Eudorebeta
Parpalımm bu vakumlar vakumladıktan sonra çıkarınca koku yapıyormu öyle demişti kızlar koku oluyor diye ondan ben almaktan vazgeçtimm
Canım hiç duymadım açıkçası yapıyosada lavanta torbaları var onlardan koyarızkaydirigubbakcemile2
canım arkadaşım :1hug: beni soran dillerini yerim senin...
nasıl belli oluyor diymi kafama bir şeyleri taktığım... :çok üzgünüm:
evet canım gelinlik işi canımı çok sıkıyor. yarın bütün gün gelinlikçileri gezicem... :çok üzgünüm:
bunun dışında bir pürüz daha var ara tayinlerde lojman çıkmadı senağlama
bu ne demek oluyor biliyor musun?
evi düğünden ve balayından sonra kurucaz demek oluyor. evi olmayan bir gelin:çok üzgünüm: yinede binlerce kere şükürler olsun herşeyin hayırlısı diyorum. ama bende evimi düğünümden önce hazır etmeyi sizlere göstermeyi çok isterdim :çok üzgünüm:
işte kafamda bunlar varken yazamıyorum...
burcum herşeyin hayrılısı olsun cicim.bak ama ne güzel sen yine şükredebiliyorsun.eminimki şükretmek en hayırlı şeyleride beraberinde getirecektir.her aksilik başka bir müsibeti engelliyordur değil mi?rabbim kötü üzüntüler ve içinden çıkılmaz dertler vermesin.
hepiniz yuva kumaya çalışıyorsunuz ki,melekler zaten sağ omuzunuzda yardımcılarınız.
Şeniz
Doğru diyosun walla Şenizaklınla bin yaşa hiç bak onu düşünemedimm :mymeka:
yaşayım dimisositososito
evet canım gelinlik işi canımı çok sıkıyor. yarın bütün gün gelinlikçileri gezicem... :çok üzgünüm:
evi düğünden ve balayından sonra kurucaz demek oluyor. evi olmayan bir gelin:çok üzgünüm: yinede binlerce kere şükürler olsun herşeyin hayırlısı diyorum. ama bende evimi düğünümden önce hazır etmeyi sizlere göstermeyi çok isterdim :çok üzgünüm:
burcum herşeyin hayrılısı olsun cicim.bak ama ne güzel sen yine şükredebiliyorsun.eminimki şükretmek en hayırlı şeyleride beraberinde getirecektir.her aksilik başka bir müsibeti engelliyordur değil mi?rabbim kötü üzüntüler ve içinden çıkılmaz dertler vermesin.
hepiniz yuva kumaya çalışıyorsunuz ki,melekler zaten sağ omuzunuzda yardımcılarınız.
Şeniz
oyyyy yerim ben seni yaaaaaaaa Şeniz
evet anneme dedim dün belkide bu vesiledir dedim. belkde bu kadın içime sinecek şekilde dikemeyecekti onun için allah fazla fiyat vermesine sebep oldu. herşeyde vardır bir hayır....a.s ama belirsizlik biran önce açıklığa kavuşursa çok rahatlayacağım....
ben anladım zaten renk için bi zorunluluğun olduğunu.hemen aklıma gelmişti kesin kirada falan dedim.çünkü diğer eşyalarda acaip zevklisin ve çok beğeniyorum.ama olsun herşey yerine oturunca zaten o belli bile olmaz.ayrıca o balkondada bir kahve içmeye gelirim bak ha ona göre...
cnm sagolasın cokmusırıtıyor pekii
ayy canımcımmm koymayı düşünmüyorum ben oraya zaten gören gördü evimi hihoyyyt
cnm arkadaşlarında dediği gibi takma kafana eminimki herşey çok güzel olucak gelinliğinde evinde
burcu ben de evi tutacağımız zaman acayip sıkıntı yapmıştım, bir an önce tutulsun rahatlıyım istiyodum. sonra tam içime sinmemiş bir evi tutacaktık ama ben yeterki tutulsun mantığındaydım. sonra bi pürüz çıktı orası olmadı şimdi tuttuğumuz ev oldu. insanın resmen bişeye kanı kaynıyo evi ilk gördüğüm andan itibaren orası benim evimdi. eminim senin için de hayırlısı olacak canım.
ne kaa güzel anlattın
be çok severim kınayı ayağaıma bilmene yakarım valla evlendiğimde:)
ya ben seviyorum ama otelde yeni gelin gibi gezmek istemiom. ama kına gecemde herkesin içinde de ben yaktırmam diyemem çok tutmaması için ne yapmam lazım benneyaptımki
bu arada benim düğündaşım eudobeta :1hug:
Eudorebeta
Parpalımm bu vakumlar vakumladıktan sonra çıkarınca koku yapıyormu öyle demişti kızlar koku oluyor diye ondan ben almaktan vazgeçtimm
Canım hiç duymadım açıkçası yapıyosada lavanta torbaları var onlardan koyarızkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?