusundum de son 23 gunum kalsa nası bı durumda olurdum kendım.heyecanla yatıp kalkardım herhalde kaydirigubbakcemile3
ya bende dugundasımda esraydı ama otarıhı ılerı attı:ecrin_bebek:
Parpalımm bu vakumlar vakumladıktan sonra çıkarınca koku yapıyormu öyle demişti kızlar koku oluyor diye ondan ben almaktan vazgeçtimm :uhm:ImageShack® - GalleryKızlar cepli organizerlerden(11 tl) almayı düşünüyorum evdeki terlikler için kiler gibi boş bölümler oluyor ya oraya asıcam.Vakumlu hurcu(20 tl) aldım ama dikdörtgen 2 yorgan 3 yastık alabiliyo bence vakumlu turba yada böle bişi çok iyi oluyor yer tasarrufu açısından. sette kullananlar var Brebantianın(set olarak 287 tl) el izi yapmıyor hiç ve çok şık.
iyi günlerde kullan canm a.s.kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt
Ben gördümm pıtırcık gittim yine bişeler aldım geldimm :1nincaöfff çok sinirlerim tepemde bimdeki yemek takımı ben gittiğimde bitmiştiii(( alan varmı sizden?
bendimm bennn kaydirigubbakcemile3EUDOBETA rendeyi soran sen miydin ya?? benim rendemin altı kapalı canım
ayy ne güzel yaa benimde duruyor battaniyelerim.kundaklarım zıbınlarım annem saklamışş saolsunn
Evett canımm aynenn böyle bişii arıyorumm yuppiiii :sm_cool: Saol hayatımm ŞenizBen ve beta dün rende konusunu konuşuyorduk canım. Nerden aldın bunu çok güzelmiş. Betanın da tarif ettiği rende böyle bişey sanırım :lepi:
esracam, betacım sağolun :))
beta izmir'de ikea var mıydı?
burcucum 1800 istemişti dimi?
evet var canım olmazmıı kaydirigubbakcemile3 Yarın gidicem zaten mutfak masası alıcaz o arada rendeyide alırım sositososito Tşk ederim tekrar hayatımm Şenizesracam, betacım sağolun :))
beta izmir'de ikea var mıydı?
burcucum 1800 istemişti dimi?
sağolun kızlar destekleriniz için...
inanıyorum ki çok mutlu şekilde kızlar buldumm diktireceğim yeri diye sevinerek gelirim inşallah....
şimdi kalkıp epilasyon yapıyım acıyı acı söker diymi ama:)))))))))))))
böcük tepesinde kapak var görmüyon mu bacım???????
cnm artık tam resımlerı 20/4 da eklerım ızındonusu
brabo sana nasılfarkettın badana rengını kıracıyız ya ev sahıbı boyatmıs yenı hemde yenıboyatmıs kıraya vermek ıcın hangı akla hızmet bılmıyoz tabi
yatak odasının rengı cok uyumlu ama salon oyle oldu işte bizded boyamadık
evet var canım olmazmıı kaydirigubbakcemile3 Yarın gidicem zaten mutfak masası alıcaz o arada rendeyide alırım sositososito Tşk ederim tekrar hayatımm Şeniz
Burcu geçmişi okuyamadım :uhm: Naptın gelinlik işini ? birde lojman olmamış sanırımm :1no2: üzülme tatlımm sen eve çıkarsann bizde balayına hem size gelirizz içeriyede sokmama gibi bi durum olmaz :jeyyar: dimii ben senin evini düzerimm tatile vereceğim paraylaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?