Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

İki gündür burcu nerelerde yaa? Gelip hemen kayboluyor. Burcum sen gelinliğe mi taktın kafanı tatlişim :1hug:

canım arkadaşım :1hug: beni soran dillerini yerim senin...
nasıl belli oluyor diymi kafama bir şeyleri taktığım... :çok üzgünüm:
evet canım gelinlik işi canımı çok sıkıyor. yarın bütün gün gelinlikçileri gezicem... :çok üzgünüm:
bunun dışında bir pürüz daha var ara tayinlerde lojman çıkmadı senağlama
bu ne demek oluyor biliyor musun?
evi düğünden ve balayından sonra kurucaz demek oluyor. evi olmayan bir gelin:çok üzgünüm: yinede binlerce kere şükürler olsun herşeyin hayırlısı diyorum. ama bende evimi düğünümden önce hazır etmeyi sizlere göstermeyi çok isterdim :çok üzgünüm:
işte kafamda bunlar varken yazamıyorum...

Hayatım canım tüm cicilerini gördüm görmedim sanma hepsini an sağlığıyla kullan. göz bandınada çok güldüm tatlişim :1hug:
Öfff zaten esranında gitmesine az kaldı... :çok üzgünüm:
bakalım gelecek günler neler gösterek bizlere....

ay arada bir girip bakabiliyorum anca .yazamıyorum valla patron karşımda olduğu için.
esmy canım evinin tümünü görmekte nasip olur inş.
he aklımda sana bişiy sorcam neden evim mavi renk badanası
cicim..

cnm artık tam resımlerı 20/4 da eklerım ızındonusu
brabo sana nasılfarkettın badana rengını kıracıyız ya ev sahıbı boyatmıs yenı hemde yenıboyatmıs kıraya vermek ıcın hangı akla hızmet bılmıyoz tabi
yatak odasının rengı cok uyumlu ama salon oyle oldu işte bizded boyamadık

Burcu ayyy kıyamam, bu tayin, lojman vs. işleri hep sıkıcı zaten yaa. Ama herşeyde bir hayır vardır. Üstünde çok düşünme, allah daha kötü şeylerden korusun. Muhakkak ki can sıkıcı ama sağlık olsun da, başka bir pürüz çıkmasın. Biz evini merak ediyoruz tabiki ama yerleştikten sonra görürüz. Sıkma sen tatlı canını :1hug:

Sağol burcucum, ben de çok güldüm sonradan tabii :)))))))))

sen gelinliğine mi üzülüyosun?
gelinlik ve diğer şeyler canım. ama en çokda gelinlikçiye sinir oldum. hakettiği bir emek olsa oturup göz nuru dökecek olsa helali hoş olsun derdim ama haketmiyor malesef.... :1no2:

evet dediğim gibi genede şükrediyorum. allahtan sorunsuz bir ilişkimizz çok büyük bir aşkımız var ona sığınıyorum :asigim: birde aşkımla sorunlarımız olsa hiç dayanamazdım herhalde... a.s

Esra ya o gözyaşını gördüğümde bi fena oluyorum. Allahım kendimi son 23 gün kalmış olarak düşünemiyorum senağlama

esracım canım senin psikolojini anlıyorum hem sevinç var hem buruk bi hüzün sıkma canını o resmi de kaldır çabuk sırıtan bebek resmi koy bakem :roflol::roflol:

Kızlar ben şu 2 ayın nasıl geçtiğini hiç anlamadım doğrusu . Şİmdi 23 gün diyorum rüyada gibiyim. Ama artık dank etmeye başladı galiba ki duygularım karman çorman. Mutluluk hüzün sinir masumiyet hepsi bir arada. Birde bilgisayarımdanda oldum bugün. Size şirketteki başka bilgisayardan yazıyorum öööffff ne kötü yaaaa. Ayy bu bilgisayardan ne ifade ekleyebiliyorum neden yazımın şeklini ne sinir...

ya bende dugundasımda esraydı ama otarıhı ılerı attı:ecrin_bebek:

Sorma cancağızım ya dimi beraber aynı günde evlenecektik herşey kısmet işte.

Hayatım aldıklarını gül güle kullan canım hepsi birbirinden cici..

Burcummm balım hiç üzülme sen çık bir gez gelinlikçileri eminim istediğin şartlarda diken bir yer bulacaksın. Hiç sıkıntı yapma. Diğer aksilikleride takma kafana balım. Kısmet böyleymiş Allah huzurdan sağlıktan ayırmasın hiçirimizi önemli olanda bu .

Parpalımm bu vakumlar vakumladıktan sonra çıkarınca koku yapıyormu öyle demişti kızlar koku oluyor diye ondan ben almaktan vazgeçtimm :uhm:

kızlar ilk resim ekleme denememdi sanırım oldu
sizinle çatal bıçak takımımı paylaşmak istedimhihoyyyt
iyi günlerde kullan canm a.s.

öfff çok sinirlerim tepemde bimdeki yemek takımı ben gittiğimde bitmiştiii(( alan varmı sizden?
Ben gördümm pıtırcık gittim yine bişeler aldım geldimm :1nincaorseleni güzeldi ama desenleri çok sadeydi.:1no2:
EUDOBETA rendeyi soran sen miydin ya?? benim rendemin altı kapalı canım
bendimm bennn kaydirigubbakcemile3
ve benim için en özeli, benim bebeklik battaniyem (

ayy ne güzel yaa benimde duruyor battaniyelerim.kundaklarım zıbınlarım annem saklamışş saolsunn

Ben ve beta dün rende konusunu konuşuyorduk canım. Nerden aldın bunu çok güzelmiş. Betanın da tarif ettiği rende böyle bişey sanırım :lepi:
Evett canımm aynenn böyle bişii arıyorumm yuppiiii :sm_cool: Saol hayatımm Şeniz
Sulfat bundan hemen edinmemiz lazımm kaydirigubbakcemile5

hayatım rendenın ust kısmında rendeledığı malzeme nerede bırıkıyo dıom bacım sana

burcu h geldın cnm ınş gönlune göre en guzel gelınlığı dıktrırsın hıc üzülme nolurr

slm ben geldım ama geçmiş basını almıs gıdıyo bugun bakacak gucum bıle yok
yeni ciciler alan arkadaslar warsa iyi günlerde kullansınlar

sağolun kızlar destekleriniz için...
inanıyorum ki çok mutlu şekilde kızlar buldumm diktireceğim yeri diye sevinerek gelirim inşallah....
şimdi kalkıp epilasyon yapıyım acıyı acı söker diymi ama:)))))))))))))

esra karadeniz; tubis; esmy; ugur böcügü; sinay21
hepinise ayri ayri tesekkürler ediyorum
evin daha ilk hali o resimler geci suan halen öyle dekorasion yapacagim daha...

Dügünüm Samsunda olacak tubis allah nasip kismet ederse

Dügün davetiyesi konusunda bende fikrimi tamamen deistirdim sade orta yolu bir sey olacak. fuzuli masrafa gerek yok..

Yatak odasi icin ekledigim duvar dövmesi kesinlestirdim icimde... Oturma odasi icinde ekledigimden vazgectim, kocaman bir cicek resmi eklicem pempemsi renklerde allah nasip ederse

Eudorebeta
Parpalımm bu vakumlar vakumladıktan sonra çıkarınca koku yapıyormu öyle demişti kızlar koku oluyor diye ondan ben almaktan vazgeçtimm

Canım hiç duymadım açıkçası yapıyosada lavanta torbaları var onlardan koyarızkaydirigubbakcemile2

esracam, betacım sağolun :))

beta izmir'de ikea var mıydı?

burcucum 1800 istemişti dimi?
evet var canım olmazmıı kaydirigubbakcemile3 Yarın gidicem zaten mutfak masası alıcaz o arada rendeyide alırım sositososito Tşk ederim tekrar hayatımm Şeniz

Burcu geçmişi okuyamadım :uhm: Naptın gelinlik işini ? birde lojman olmamış sanırımm :1no2: üzülme tatlımm sen eve çıkarsann bizde balayına hem size gelirizz içeriyede sokmama gibi bi durum olmaz :jeyyar: dimii ben senin evini düzerimm tatile vereceğim paraylaa kaydirigubbakcemile3

ben anladım zaten renk için bi zorunluluğun olduğunu.hemen aklıma gelmişti kesin kirada falan dedim.çünkü diğer eşyalarda acaip zevklisin ve çok beğeniyorum.ama olsun herşey yerine oturunca zaten o belli bile olmaz.ayrıca o balkondada bir kahve içmeye gelirim bak ha ona göre...

canımsın yaaaaa:1hug: yerim ben seniiiii
ama malesef ana tayinleri bekliycez. ağustosta olacak lojmanlar. düğünden sonra kurucaz evi... hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…