Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Doğru diyosun walla Şenizaklınla bin yaşa hiç bak onu düşünemedimm :mymeka:

dimples güzeller güzeli gelinim ....
yav canımcım senin evini ne zamn evim evimde göreceğiz yavvv

fmk senin evini unuttum özür dilerim. çok güzel olmuş, tamamlanınca daha da iyi olacağına eminima.s

esmy evini daha büyük koysana iicene inceleyelim yaaa:jeyyar:

burcu gerçekten 1800 ne çok ya, keşke gelinlik demesedin:) ben nişanda nişan başı demedim, gezmeye gidiorum dedim kaydirigubbakcemile3 50 aldılar, nişan desem 150 alcaktı fırsatçılarklava:

böcük arsima gelsin o çizer :roflol: şimdi tarif edemiyom kapağın nasıl açıldığınınaniknanik

beta bişi diil canım Şeniz

cnm sagolasın cokmusırıtıyor pekii

cnm sagolasın cokmusırıtıyor pekii

yok yok çok değil.ben sadece özellikle boyatmadığını bilmek sitedim.takma kafana...

ayy canımcımmm koymayı düşünmüyorum ben oraya zaten gören gördü evimi hihoyyyt

tamam canım biliyordum böle düşündüğünü ama sormak istedim yinede.belküm değişir fikrin diye

Hayatım ya su resım oalyını bı ayarlyamadım ya kocaman oluyor yada kucuck nıyekı acep

burcu ben de evi tutacağımız zaman acayip sıkıntı yapmıştım, bir an önce tutulsun rahatlıyım istiyodum. sonra tam içime sinmemiş bir evi tutacaktık ama ben yeterki tutulsun mantığındaydım. sonra bi pürüz çıktı orası olmadı şimdi tuttuğumuz ev oldu. insanın resmen bişeye kanı kaynıyo evi ilk gördüğüm andan itibaren orası benim evimdi. eminim senin için de hayırlısı olacak canım.

kızlar ay yetişemiyorum yaww hızınıza
bakın ben ellerime kınayı böyle yaptırıcam
arkadaşımın kınası böyle olmuştu
annem ahşap boyama ıvır zıvır öğretmeni olduğu için bu tür plastik kalıpları var onlardan seçicem bir tane

smy valla bende evimin resimlerini koyduğumda dana kadar olmuştu. hatta parkelerein arasındaki tozları bile gördüler:roflol: sonra sildim tabii. bu küçüklük büyüklük olayını daha ben de tam ayarlayabilmiş değilim canım.

blackcim saolŞeniz

ışıl ben göremiyorum resmi karanlık ne var orda:çok üzgünüm:

çok güzel düşünmüşsün kına sevmeyenler için cazip gelebilir desenli çıkması ben hiç sevmiyorum ama herkes mecbur yakılcak dior bende hemen sürülüp koşa koşa yıkamaya giderim heralde :1rolleyes:

HAYATIM büyük ekleyemedim canım yaa üstüne tıklarsan büyütür resmi mutlaka görmelisin canım ellerine desenli yaptırıyporsun

BLACK KRALıÇE : ) bende kınayı sevmediğim için böyle bir şey düşündüm yoksa bende koşa koşa yıkamayı planlıyordum ama bçölee desenli güzel olur bence hihoyyyt

Hayatım, bende baştan çamaşır sandım sırnaşık şey

lepi, tamam canımcım.

bir şey olmuyor görümcemde var yazın yapmış, 20 gün önce açtık yorgan çıkarmak için koku falan yoktu burnum iyi koku alır olsaydı duyardum.

burcuu, zme kendini benim geinlikte problem olmuştu şimdi yenisi oluyor napak kısmetimiz neyse o olucak. evde olur canım hayırlısı neyse o olsun.

ışılcım, kına şekli mantıklı. yengemde yeğenimin sünnet kınasında avuş içine göre şekiller yapmıştı güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…