Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beğendim fiayatını öğrendim beğenimi dile getiridm ve artık kaçıyorum ders çalışcam

burcişşş güle güle kullan cnm çok ciciler hem sade hem modern hihoyyyt

Burcu bacı yemek takımın çok sade ve şıkmış iyi günlerde kullan tatlım cokacimcoook

süperler iyi günlerde kullan canım sevdiklerinle

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlarrr:1hug: evet spor sade ve şık. tam benim tarzım biliyorsunuz fiyatını ve markasını yazdım yukarda şekerlerrr :1hug:a.s.

benımkıde kutahya cok sevyom kaça aldığımı unuttum tabee
keske ıst gelın gelseydın yaa
12 nısanda gelemez mısn

lepı
gıt la senın yarın sınavın var allah zıhın acıklığı versın ayrıca o topıcte hala ben gıbım turşular var neden hava atıysnız:mymeka:

kızlar bugün annemin doğumgünü. anneme hediye olarak altın bir küpe aldım. ve şu notu yazdım içine.

Çok yıllar önceydi annecim,
bir ay sonuydu hatırlar mısın?
çok hastaydım ve sancıdan ağlıyordum,
dört döndün etrafında, bakındın sağa sola
geliyorum dedin çıktın gittin
yanında bir doktorla döndün
iğnemi oldum, uykuya daldım.
uyandığımda sordum sana,
annecim paramız yoktu nasıl getirdin doktoru,
zorlayarak da olsa en sonunda söyledin
"KÜPELERİMİ SATTIN KIZIM"

İyiki doğdun anneciğimŞeniz

burcuuu gördüm sonunda ohh be. altın simli güzelmiş canım iyi günlerde kocişinle güzel güzel yemekler yersiniz inşallah. servisi kaçırcaktım az daha koymasaydın.

benden paydos fıstıklar iyi tatiller herkese.

ben görüşüom halan onlarla kıskan
8 ay değil gün yavruş odelikafadulden
ben de özledim nan muhabbeti de vaktim yok pek yoksaa dağıtırım ortalığı:sm_cool:

:

delikafaduldendelikafadulden
beynim zonkluyo ondan şeyettim yoksa biliyok heraldeee :dilcikar:

burcu canım çok güzel yemek takımın.
iyi günlerde kullan canım çok hoşuma gitti yaa

burcuuuu:asigim:
burcun yesin seniiiii Şeniz

yok annem yaa gelemiycem 12 nisada keşke gelebilseydimm :çok üzgünüm:

canım beklediğin için teşekkür eder yanacıklarından öperim görüşürüz sonra hoşçakall...
beğenmene çok sevidimm.. Şeniz

ayhh cnm çok duygulandım :çok üzgünüm: annen için NİCE YILLARA SAĞLIKLA HUZUR DOLU ÖMÜR BOYUNCA.......

a.s. annenı öp benım ıcnde ıyıkı annelerımız var rabbım basımızdan eksık etmesın:Saruboceq:

oyyyyyyy:asigim:
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinnnn:çok üzgünüm:
çok duygusal yazmışsın canım yaaa... :1hug:
burcu canım çok güzel yemek takımın.
iyi günlerde kullan canım çok hoşuma gitti yaa
beğenmene sevindim canımmm:1hug:
burcu çok güzeller iyi günlerde kullan tatlım

teşekkür ederim fıstıkııı Şeniz

canım gözlerim doldu okurken.inanılmaz düşünceli bi hediye bu.inşallah senin evladında senin gibi hayırlı olur!!!!!!!!!!!!!!!
annenin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara inşallah!!

ay canım çok ii düşünmüşsün,çok anlamlı bi hediye olmuş,annene çok güzel bi ömür diliorum bende:)

Kızlar ya biraz önce nişanlım aradı küsüştük :çok üzgünüm: neymiş efendim akşam sağdıçlarımıza yemeğe gidecez sizi tanıştırcaz dedi bende sağdıç mı kaldı artık istemem ben senin arkadaşın senin olsun karısını bana bulaştırma dedim kızdı:mymeka: ilkokuldan beri birbirlerine sözleri varmışta evlenirken sağdıç olacaz demişlerde bana ne yaa bana mı sordunuz üüff çok kızdım yaa sizin olacak mı kızlar sağdıcınız yoksa ben mi abartıyorum benneyaptımki

iyi dileklerinize çiçeklerineze ve pastalarınıza teşekkürler kızlar. hepimizin annesi sonsuza dek yanıbaşımızda olsun amin inşallahhhhhh

böcükkk bizim program başladııı ayh inşallah bende aşkımla parise gitmek istiyorum :asigim:

bu arada sinaycım belki düğünden önce tanışın kaynaşın diye böle birşey düşünmüştür nişanlın

nıkah sahıdım var ama sadıc yok ben burdan bırılerının sadıcı olcam ama hem bayana baska bısey denıydı laa sadıcın dişisıne ne denırdı unuttum bak:roflol:
hem bence normal bısey gt tanış nolcakkı ben tanısrdım ön yargılı olmamak lazım ınsanlara belkı eşı cok ıyı bırıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…