Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile5

Roselin hşg. cnm

kızlar bu arada muhasebeden anlayan varmı aranızda bişey sorucam ssk ile ilgili :uhm:

buket kınan yakılır etrafında gezerler cnm sonra sen lavoba ihtiyacım geldi dersin susadım dersen getirirler ondan wc yi bahane et şahsen ben öle düşünüyorum gidincede yıkarsın zaten cnm kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar dün akşam ve sabah giremedim maaşalah sayfalar birikmiş.ne kadar hızlı gidiyor bu sayfalar ya. FMK canım evin hayırlı olsun mutlulukla oturasın inşallah.tv üntesinin rengi benimde yatak odama benziyor.ultra beyaz ve abanoz.inşallah çok mutlu olursun canım.eudorabeta canım büyüklerden böyle ufak tefek eşyaların hatıra olarak kalması insanı çok duygulandırıyor.cicilerini paylaşan diğer arkadaşlar sizlerde güle güle hayırlar kullanın.o kadar çok mesaj okudum ki isimleri tek tek aklımda tutamadım :S

evet evett haklısın hayatımm herşeyde var bir hayır...
inşallah cici haberlerimi paylaşıcam burda... :1rolleyes:
yarın büyük gün kızlar....
yarın neşeli şeyler yazarsam akşam bilink buldum demektir a.s

vallahi haklısın nsan herşeyehazırlıklı olmalı balım dimi..
ben çok çabuk pes ediyorum... :mymeka:

Blackcim hoş buldum tatlım.herkes cicilerini güle güle kullansın.

Esra son günün ama üzülme tatlım sen mutlu olmaya bak.inş kısa zamanda internet bağlatırsınız eve

benı nıe sordunuz bacılar

ben sormuştum ssk ile ilgili saolsun esmy yardımcı oluyor cnm bu arada beni unuttun sen senağlama

yetiştim yawruşum yetiştim :jeyyar:
beğendim yaa tarz benmkine benziyor. sade ve şık. modeller tamamda dikecek yeri birde bulabilsek :sm_confused:

bende gördüm oldukça sade ve şık google baksaydın keşke dizideki gelinlik markası ya da moda evi diye en azından tel açıp sorardın cnm nasıl dikimi ve fiyatı die

Kızlar ben geldimm, parpalla fmak ya yazmıştım ama görmedi kızlar sabah sanırım.

Burcu ,tatlım askeriyede işler böyle ama belki bekar diye öncelik göstermemiş olabilirler fakat tatlım nikah olsunn mutlaka ön sıraya koyarlar kuşum sizi dert etmeyinn bunu.

Gelinliğine gelince orda kısmet yokmuş başka yerde daha uygun bulacağına mutlaka eminim üzme sen tatlı canını.

Kızlar bir taraftanda ders çalışıom nette geç yazabilirm yorumlarıı ama sayfam açıkk

hayatım sen benim nikh fotolarımı görmedin mi :çok üzgünüm: biz nikah kıyalı 5 ayı geçti
lojman boşalmamış ondan çıkmadı. ara tayinlerde hep birlik içinde atama olmuş. başka şehre giden olmadığından yerler boşalmadı. ama ana tayinlerde %40 ı boşalacakmış. belkideo zaman daha cici br evim olacaktır kimbilr:1rolleyes:

black senı unutrmuyum bacım yanı hıcbırınızı unutmam ama suan faturalarla uğrasıyorum yarında ödeme var tatlım az işim var cok öptum sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…