HAYATIM büyük ekleyemedim canım yaa üstüne tıklarsan büyütür resmi mutlaka görmelisin canım ellerine desenli yaptırıyporsun
BLACK KRALİÇE : ) bende kınayı sevmediğim için böyle bir şey düşündüm yoksa bende koşa koşa yıkamayı planlıyordum ama bçölee desenli güzel olur bence hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5
Roselin hşg. cnm
kızlar bu arada muhasebeden anlayan varmı aranızda bişey sorucam ssk ile ilgili :uhm:
burcu ben de evi tutacağımız zaman acayip sıkıntı yapmıştım, bir an önce tutulsun rahatlıyım istiyodum. sonra tam içime sinmemiş bir evi tutacaktık ama ben yeterki tutulsun mantığındaydım. sonra bi pürüz çıktı orası olmadı şimdi tuttuğumuz ev oldu. insanın resmen bişeye kanı kaynıyo evi ilk gördüğüm andan itibaren orası benim evimdi. eminim senin için de hayırlısı olacak canım.
Hayatım, bende baştan çamaşır sandım sırnaşık şey
lepi, tamam canımcım.
bir şey olmuyor görümcemde var yazın yapmış, 20 gün önce açtık yorgan çıkarmak için koku falan yoktu burnum iyi koku alır olsaydı duyardum.
burcuu, zme kendini benim geinlikte problem olmuştu şimdi yenisi oluyor napak kısmetimiz neyse o olucak. evde olur canım hayırlısı neyse o olsun.
ışılcım, kına şekli mantıklı. yengemde yeğenimin sünnet kınasında avuş içine göre şekiller yapmıştı güzel oluyor.
burciş dün yetiştinmi cnm diziye
benı nıe sordunuz bacılar
yetiştim yawruşum yetiştim :jeyyar:
beğendim yaa tarz benmkine benziyor. sade ve şık. modeller tamamda dikecek yeri birde bulabilsek :sm_confused:
Kızlar ben geldimm, parpalla fmak ya yazmıştım ama görmedi kızlar sabah sanırım.
Burcu ,tatlım askeriyede işler böyle ama belki bekar diye öncelik göstermemiş olabilirler fakat tatlım nikah olsunn mutlaka ön sıraya koyarlar kuşum sizi dert etmeyinn bunu.
Gelinliğine gelince orda kısmet yokmuş başka yerde daha uygun bulacağına mutlaka eminim üzme sen tatlı canını.
Kızlar bir taraftanda ders çalışıom nette geç yazabilirm yorumlarıı ama sayfam açıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?